Vacatures Tuinbouwmedewerker

ABflexkracht werkt in het hart van de tuinbouw in Nederland. In en rond Aalsmeer staan veel tuinbouwkassen, waar veel verschillende bloemen of planten worden geteeld voornamelijk in tuinbouwkassen. Er zijn in de sector veel verschillende bedrijven: kleine bedrijven, bedrijven waar veel handwerk nodig is en high-tech  bedrijven met geautomatiseerde processen.  De bedrijven zijn continu in beweging, en ABflexkracht beweegt met de bedrijven mee. Werken met groeiende gewassen, het sorteren en verpakken van de producten: op veel groene bedrijven zijn dat veel voorkomende werkzaamheden, en ABflexkracht zorgt voor passende arbeidskrachten voor de bedrijven.

Zoekfilter

Functie
Branche

Productiemedewerker in het groen!

Productiemedewerker in het groen! 

  • Rijsenhout
  • Agrarisch Medewerker

Productiemedewerker op de bloemenveiling in de regio Aalsmeer

Productiemedewerker op de bloemenveiling in de regio Aalsmeer  

  • Aalsmeer
  • Productiemedewerker

Hovenier

Ben jij een ervaren hovenier? Houd je van afwisseling en vind je het leuk om voor verschillende opdr…

  • Rijsenhout
  • Hovenier/Tuinman

Hovenier bij ABflexkracht

Ben jij een ervaren hovenier? Houd je van afwisseling en vind je het leuk om voor verschillende opdr…

  • Rijsenhout
  • Hovenier/Tuinman

Bedrijfsverzorger Land- en Tuinbouw

Steek jij je handen graag uit je mouwen? Gaat jouw hart sneller kloppen van werken in het groen, bij…

  • Rijsenhout
  • Bedrijfsverzorger

Werken in de Tuinbouw

In het werkgebied van ABflexkracht, in het westen van Nederland is de tuinbouw een belangrijke sector. ABflexkracht is opgericht door tuinbouwondernemers die gezamenlijk willen zorgen voor goede en betrouwbare uitzendkrachten en bedrijfsverzorgers. In kassen en buiten worden heel veel verschillende bloemen en planten geteeld.  In veel kassen is het hele jaar werk aan de bloemen en planten.  Afhankelijk van het seizoen is er nog extra vraag naar uitzendkrachten: tulpen in het voorjaar, tuinplanten in het voorjaar, buitenbloemen in de zomer

Werken als Tuinbouwmedewerker

Er is volop werk in de tuinbouwsector. Ben je een allrounder, of specialiseer je je graag op een type werk: binnen de tuinbouw is het allemaal beschikbaar. Er zijn bedrijven die zich richten op een onderdeel in de sierteeltketen, en dat bied je de mogelijkheid om te excelleren op dat onderdeel. Op andere bedrijven werk je samen met je collega's om het product van begin tot einde te laten groeien totdat het verkocht wordt. Er zijn bedrijven waar alle werkzaamheden worden gedaan in een verwarmde kas, maar er zijn ook bedrijven die in open teelten actief zijn. Sommige teelten zijn gebonden aan een seizoen: in het begin van het jaar worden er veel tulpen geproduceerd, buitenbloemen zijn er vooral in de zomer. Dus ook in ieder seizoen is er de mogelijkheid om ander werk te doen. Ontdek de veelzijdigheid van Tuinbouwmedewerker bij ABflexkracht!

Werken als productiemedewerker

Ben je meer van het inpakken en verwerken dan van het laten groeien van bloemen of planten? Ook dan zijn er volop mogelijkheden in onze groene sector. De producten moeten worden verzameld, verpakt en klaargemaakt voor de export ``all over the world``. Bij ABflexkracht hebben ook vacatures beschikbaar als productiemedewerker of order picker. Kijk bij onze vacatures wat wij op dit moment voor je te bieden hebben.