Vacatures Aalsmeer

Wil jij aan de slag als Productiemedewerker of Tuinbouwmedewerker in Aalsmeer? ABflexkracht heeft tal van vacatures in de tuinbouw, open teelten en bloemenlogistiek. Ontdek hier de openstaande vacatures van ABflexkracht die op jou wachten! Vind je nieuwe baan met slechts een klik.

Zoekfilter

Functie
Branche

Productiemedewerker in het groen!

Productiemedewerker in het groen! 

  • Rijsenhout
  • Agrarisch Medewerker

Productiemedewerker op de bloemenveiling in de regio Aalsmeer

Productiemedewerker op de bloemenveiling in de regio Aalsmeer  

  • Aalsmeer
  • Productiemedewerker

Hovenier

Ben jij een ervaren hovenier? Houd je van afwisseling en vind je het leuk om voor verschillende opdr…

  • Rijsenhout
  • Hovenier/Tuinman

Hovenier bij ABflexkracht

Ben jij een ervaren hovenier? Houd je van afwisseling en vind je het leuk om voor verschillende opdr…

  • Rijsenhout
  • Hovenier/Tuinman

Bedrijfsverzorger Land- en Tuinbouw

Steek jij je handen graag uit je mouwen? Gaat jouw hart sneller kloppen van werken in het groen, bij…

  • Rijsenhout
  • Bedrijfsverzorger

Veelvoorkomende vacatures in Aalsmeer

De meest voorkomende vacature in Aalsmeer is die van Productiemedewerker. Als productiemedewerker ben jij de vrouw of man die op een kwekerij of bij een bloemenverwerker bloemen of planten sorteert en verpakt. Andere vacatures in Aalsmeer zijn Tuinbouwmedewerker, zowel in de tuinbouwkassen als buiten op het land, Order Picker en (junior)Bedrijfsverzorger.

Vacatures met afwisseling en doorgroeimogelijkheden

In Aalsmeer hebben wij meerdere klanten. Niet alleen bedrijven waar bloemen of planten worden geteeld, maar ook bedrijven die bloemen en planten inkopen en klaarmaken voor de wereldwijde export. Bij onze klanten in Aalsmeer is er een grote diversiteit aan banen beschikbaar. Wanneer je een volgende stap in jouw carrière wil, dan heeft ABflexkracht mogelijkheden voor jou. Wij bieden je opleidingen aan om door te groeien.
Voor de functie van Bedrijfsverzorger ben je een breed inzetbare, flexibele en ervaren medewerker. Heb je nog niet zoveel ervaring? Start als junior-bedrijfsverzorger en wij leiden je op tot een ervaren bedrijfsverzorger.

Vacatures met goede arbeidsvoorwaarden

Bij ABflexkracht bieden we je prima arbeidsvoorwaarden. Zowel je salaris als je secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. En er is meer. We voelen ons verantwoordelijk voor de buitenlandse uitzendkrachten die voor ons werken. We zorgen voor comfortabele huisvesting in de buurt van je werkplek. Onze eigen technische dienst zorgt ervoor dat alles ook in orde blijft. We regelen vervoer van en naar het werk. Je hebt een vast contactpersoon waar je terecht kunt met al je vragen. En natuurlijk kunnen we regelen dat je goed verzekerd bent, bijvoorbeeld tegen ziektekosten. Jij kunt je daarom helemaal concentreren op je werk.
ABflexkracht biedt vele soorten werk voor agrarische medewerkers, zowel in de open teelten als in (glas-)tuinbouw. Regelmatig hebben we ook meer specialistische vacatures voor bijvoorbeeld Machine Operators en Quality Controllers op de tuinbouwbedrijven.