Meer dan 55 jaar ervaring

Al meer dan 55 jaar lang bieden we veelzijdig talent voor jouw bedrijf  in de groene sector. Vanaf 1968 stonden wij bekend als Agrarische Bedrijfsverzorging,  ‘ook wel de boerenhulp’ genoemd, waarbij we zorgden voor de continuïteit van bedrijven bij arbeidsongeschiktheid van de bedrijfseigenaar. Tegenwoordig zijn we veel meer dan dat. We zijn meegegroeid met de veranderingen in de groene sector.  Ook nu hebben ondernemers in de groene sector veelzijdig talent nodig om succesvol te zijn. Het is onze missie dat talent te bieden aan onze leden en klanten.

In 1998 zijn we aan de slag gegaan met uitzendkrachten uit het buitenland. Inmiddels zijn we een autoriteit op dat gebied. Het vinden van het juiste talent wordt steeds uitdagender, en ons team zet zich dagelijks met bevlogenheid in om de beste flexmedewerkers voor onze klanten te werven. Je kunt bij ons terecht voor het inlenen van flexibele medewerkers op elk niveau, van productiemedewerkers tot bedrijfsleiders, zowel voor een korte periode als jaarrond.

We hechten veel waarde aan het binden en behouden van onze uitzendkrachten. Daarom hebben we Pools-/Nederlandstalige personeelscoördinatoren in ons team, hebben we goede huisvesting in eigen beheer, regelen we vervoer, bieden we uitzendkrachten gratis (taal)cursussen en zorgen we voor wekelijkse betrouwbare verloning. Immers, een tevreden medewerker presteert beter, ook bij jou op het bedrijf!

De veranderingen op de bedrijven gaan steeds sneller. Dat betekent dat ook ABflexkracht in beweging moet blijven. Met volop kansen voor nieuwe diensten blijven ook wij vooruitkijken. Zo zijn we bezig met het opzetten van een eigen trainingsprogramma, waarbij we ook jouw flexmedewerkers zelf opleiden voor specifieke werkzaamheden in de groene sector.

We zijn betrokken bij onze leden en klanten. We spreken de taal van ondernemers in de groene sector en weten als geen ander wat er speelt. Samen met jouw groeien we graag in de boeiende en bloeiende groene sector mee.

Ik ben op zoek naar personeel

Of je nu op zoek bent naar flexibele arbeidskrachten, de juiste talenten voor langdurige posities of tijdelijke experts om specifieke projecten aan te pakken, wij hebben de oplossing voor jou.