Opleidingen

Bij ABflexkracht bieden wij een uitgebreid scala aan opleidingsmogelijkheden voor onze uitzendkrachten en medewerkers. Nieuwe vaardigheden leren en kennis vergroten bieden je de mogelijkheid om je werk nog beter te doen en om te groeien in je mogelijkheden. Daarom bieden wij de volgende opleidingen aan:

Taalcursussen Nederlands

Werken en (tijdelijk) leven in Nederland wordt gemakkelijker en effectiever als je de Nederlandse taal kunt begrijpen en spreken. Daarom bieden wij taalcursussen aan om je taalvaardigheid te verbeteren, zodat je succesvol kunt communiceren op de werkvloer.

Product- en Teeltkennis:

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de landbouw- en tuinbouwsectoren, bieden wij cursussen aan die zich richten op specifieke gebieden zoals boeketten maken, bollenteelt en plantenteelt. Deze cursussen bieden je waardevolle kennis voor een bloeiende carrière in deze sectoren.

Cursus tot Voorman/Bedrijfsleider:

Als je streeft naar een positie als leidinggevende, bieden wij cursussen aan die je voorbereiden op de rol van voorman of bedrijfsleider. Leer de essentiële vaardigheden en kennis die nodig zijn om een team of afdeling effectief te leiden.

Ontwikkelen van Leiderschaps- en Coaching vaardigheden:

Als je geïnteresseerd bent in het begeleiden en coachen van anderen, bieden wij cursussen aan om je te helpen bij het ontwikkelen van leiderschaps- en coachingsvaardigheden. Leer hoe je een groep effectief kunt instrueren en leiden.

Gewasbescherming Spuitlicentie A:

Voor diegenen die werkzaam zijn in de agrarische- of tuinbouwsector en hun kennis willen vergroten om gewasbescherming toe te passen, bieden wij trainingen aan om de vereiste spuitlicentie A te behalen. Dit is van essentieel belang om gewasbeschermingstaken veilig en volgens de voorschriften uit te voeren.

Veiligheids- en Instructietrainingen:

Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom bieden wij uitgebreide veiligheidstrainingen aan om ervoor te zorgen dat je veilig kunt werken op de locaties waar je geplaatst wordt. Je kunt denken aan opleidingen op het gebied van veiligheid en gezondheid (VCA) of een heftruck certificaat.

Jij bent belangrijk!

Bij ABflexkracht investeren we in jouw persoonlijke en professionele groei. Onze opleidingen zijn ontworpen om je te helpen slagen in jouw carrière en om waardevolle vaardigheden te ontwikkelen die je kunt toepassen in diverse werkgebieden. Neem de volgende stap in jouw loopbaanontwikkeling met onze opleidingsmogelijkheden!