Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Hieronder vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Heb je het antwoord niet gevonden en werk je al voor ABflexkracht? Op je webportal kun een welkomsboekje vinden, waarin je ook nog informatie kunt terugvinden.

Of neem persoonlijk of per mail contact op met onze medewerkers  Bel +31 (0)297-383400 of mail naar info@abflexkracht.nl. Dat kan in het Engels, Pools of Nederlands.

Wat heb ik nodig om mij in te schrijven en aan de slag te gaan?

Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier. Een geldig Europees ID-bewijs of paspoort is noodzakelijk om aan het werk te gaan in Nederland.

Regelen jullie ook huisvesting?

Als je geen eigen huisvesting hebt, kunnen wij die voor je verzorgen. Uiteraard voldoet onze huisvesting aan alle wettelijke eisen op het gebied van ruimte, privacy, veiligheid en hygiene. Wij zorgen ervoor dat de huisvesting dichtbij je werklocatie is.

Hoe kom ik op mijn werk?

Eigen vervoer: ben je in bezit van een auto, en schrijft de CAO van de werkgever kilometervergoeding voor woon-werk verkeer voor, dan kun je reiskosten ontvangen.
Wel een rijbewijs, geen eigen vervoer: wij kunnen je een auto ter beschikking stellen.
Met de fiets naar het werk: We zoeken huisvesting dichtbij je werklocatie, zodat je op de fiets naar je werk kunt.

Hoe geef ik mijn uren door?

Door in te loggen op onze portaal kun je je uren doorgeven. Je kunt daar ook alle informatie vinden over de uitbetaling van je salaris.

Ik ben ziek, wat moet ik doen?

Als je ziek bent, meld je jezelf voor aanvang van je werkzaamheden en uiterlijk voor 9.00 uur ziek bij het bedrijf waar je op dat moment werkt. Daarna neem je contact op met Support bij ABflexkracht: 0297-383424.

Ik wil met vakantie, wat moet ik doen?

Verlof moet je altijd van te voren aanvragen. Dat doe je via het medewerkersportaal. Nadat de aanvraag in het portaal is geplaatst, wordt het verzoek in behandeling genomen en met jouw opdrachtgever besproken. Wanneer er akkoord is van zowel opdrachtgever als ABflexkracht worden er vakantierechten uitbetaald.

Wanneer wordt mijn salaris betaald?

Je salaris wordt wekelijks op donderdag uitbetaald. Je ontvangt dan het salaris van de voorgaande werkweek.

Ik heb vragen over mijn loonstrook

Heb je vragen over je loonstrook, dan kun je op werkdagen tussen 8.00 en 16.00 uur bellen met Support van ABflexkracht: 0297-383424.

Waar kan ik mijn loonspecificaties en jaaropgave vinden?

Deze documenten kun je vinden op je webportaal. De jaaropgaven van het voorafgaande jaar zijn vanaf februari zichtbaar in het webportaal.

Jij bent belangrijk!

Bij ABflexkracht beantwoorden we graag al jouw vragen! Aarzel niet om ze aan ons te stellen.