Vacatures De Kwakel

Wil jij aan het werk als Productiemedewerker of Tuinbouwmedewerker in De Kwakel? ABflexkracht heeft verschillende vacatures in de glastuinbouw, de open teelten en de bloemenlogistiek. Ontdek hier onze openstaande vacatures en bekijk welke bij jou past! Laat je interesse voor de functie zo snel mogelijk weten via onderstaand inschrijfformulier.

Zoekfilter

Functie
Branche

Productiemedewerker in het groen!

Productiemedewerker in het groen! 

  • Rijsenhout
  • Agrarisch Medewerker

Productiemedewerker op de bloemenveiling in de regio Aalsmeer

Productiemedewerker op de bloemenveiling in de regio Aalsmeer  

  • Aalsmeer
  • Productiemedewerker

Hovenier

Ben jij een ervaren hovenier? Houd je van afwisseling en vind je het leuk om voor verschillende opdr…

  • Rijsenhout
  • Hovenier/Tuinman

Hovenier bij ABflexkracht

Ben jij een ervaren hovenier? Houd je van afwisseling en vind je het leuk om voor verschillende opdr…

  • Rijsenhout
  • Hovenier/Tuinman

Bedrijfsverzorger Land- en Tuinbouw

Steek jij je handen graag uit je mouwen? Gaat jouw hart sneller kloppen van werken in het groen, bij…

  • Rijsenhout
  • Bedrijfsverzorger

Veelvoorkomende vacatures in De Kwakel

De meest voorkomende vacature in De Kwakel is de functie van Tuinbouwmedewerker. Als tuinbouwmedewerker  m/v werk je tussen de bloemen en planten in de moderne kassen. Van kleine stekjes tot indrukwekkend grote planten: in De Kwakel kun je het allemaal tegenkomen. Jij verzorgt de gewassen, oogst of sorteert de bloemen, of maakt de planten verzendklaar. Andere vacatures die je in De Kwakel kunt tegenkomen zijn die van Productiemedewerker en Order Picker.

Vacatures met afwisseling en doorgroeimogelijkheden

In De Kwakel kunnen wij je verschillende functies bieden bij een grote diversiteit aan bedrijven. Er zijn vacatures bij bedrijven waar bloeiende of groene planten worden geteeld en ook bedrijven verder in de productieketen die deze producten verpakken en exporteren. Het zijn allemaal interessante mogelijkheden wanneer jij aan de slag wil in de dynamische groene sector. Wil je doorgroeien in je werk? Bij ABflexkracht bieden wij je diverse opleidingen, waarmee je mogelijkheden in de agrarische sector nog meer vergroot.

Vacatures met goede arbeidsvoorwaarden

Bij ABflexkracht bieden we je een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden En we zorgen voor meer. Wij willen zaken goed regelen voor alle uitzendkrachten die van buiten Nederland komen om hier te werken. Wat kunnen wij voor je regelen: comfortabele huisvesting, die voldoet aan alle eisen, wonen dichtbij je werkplek, vervoer naar je werkplek, en alle verzekeringen die nodig zijn tijdens je verblijf in Nederland, inclusief een goede ziektekostenverzekering. Je vaste contactpersoon staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. We regelen het allemaal, zodat jij je thuis voelt bij ABflexkracht en jij je kunt concentreren op je werk.
Wij hebben diverse vacatures voor agrarische medewerkers en tuinbouwmedewerkers, maar ook voor bijvoorbeeld Machine Operators op de grotere en geautomatiseerde tuinbouwbedrijven.