De reductieregeling voor leden

In de groene sector is continuïteit van het grootste belang. De Coöperatie ABflexkracht is ooit opgericht door en voor haar leden, met juist als doel het vervangen van de ondernemer bij arbeidsongeschiktheid.

ABflexkracht is nog steeds specialist in het bieden van zekerheid en maatwerk in tijden van arbeidsongeschiktheid. Onze reductieregeling is een typische ABflexkracht-dienst van het eerste uur en nog steeds 100% actueel.

Jij bepaalt

Als deelnemer aan de reductieregeling heb je altijd recht op een vervanger tegen gereduceerd tarief.  Je kiest zelf op dat moment wat je nodig hebt:  wil je een ervaren bedrijfsverzorger of een uitzendkracht van ABflexkracht inzetten bij arbeidsongeschiktheid. Wij regelen het voor je. Wij beschikken over goede uitzendkrachten, en uiteraard hebben wij ervaren interim bedrijfsverzorgers beschikbaar. Mensen die niets anders doen dan inspringen waar dat nodig is, uitgerust met up-to-date kennis van zaken en een brede ervaring in de agrarische sector.

Onze reductieregeling: voor jou de 100% zekerheid dat er altijd vervanging is bij arbeidsongeschiktheid, en daarmee de continuïteit op je bedrijf gewaarborgd is.

Lidmaatschapsvoordelen

Als lid heb je recht op kortingen op marktconforme tarieven en gratis deelname aan onze kennisbijeenkomsten, wat je jaarlijks tot €1250,00 aan voordelen kan opleveren. Je krijgt eveneens de gelegenheid om gebruik te maken van onze reductieregeling met sterk gereduceerde uurtarieven en kortingen tot wel 70%. Als lid heb je prioriteit bij het inzetten van flexibel arbeidspersoneel in geval van arbeidsongeschiktheid, zelfs als je geen gebruikmaakt van het reductieprogramma, en dat alles tegen standaardtarieven. Ons hoofddoel is het behartigen van jouw belangen als lid, niet het genereren van winst. Het lidmaatschap kost in 2024 €195,00 per jaar.

Ben je geïnteresseerd om lid te worden van onze coöperatie?

Jouw belang staat voorop; het genereren van winst voor de coöperatie is niet ons voornaamste doel. Samenwerken en kennis delen met jou delen willen we graag. Word lid! Het lidmaatschap bedraagt slechts € 195,00 per jaar (2024) !

Hans Tönjann
Directeur

    Ik wil lid worden

    * Verplicht veld

    privacy verklaring