Ik zoek werk

Ben jij op zoek naar een nieuwe stap in je loopbaan? Ontdek hier de openstaande vacatures van ABflexkracht die op jou wachten! Jouw uitdagende job is slechts een klik verwijderd.

Zoekfilter

Functie
Branche

Vrachtwagenchauffeur C(E)

Wil jij aan de slag als vrachtwagenchauffeur bij een modern en duurzaam bedrijf dat marktgericht pro…

  • Nieuwe Wetering

Productiemedewerker in het groen!

De werkzaamheden bij onze verschillende klanten variëren van buiten op het land werken letterlijk me…

  • Rijsenhout
  • Agrarisch Medewerker

Hovenier

Ben jij een ervaren hovenier? Houd je van afwisseling en vind je het leuk om voor verschillende opdr…

  • Rijsenhout
  • Hovenier/Tuinman

Hovenier bij ABflexkracht

Ben jij een ervaren hovenier? Houd je van afwisseling en vind je het leuk om voor verschillende opdr…

  • Rijsenhout
  • Hovenier/Tuinman

Wat regelen wij voor jou als je uit het buitenland komt?

ABflexkracht – Jouw partner voor succesvol werken, ook vanuit het buitenland!

Wij begrijpen dat werken in een ander land een spannende stap is, en daarom staan we bij ABflexkracht klaar om jou te ondersteunen tijdens jouw avontuur. Ons doel is om jou een zorgeloze en comfortabele ervaring te bieden, zodat je je volledig kunt focussen op jouw werk en persoonlijke ontwikkeling. Hier is een overzicht van wat ABflexkracht allemaal voor jou regelt:

Gecertificeerde huisvesting

Wij begrijpen dat een veilige, comfortabele plek om te wonen essentieel is voor jouw welzijn en gemoedsrust. Daarom zorgt ABflexkracht voor gecertificeerde huisvesting die voldoet aan alle wettelijke eisen en kwaliteitsnormen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het vinden van geschikte huisvesting, wij zorgen ervoor dat alles op orde is voordat je arriveert.

En is er toch iets niet in orde in de huisvesting? Via de huisbeheerder kan dat altijd eenvoudig gemeld worden. Hij of zij is de enige die meldingen kan doen bij onze eigen technische dienst over zaken die met huisvesting te maken hebben. Neem daarvoor altijd contact op met je huisbeheerder.

Een persoonlijke coördinator

Bij ABflexkracht geloven we in persoonlijke aandacht en begeleiding. Daarom krijg je bij ons een persoonlijke coördinator. Deze coördinator staat altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden, advies te geven en eventuele problemen op te lossen. Jouw vaste aanspreekpunt binnen ABflexkracht helpt je bij alle aspecten van jouw verblijf in Nederland.

Verzekeringen

Het hebben van de juiste verzekeringen is cruciaal wanneer je in een ander land werkt. ABflexkracht zorgt ervoor dat je goed verzekerd bent tijdens jouw verblijf. Dit omvat een passende ziektekostenverzekering en andere relevante verzekeringen om jouw veiligheid en welzijn te waarborgen. Zo kun je met een gerust hart aan het werk gaan, wetende dat ook dat goed geregeld is.

Hulp bij medische zaken

Als je in het buitenland werkt, kan bijvoorbeeld een doktersbezoek of andere medische zaken lastig zijn, vooral omdat je te maken krijgt met een ander zorgsysteem en mogelijke taalbarrières. Bij ABflexkracht sta je er nooit alleen voor. We bieden ondersteuning en advies bij medische zaken, zodat je snel de juiste hulp kunt krijgen als dat nodig is. Jouw welzijn is onze prioriteit, en we streven ernaar om jou op alle mogelijke manieren te ondersteunen.