Vacatures Nederland

Wil jij aan de slag als Agrarisch Medewerker, Tuinbouwmedewerker of Medewerker in de open teelten in Nederland? ABflexkracht heeft in het westen van Nederland veel vacatures in de (glas-Ttuinbouw, de Open teelten, de Bollenteelt, bij Hoveniers en in andere plantaardige agrarische sectoren. Ontdek hier onze openstaande vacatures! Jouw uitdagende nieuwe job bij ABflexkracht is slechts een klik verwijderd.

Zoekfilter

Functie
Branche

Junior Bedrijfsverzorger - geen diploma nodig

Sta jij aan het begin van je carrière en wil je graag aan de slag in de agrarische sector? Bij ons k…

  • Rijsenhout
  • Hovenier/Tuinman

Meewerkend Voorman (tuinbouw/bollenteelt/hovenier)

Tulpenbollen, orchideeën, kamerplanten, bloemen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het te…

  • Rijsenhout
  • Hovenier/Tuinman

Hoveniers/Medewerkers Groenvoorziening

De natuur staat nooit stil en jij waarschijnlijk ook niet. Ben jij een hovenier die nieuwe dingen wi…

  • Rijsenhout

Doorgroeien van tuinbouwvakkracht naar Bedrijfsverzorger

Als Bedrijfsverzorger spring je bij op verschillende bedrijven in de groene sector – soms voor een p…

  • Rijsenhout
  • Bedrijfsverzorger

Accountmanager

Wij breiden ons salesteam uit! Ben jij opzoek naar een job waar je de kans krijgt om iedere dag te w…

  • Rijsenhout

Vrachtwagenchauffeur C(E)

Wil jij aan de slag als vrachtwagenchauffeur bij een modern en duurzaam bedrijf dat marktgericht pro…

  • Nieuwe Wetering
1 2

Veelvoorkomende vacatures in Nederland

De meest voorkomende vacature in het westen van Nederland is die van Tuinbouwmedewerker. De Tuinbouwsector in Nederland produceert een breed scala aan producten, die wereldwijd worden geëxporteerd. Als Tuinbouwmedewerker heb je de kans om op veel bedrijven aan de slag te gaan, zowel binnen in de kassen als buiten op het veld. Natuurlijk zijn er ook volop vacatures voor ervaren en junior-Bedrijfsverzorgers, Productiemedewerkers en Hoveniers.

Vacatures met afwisseling en doorgroeimogelijkheden

In het westen van Nederland hebben wij diverse vacatures in verschillende bedrijfstakken binnen de groene sector. Naast werken als Tuinbouwmedewerker zijn er ook andere vacatures bijvoorbeeld als Productiemedewerker, Order Picker of Hovenier. Gemotiveerde mannen en vrouwen die graag gewassen verzorgen, producten oogsten of sorteren en inpakken kunnen ook via ABflexkracht in West Nederland terecht. Wil je verder groeien in deze bloeiende sector? Dat kan! Wij kijken graag met jou naar de mogelijkheden voor een passende opleiding.

Vacatures met goede arbeidsvoorwaarden

ABflexkracht bied je prima arbeidsvoorwaarden. Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden worden voor je geregeld. Voor onze uitzendkrachten uit het buitenland maken wij het verblijf zo prettig en comfortabel mogelijk. We regelen huisvesting voor je verblijf in Nederland. Die huisvesting voldoet uiteraard aan alle eisen die daar aan gesteld worden. We zorgen voor een vervoermiddel om op je werk te komen. Voor alle vragen die je hebt, kun je terecht bij je eigen contactpersoon. En natuurlijk kunnen we zorgen voor een goede ziektekostenverzekering. Zo kun jij alle aandacht op je werk richten.
ABflexkracht biedt vele soorten werk voor Tuinbouwmedewerkers in de Nederland. Eigenlijk komen alle type bedrijven en vacatures bij ons voor: Productiemedewerker, werken in de open teelten, werken als Hovenier: al deze functies in het groene domein hebben wij in onze portefeuille.