Open teelten

24/7 flexibiliteit in de personele bezetting ook voor jouw Open Teelt bedrijf is ons specialisme. Dat doen we bij ABflexkracht al meer dan 55 jaar. ‘Groen’ is van oorsprong ons domein, we kunnen stellen dat we de sector en de verschillende teelten door en door kennen. In de Open Teelten kan ABflexkracht dan ook bijna alle functies vervullen. Of het nu gaat om een productiemedewerker of een specialist die bijvoorbeeld goed is in het ziekzoeken van bolgewas!

De kracht van ABflexkracht

Wij garanderen kwaliteit door mentaliteit. Vertaald naar de werkvloer Open Teelt betekent dat: 100% flexibiliteit, inzetbaarheid en 24/7 continuïteit. ABflexkracht heeft medewerkers die o.a. kunnen worden ingezet tijdens piekmomenten of productiewerk. Zij kunnen bijvoorbeeld voor u ziekzoeken, selecteren, oogsten, bollen rooien, frezen, ploegen, zaaien, planten, prepareren, veiling klaarmaken of sorteren.

Uw collega-ondernemers in de tuinbouw; onze beste referentie!

Als coöperatie zijn wij direct verbonden met onze leden. Bij 250 leden leden en minimaal evenveel klanten zijn we kind aan huis. We kunnen 90% van alle productiefuncties in de Open Teelt invullen met medewerkers met ervaring! Veelal medewerkers die met regelmaat terug keren om voor ABflexkracht te werken.

Vakmensen van nature

Zoals al eerder gezegd kan ABflexkracht bijna alle functies in de Open Teelt invullen. Van productiemedewerkers tot allround agrarisch medewerkers. Oogstmedewerkers, bloemsnijders, steksnijders, verwerkers, op-potters, gewasbeschermers met spuitlicentie, selectiewerkers, scouters, machine operators, inpak- en telmachine bedieners, trekkerchauffeurs, etc.

Vertrouwd zakendoen

ABflexkracht is gecertificeerd flex-partner. Daar zijn we heel zuinig op. We vinden het belangrijk goed voor onze uitzendkrachten te zorgen. Dat wordt ook door andere partijen erkend: wanneer instanties bij onze opdrachtgevers controles uitvoeren, is het ABflexkracht-logo vaak al voldoende. ABflexkracht is lid van de ABU, voldoet aan de registratieplicht bij de KvK, heeft o.a. het NEN 4400-1 certificaat (een SNA-keurmerk) en ABflexkracht heeft ook het certificaat Flexwonen.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Ontdek de voordelen die Abflexkracht Uitzendbureau biedt aan jou als werkgever! Als jouw betrouwbare partner in personeelszaken streven wij ernaar om de perfecte match te creëren tussen bedrijven en talent. Voor werkgevers resulteert dit in toegang tot een uitgebreide pool van gekwalificeerde en gemotiveerde kandidaten, waardoor het wervingsproces niet alleen efficiënter, maar ook effectiever wordt. Onze grondige screening en persoonlijke aanpak waarborgen dat je de juiste persoon op de juiste plek vindt. voor meer informatie over hoe we jou kunnen helpen, neem contact met ons op.

Bekijk ook eens

    Ik heb iemand nodig

    * Verplicht veld

    privacy verklaring