Agrarische sector

Als uitzendbureau met lange ervaring in de agrarische sector begrijpen wij jouw specifieke personeelsbehoefte als ondernemer in die sector. Wij weten hoe belangrijk het voor jou is om betrouwbare uitzendkrachten en soms ook ervaren bedrijfsverzorgers beschikbaar te hebben. Of het nu gaat om een seizoenspiek, ziekte, vakantie of andere onvoorziene omstandigheden, ABflexkracht staat voor jou klaar om jouw bedrijf soepel te laten draaien.

Je kunt bij ABflexkracht terecht voor uitzendkrachten en ervaren bedrijfsverzorgers. De bedrijfsverzorgers zijn ervaren en deskundige medewerkers voor de jouw bedrijf. Leden met reductieregeling hebben altijd recht op inzet van bedrijfsverzorgers bij arbeidsongeschiktheid. Daarnaast zijn de bedrijfsverzorgers breed inzetbaar: zij hebben de kennis en vaardigheden om te voorzien in verschillende (specialistische) taken, variërend van het verzorgen van gewassen tot het onderhouden van machines en het assisteren bij oogstwerkzaamheden. Bij ABflexkracht begrijpen wij dat elke situatie uniek is en bieden wij flexibele oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften.

Bij ABflexkracht hebben wij een brede groep van gekwalificeerde professionals in vaste dienst of binnen ons netwerk die graag hun expertise met jou delen. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke invulling of een langdurige samenwerking, wij vinden de juiste bedrijfsverzorger die past bij jouw specifieke vereisten.

Ook voor uitzendkrachten kun je bij ons terecht. Bij ABflexkracht hechten wij veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze uitzendkrachten worden zorgvuldig geselecteerd en beschikken over de juiste kwaliteiten om aan jouw verwachtingen te voldoen. Wij weten dat het werk op jouw bedrijf pieken en dalen heeft, en samen met jouw vinden wij een flexibele, passende oplossing.

Wanneer jij kiest voor ABflexkracht als jouw partner, kun je rekenen op een persoonlijke benadering en uitstekende service. Wij luisteren naar jouw wensen en zorgen ervoor dat we de juiste match vinden tussen jouw bedrijf en de uitzendkrachten of bedrijfsverzorgers. Ons team staat klaar om jou te ondersteunen en te adviseren gedurende het hele proces.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Neem vandaag nog contact op met ABflexkracht en ontdek hoe wij jouw agrarische bedrijf kunnen helpen met betrouwbare en ervaren bedrijfsverzorgers of uitzendkrachten. Wij kijken ernaar uit om met jou samen te werken en jouw bedrijf van goede, betrouwbare en flexibele medewerkers te voorzien.