Vanaf vrijdag 8 april 2022 web portal TIJDELIJK uit de lucht!

Digitalisering verandert de economie en samenleving in snel tempo. En door de coronapandemie is de noodzaak om te digitaliseren alleen maar urgenter geworden. Abflexkracht wil meegaan in deze ontwikkelingen en de afgelopen tijd hebben wij de eerste grote stappen gezet.

Abflexkracht is overgegaan naar de Cloud. Werken in de Cloud betekent dat onze programma’s en alle gegevens op elke locatie en op ieder apparaat bereikbaar zijn. Daarnaast zijn we overgegaan van Windows naar Office365 en hebben we gewerkt aan de overgang naar de allernieuwste versie van ons front- en backofficesysteem. Zo willen wij als organisatie helemaal ‘up-to-date’ zijn, en veel tijd- en efficiëntiewinst boeken die ook u als klant/lid ten goede komt.

De livegang naar deze allernieuwste versie gaat plaatsvinden in het weekend van 9-10 april 2022. Voor u als lid/klant zijn er vanaf maandag 11 april mogelijk een aantal wijzingen waar wij u graag met via een mailing van op de hoogte brengen. U ontvangt deze in de week vooraf aan het weekend van 9/10 april 2022.

  • Vanaf vrijdagmiddag 8 april 12.00 uur is de abflexkracht web portal TIJDELIJK niet bereikbaar, vanaf maandagochtend 8.00 uur kunt u weer inloggen.

Delen via: