Vacatures Haarlemmermeer

Wil jij aan de slag als Agrarische medewerker, Productiemedewerker, Tuinbouwmedewerker of Hovenier in Haarlemmermeer? ABflexkracht heeft tal van vacatures in Open teelten, de Tuinbouw en in het Tuinonderhoud. Ontdek hier de vacatures van ABflexkracht die wij voor jou hebben! Je nieuwe baan is heel dichtbij.

Zoekfilter

Functie
Branche

Productiemedewerker in het groen!

Productiemedewerker in het groen! 

  • Rijsenhout
  • Agrarisch Medewerker

Productiemedewerker op de bloemenveiling in de regio Aalsmeer

Productiemedewerker op de bloemenveiling in de regio Aalsmeer  

  • Aalsmeer
  • Productiemedewerker

Hovenier

Ben jij een ervaren hovenier? Houd je van afwisseling en vind je het leuk om voor verschillende opdr…

  • Rijsenhout
  • Hovenier/Tuinman

Hovenier bij ABflexkracht

Ben jij een ervaren hovenier? Houd je van afwisseling en vind je het leuk om voor verschillende opdr…

  • Rijsenhout
  • Hovenier/Tuinman

Bedrijfsverzorger Land- en Tuinbouw

Steek jij je handen graag uit je mouwen? Gaat jouw hart sneller kloppen van werken in het groen, bij…

  • Rijsenhout
  • Bedrijfsverzorger

Veelvoorkomende vacatures in Haarlemmermeer

De meest voorkomende vacature in Haarlemmermeer is die van Hovenier. Als Hovenier werk je dagelijks buiten in het groen. Ben jij de persoon (man of vrouw) die tuinen wil onderhouden, bestratingen aanlegt en schuttingen plaatst? Heb je ervaring of wil je als beginnend Hovenier aan de slag? Voor beide hebben we vacatures. Daarnaast zijn er in de Haarlemmermeer regelmatig vacatures voor Agrarische medewerker, Tuinbouwmedewerker en Productiemedewerker in bijvoorbeeld de Tulpen.

Vacatures met afwisseling en doorgroeimogelijkheden

Ook in de Haarlemmermeer hebben wij vacatures in verschillende onderdelen van de groene sector. Naast werken bij Hoveniers zijn er ook vacatures bij andere bedrijven, bijvoorbeeld in de glastuinbouwsector. Agrarische medewerkers en tuinbouwmedewerkers die graag gewassen verzorgen, producten oogsten en verwerken kunnen ook via ABflexkracht in de Haarlemmermeer terecht. Wil je verder groeien in deze dynamische sector? Dat kan! Wij kijken graag met jou naar de mogelijkheden voor een passende opleiding.

Vacatures met goede arbeidsvoorwaarden

ABflexkracht bied je prima arbeidsvoorwaarden. Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend geregeld. En wij bieden je nog meer. Voor onze buitenlandse uitzendkrachten maken wij het verblijf zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk. We regelen huisvesting voor je die aan alle eisen voldoet, en bovendien op korte afstand van je werkplek is, en we zorgen voor een vervoermiddel om op je werk te komen. Voor al je vragen die je hebt, kun je terecht bij je eigen vaste contactpersoon in je eigen taal. En natuurlijk kunnen we zorgen voor een goede ziektekostenverzekering. Zo kun jij de focus op je werk houden.
ABflexkracht biedt vele soorten werk voor tuinbouwmedewerkers in de Bollenstreek. Vacatures voor productiemedewerker, en ook in de open teelten komen regelmatig voor.