Vacature doorgeven?

Welkom bij Abflexkracht! Wij zijn er om je te helpen bij het vinden van de juiste uitzendkrachten voor je bedrijf of om je bedrijfsverzorging te regelen.

Bij Abflexkracht begrijpen we dat het vinden van gekwalificeerd personeel een uitdagende taak kan zijn. Daarom bieden wij persoonlijke ondersteuning en begeleiding gedurende het hele proces, zodat je je kunt concentreren op je kernactiviteiten zonder zich zorgen te maken over je personeelsbestand.

Hoe werkt het?

Onze procedure is eenvoudig en transparant. Je hoeft alleen maar contact met ons op te nemen via onze website, telefonisch of per e-mail. Ons team van ervaren recruiters en salesmensen staat klaar om naar je wensen en behoeften te luisteren en op basis daarvan de perfecte kandidaten voor te stellen.

We beginnen altijd met een grondige analyse van je bedrijfsprofiel en de vereisten van de functie(s) waarvoor je een uitzendkracht zoekt. Op basis hiervan maken we een gedetailleerd profiel van de ideale kandidaat. Vervolgens gaan we aan de slag om geschikte kandidaten te zoeken in onze uitgebreide database, ons netwerk en via gerichte wervingscampagnes.

Wanneer we potentiële kandidaten hebben gevonden, voeren we zorgvuldige screenings uit om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan jouw criteria en passen binnen je bedrijfscultuur. We organiseren ook interviews en indien nodig technische testen om hun vaardigheden te beoordelen.

Zodra we de perfecte match hebben gevonden, stellen wij je voor aan de kandidaat(s) en kun je eventueel zelf beslissen of hij of zij geschikt is voor de functie. Wij regelen alle administratieve taken, zoals het opstellen van contracten en het regelen van salarisbetalingen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over deze tijdrovende processen.

Onze persoonlijke hulp

Bij Abflexkracht geloven we sterk in persoonlijk contact en ondersteuning. Daarom krijg je bij ons altijd een vast aanspreekpunt toegewezen die je bedrijf goed leert kennen en begrijpt wat jouw specifieke behoeften zijn.

Dit aanspreekpunt zal fungeren als je persoonlijke adviseur gedurende het hele proces. Je kunt bij hen terecht voor vragen, advies en eventuele problemen die zich kunnen voordoen. Ze zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met onze diensten en dat we de juiste oplossingen bieden voor je personeelsbehoeften.

Daarnaast organiseren we regelmatig evaluatiegesprekken om te controleren of alles naar wens verloopt en om eventuele verbeterpunten te bespreken. We streven ernaar om een langdurige samenwerking op te bouwen waarbij we je bedrijf kunnen helpen groeien door het leveren van hoogwaardige uitzendkrachten en betrouwbare bedrijfsverzorging.

Geef je vacature op via het formulier hieronder en we nemen snel contact met je op!

    Vacature doorgeven

    * Verplicht veld

    privacy verklaring