Vacatures Rijsenhout

Wil jij aan de slag als Bedrijfsverzorger, Tuinbouwmedewerker, Productiemedewerker of Order Picker in Rijsenhout? ABflexkracht heeft tal van vacatures in de tuinbouw, bollenteelt en bloemenlogistiek. Ontdek hier de openstaande vacatures van ABflexkracht die op jou wachten! Jouw uitdagende job is slechts een klik verwijderd.

Zoekfilter

Functie
Branche

Productiemedewerker in het groen!

Productiemedewerker in het groen! 

  • Rijsenhout
  • Agrarisch Medewerker

Hovenier

Ben jij een ervaren hovenier? Houd je van afwisseling en vind je het leuk om voor verschillende opdr…

  • Rijsenhout
  • Hovenier/Tuinman

Hovenier bij ABflexkracht

Ben jij een ervaren hovenier? Houd je van afwisseling en vind je het leuk om voor verschillende opdr…

  • Rijsenhout
  • Hovenier/Tuinman

Bedrijfsverzorger Land- en Tuinbouw

Steek jij je handen graag uit je mouwen? Gaat jouw hart sneller kloppen van werken in het groen, bij…

  • Rijsenhout
  • Bedrijfsverzorger

Veelvoorkomende vacatures in Rijsenhout

De meest voorkomende vacature in Rijsenhout is die van Bedrijfsverzorger. Als bedrijfsverzorger ben jij de man of vrouw die veel ervaring en kennis meebrengt naar de bedrijven waar je werkt. Je neemt initiatief en werkt zelfstandig. Voor jou kennen de meeste werkzaamheden op de verschillende bedrijven geen geheimen meer. Andere vacatures in Rijsenhout zijn Productiemedewerker, bijvoorbeeld in de tulpen, Tuinbouwmedewerker in de planten en Order Picker bij de verwerking van bloemen of planten.

Vacatures met afwisseling en doorgroeimogelijkheden

Bij onze klanten in Rijsenhout is een grote diversiteit aan functies beschikbaar. Kijk welke functie het best bij jou past. Wanneer het werk je bevalt, bieden wij mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.. Wij hebben diverse cursussen en opleidingen aan die jou ondersteunen in je loopbaan in de agrarische sector..
Voor de functie van Bedrijfsverzorger ben je een breed inzetbare, ervaren en deskundige medewerker in de agrarische sector. Je komt in dienst bij ABflexkracht en werkt op veel verschillende bedrijven. Vanaf de eerste stap die je zet op je werkplek, kun je meedraaien, en als het nodig is, neem je de leiding over op een bedrijf (of bedrijfsafdeling). Heb je nog niet zoveel ervaring, maar wel interesse in deze veelzijdige en afwisselende baan? Ook als junior-bedrijfsverzorger nodigen wij je uit om te solliciteren. Wij leiden je graag op!

Vacatures met goede arbeidsvoorwaarden

Bij ABflexkracht bieden we je marktconforme salarissen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. En we doen meer voor jou. We werken veel met buitenlandse uitzendkrachten en wij voelen ons verantwoordelijk voor de tijd dat je bij ons woont en werkt. Goede huisvesting, een vast contactpersoon die jouw taal spreekt, goede verzekeringen: dat regelen we voor jou.
ABflexkracht is coöperatie van boeren en tuinders. Wij staan voor continuïteit van de bedrijven van onze leden en klanten. Een betrouwbare en betrokken werkgever zijn voor jou hoort bij onze coöperatieve mentaliteit.