Huisvesting

Goede huisvesting voor onze uitzendkrachten is belangrijk. We voorzien onze uitzendkrachten van accommodaties die comfortabel zijn en aan alle eisen voldoen.  Iedere uitzendkracht krijgt zoveel mogelijk huisvesting in de buurt van de werkplek.

ABflexkracht heeft huisvesting beschikbaar in de hele regio. Wanneer we huisvesting voor je regelen, zorgen we ervoor dat de locaties strategisch gekozen zijn. We streven ernaar om je een accommodatie aan te bieden die dicht bij je werklocatie is. Het vermindert de reistijd en het gedoe van het dagelijkse woon-werkverkeer, waardoor je tijd (en energie) bespaart en je kunt concentreren op je werk.

Onze huisvesting voldoet uiteraard aan hoge normen van comfort en kwaliteit. Want een goede plek om na het werk “thuis” te komen is essentieel voor het leveren van goede prestaties op je werk. Daarom selecteren we accommodaties die schoon, veilig en goed onderhouden zijn. We werken samen met betrouwbare partners en volgen strikte kwaliteitscontroleprocedures conform SNF (Stichting Normering Flexwonen) voorschriften om ervoor te zorgen dat iedere uitzendkracht zich thuis voelt in zijn of haar tijdelijke verblijfplaatsen.

Hulp van de technische dienst nodig?

Als er een mankement is in je huis doe je hiervan melding bij je huisbeheerder. Of het nu gaat om een reparatie in je huis of aan je fiets, als de technische dienst ingeschakeld moet worden loopt dit altijd via je huisbeheerder. Hij of zij kan het meldingsformulier invullen hieronder.