Onze Kernwaarden

De 4 kernwaarden van ABflexkracht sluiten naadloos aan bij onze coöperatieve basis. Wij zijn betrokken, betrouwbaar, verbindend en in beweging.

Betrokken

We zijn betrokken bij onze leden, klanten en medewerkers. We werken samen aan het succes van onze klanten en leden. Het succes van onze klanten en leden is ook ons succes!

Betrouwbaar

We zijn betrouwbaar. We zetten onze kennis en ervaring in voor het resultaat van onze leden en klanten. Wanneer wij een afspraak maken, dan staan we daarvoor. We zijn een betrouwbare werkgever voor onze vaste medewerkers en uitzendkrachten.

Verbindend

We zijn verbindend. De coöperatie verbindt de leden, klanten en medewerkers. Gezamenlijk zorgen we voor continuïteit op de bedrijven, bij vele situaties waarin extra medwerkers gewenst zijn: van vervanging bij  arbeidsongeschiktheid tot het opvangen van een arbeidspiek.

In beweging

We zijn in beweging: de ontwikkelingen binnen de agrarische en tuinbouwsector kennen wij van huis uit. Dat geldt ook voor de ontwikkelingen op het gebied van uitzendkrachten, werving en selectie. Continu vernieuwen wij, leiden wij medewerkers op, om leden en klanten nu en in de toekomst de juiste dienstverlening te kunnen leveren.

    Ik wil lid worden

    * Verplicht veld

    privacy verklaring