Agrarisch medewerker

Welkom in de wereld van agrarische mogelijkheden! Hier vind je een overzicht van vacatures bij diverse toonaangevende agrarische bedrijven. Ontdek jouw perfecte match en start je groene carrière in de agrarische sector vandaag nog.

Zoekfilter

Functie
Branche

Accountmanager

Wij breiden ons salesteam uit! Ben jij opzoek naar een job waar je de kans krijgt om iedere dag te w…

 • Rijsenhout
 • Accountmanager

Vrachtwagenchauffeur C(E)

Wil jij aan de slag als vrachtwagenchauffeur bij een modern en duurzaam bedrijf dat marktgericht pro…

 • Nieuwe Wetering

Productiemedewerker in het groen!

De werkzaamheden bij onze verschillende klanten variëren van buiten op het land werken letterlijk me…

 • Rijsenhout
 • Agrarisch Medewerker

Hovenier

Ben jij een ervaren hovenier? Houd je van afwisseling en vind je het leuk om voor verschillende opdr…

 • Rijsenhout
 • Hovenier/Tuinman

Hovenier bij ABflexkracht

Ben jij een ervaren hovenier? Houd je van afwisseling en vind je het leuk om voor verschillende opdr…

 • Rijsenhout
 • Hovenier/Tuinman

Bedrijfsverzorger Land- en Tuinbouw

Steek jij je handen graag uit je mouwen? Gaat jouw hart sneller kloppen van werken in het groen, bij…

 • Rijsenhout
 • Bedrijfsverzorger

Wat regelt ABflexkracht allemaal voor jou?

ABflexkracht – Jouw partner voor succesvol werken ook vanuit het buitenland!

Wij begrijpen dat werken in een ander land een spannende stap is, en daarom staan we bij ABflexkracht klaar om jou te ondersteunen tijdens jouw avontuur. Ons doel is om jou een zorgeloze en comfortabele ervaring te bieden, zodat je je volledig kunt focussen op jouw werk en persoonlijke ontwikkeling. Hier is een overzicht van wat ABflexkracht allemaal voor jou regelt:

Gecertificeerde huisvesting

Wij begrijpen dat een veilige en comfortabele plek om te wonen essentieel is voor jouw welzijn en gemoedsrust. Daarom zorgt Abflexkracht voor gecertificeerde huisvesting die voldoet aan alle wettelijke eisen en kwaliteitsnormen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het vinden van geschikte huisvesting, want wij zorgen ervoor dat alles op orde is voordat je arriveert.

Daarnaast is er een meldingsformulier voor reparaties in je huisvesting. Het melden van zaken rondom huisvesting loopt altijd via de huisbeheerder. Hij of zij is de enige die meldingen kan doen aan de technische dienst over zaken die met huisvesting te maken hebben. Neem dus altijd contact op met je huisbeheerder.

Een persoonlijke coördinator

Bij Abflexkracht geloven we in persoonlijke aandacht en begeleiding. Daarom krijg je bij ons een persoonlijke coördinator toegewezen. Deze coördinator staat altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden, advies te geven en eventuele problemen op te lossen. Je hebt dus altijd een vast aanspreekpunt binnen Abflexkracht, die je helpt bij alle aspecten van jouw verblijf in het buitenland.

Verzekeringen

Het hebben van de juiste verzekeringen is cruciaal wanneer je in een ander land werkt. Abflexkracht zorgt ervoor dat je goed verzekerd bent tijdens jouw verblijf. Dit omvat een passende ziektekostenverzekering en andere relevante verzekeringen om jouw veiligheid en welzijn te waarborgen. Zo kun je met een gerust hart aan het werk gaan, wetende dat je goed beschermd bent.

Hulp bij medische zaken

Als je in het buitenland werkt, kunnen medische aangelegenheden complex zijn, vooral als je te maken krijgt met een ander zorgsysteem en taalbarrières. Bij Abflexkracht sta je er nooit alleen voor. We bieden ondersteuning en advies bij medische zaken, zodat je snel de juiste hulp kunt krijgen als dat nodig is. Jouw welzijn is onze prioriteit, en we streven ernaar om jou op alle mogelijke manieren te ondersteunen.

Registreren

* Verplicht veld
Verwijder bestand

Schrijf je in bij ABflexkracht en ervaar de kracht van de coöperatie

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en betrouwbare medewerkers in de agrarische sector. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de agrarische sector en wil jij graag onderdeel uitmaken van ons team? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Via dit formulier kun je direct solliciteren bij ABflexkracht. Vul het formulier zo volledig mogelijk in en voeg jouw CV toe. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over werken bij ABflexkracht? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer +31(0)297 383 400 of stuur een e-mail naar recruitment@abflexkracht.nl. Wij staan je graag te woord! Let op: ABflexkracht hecht veel waarde aan privacy en vertrouwelijkheid van persoonsgegevens. Jouw gegevens worden daarom alleen gebruikt voor het sollicitatieproces en worden niet gedeeld met derden zonder jouw toestemming.