Vacatures Bollenstreek

Ga jij binnenkort aan de slag als Productiemedewerker in de Bollenteelt of Tuinbouwmedewerker op een open teelt bedrijf in de Bollenstreek? ABflexkracht heeft vele vacatures in de teelt van bollen, de teelt van vaste planten, en de verwerking van bollen en vaste planten in en rond de Bollenstreek.  Ontdek hier de openstaande vacatures van ABflexkracht! Met een klik solliciteer je op jouw nieuwe baan!

Zoekfilter

Functie
Branche

Accountmanager

Wij breiden ons salesteam uit! Ben jij opzoek naar een job waar je de kans krijgt om iedere dag te w…

 • Rijsenhout
 • Accountmanager

Vrachtwagenchauffeur C(E)

Wil jij aan de slag als vrachtwagenchauffeur bij een modern en duurzaam bedrijf dat marktgericht pro…

 • Nieuwe Wetering

Productiemedewerker in het groen!

De werkzaamheden bij onze verschillende klanten variëren van buiten op het land werken letterlijk me…

 • Rijsenhout
 • Agrarisch Medewerker

Hovenier

Ben jij een ervaren hovenier? Houd je van afwisseling en vind je het leuk om voor verschillende opdr…

 • Rijsenhout
 • Hovenier/Tuinman

Hovenier bij ABflexkracht

Ben jij een ervaren hovenier? Houd je van afwisseling en vind je het leuk om voor verschillende opdr…

 • Rijsenhout
 • Hovenier/Tuinman

Bedrijfsverzorger Land- en Tuinbouw

Steek jij je handen graag uit je mouwen? Gaat jouw hart sneller kloppen van werken in het groen, bij…

 • Rijsenhout
 • Bedrijfsverzorger

Veelvoorkomende vacatures in Bollenstreek

De meest voorkomende vacature in Bollenstreek is die van Productiemedewerker in de Bollenteelt. Als productiemedewerker in de bollenteelt ben jij de man (of vrouw) die de bollen verwerkt en klaar maakt voor verzending. Verder zijn er ook vacatures voor in de Bollenstreek zijn Agrarische Medewerker in de open teelt  en Productiemedewerker in de vaste planten.

Vacatures met afwisseling en doorgroeimogelijkheden

In de Bollenstreek heeft ABflexkracht veel bedrijven als klant. Veel van onze klanten hebben een seizoenspiek in de werkzaamheden. Er zijn vacatures voor kortere en langere periode beschikbaar. Naast Bollenbedrijven zijn er ook bedrijven actief in andere tuinbouwsectoren, zoals de vaste plantenteelt of de teelt van buitenbloemen. Agrarische medewerkers en tuinbouwmedewerkers kunnen terecht op deze bedrijven om grond te bewerken, gewassen te verzorgen, producten te oogsten, te sorteren en te verpakken. Wanneer je een carrière ambieert in deze functies, dan hebben wij mogelijkheden genoeg in de Bollenstreek. Bovendien bieden we je opleidingen aan om door te groeien in de veelzijdige groene sector.

Vacatures met goede arbeidsvoorwaarden

ABflexkracht bied je prima arbeidsvoorwaarden. Een markconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend. En wij bieden je meer. Onze buitenlandse uitzendkrachten ondersteunen wij ook op andere manieren. We zorgen voor comfortabele huisvesting die aan alle eisen voldoet, en bovendien is je huisvesting vlakbij je werkplek. En natuurlijk zorgen we ervoor dat je op je werk kunt komen. Wanneer je nog vragen hebt, kun je terecht bij je vaste contactpersoon, die jou in je eigen taal te woord kan staan. En natuurlijk regelen we een goede ziektekostenverzekering voor je. Zo hoef jij je alleen maar te concentreren op je werk.
ABflexkracht biedt vele soorten werk voor agrarische medewerkers in de Bollenstreek. Vacatures zijn er ook in de logistieke verwerking en in de open teelten.