Vacatures Zuid Holland

Ga jij binnenkort aan de slag als Productiemedewerker in de Zuid Hollandse plaatsen Ter Aar, Nieuwe Wetering of de Bollenstreek? ABflexkracht heeft meerdere vacatures in deze plaatsen in de bloemen en planten, zowel in de kas als buiten op het land, bijvoorbeeld in de Tulpenteelt. Ontdek hier de openstaande vacatures van ABflexkracht waar jij op kunt solliciteren! Met een klik neem je de stap naar je nieuwe baan!

Zoekfilter

Functie
Branche

Junior Bedrijfsverzorger - geen diploma nodig

Sta jij aan het begin van je carrière en wil je graag aan de slag in de agrarische sector? Bij ons k…

  • Rijsenhout
  • Hovenier/Tuinman

Meewerkend Voorman (tuinbouw/bollenteelt/hovenier)

Tulpenbollen, orchideeën, kamerplanten, bloemen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het te…

  • Rijsenhout
  • Hovenier/Tuinman

Hoveniers/Medewerkers Groenvoorziening

De natuur staat nooit stil en jij waarschijnlijk ook niet. Ben jij een hovenier die nieuwe dingen wi…

  • Rijsenhout

Doorgroeien van tuinbouwvakkracht naar Bedrijfsverzorger

Als Bedrijfsverzorger spring je bij op verschillende bedrijven in de groene sector – soms voor een p…

  • Rijsenhout
  • Bedrijfsverzorger

Accountmanager

Wij breiden ons salesteam uit! Ben jij opzoek naar een job waar je de kans krijgt om iedere dag te w…

  • Rijsenhout

Vrachtwagenchauffeur C(E)

Wil jij aan de slag als vrachtwagenchauffeur bij een modern en duurzaam bedrijf dat marktgericht pro…

  • Nieuwe Wetering
1 2

Veelvoorkomende vacatures in Zuid Holland

De meest voorkomende vacature in Zuid Holland is die van Productiemedewerker in de Tulpen. Als productiemedewerker in de Tulpen ben jij de man of vrouw die gedurende het Tulpenseizoen de bloemen verwerkt en klaar maakt voor verkoop en transport. In Zuid Holland  zijn er veel verschillende bedrijven in de Tuinbouwsector. Als Agrarische Medewerker in de open teelten en voor Tuinbouwmedewerkers kun je ook zeker terecht.

Vacatures met afwisseling en doorgroeimogelijkheden

Vanuit Zuid Holland melden veel bedrijven hun vacature bij ABflexkracht. Er zijn vacatures voor korte en voor langere periode beschikbaar. Naast Tulpenbedrijven zijn er ook bedrijven in andere tuinbouwsectoren, zoals de teelt van snijbloemen in de kas of de teelt van buitenbloemen. Als Agrarische medewerker of Tuinbouwmedewerker kun je terecht op deze bedrijven om gewassen te verzorgen, bloemen te oogsten en producten te sorteren en te verwerken voor verkoop. Wanneer je een carrière wenst in bijvoorbeeld de tuinbouwsector, dan zijn er in Zuid Holland mogelijkheden genoeg. Bovendien biedt ABflexkracht je opleidingen aan om door te groeien in de veelzijdige en dynamische groene sector.

Vacatures met goede arbeidsvoorwaarden

ABflexkracht bied je prima arbeidsvoorwaarden. Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend geregeld. En wij bieden je nog meer. Onze buitenlandse uitzendkrachten ondersteunen wij ook op meerdere vlakken bij hun verblijf in Nederland: Comfortabele huisvesting die aan alle eisen voldoet, vlakbij de werkplek en we zorgen voor een vervoermiddel om op je werk te komen. Onze eigen technische dienst zorgt ervoor dat alles ook goed onderhouden wordt. En wanneer je nog vragen hebt over je werk, maar ook over je verblijf in Nederland, dan kun je terecht bij je vaste ABflexkracht-contactpersoon, ook in je eigen taal. We kunnen ook zorgen voor een goede ziektekostenverzekering,. Zo kun jij je concentreren op je werk. ABflexkracht biedt vele soorten werk voor agrarische medewerkers in Zuid Holland. Vacatures in de logistieke verwerking van agrarische producten, maar ook mooie banen in open teelten hebben we regelmatig in onze portefeuille.