Kennisbijeenkomsten voor Leden

ABflexkracht is verbonden met haar leden en met de agrarische sector. Leden van de coöperatie ABflexkracht profiteren al jaren -met de beste tarieven – van onze kennis en ervaring op het gebied inzet van medewerkers, zowel bedrijfsverzorgers als uitzendkrachten.

Voor een coöperatie is kennis delen vanzelfsprekend. Dat doet ABflexkracht daarom met meer dan alleen het organiseren van flexibele arbeid.

Lidmaatschapsvoordelen

Als lid heb je recht op korting op de marktconforme tarieven en recht op gratis deelname aan onze kennisbijeenkomsten. Je krijgt eveneens de gelegenheid om gebruik te maken van onze reductieregeling met sterk gereduceerde uurtarieven en kortingen tot wel 70%. Als lid heb je prioriteit bij het inzetten van flexibel arbeidspersoneel in geval van arbeidsongeschiktheid, zelfs als je geen gebruikmaakt van het reductieprogramma, tegen standaardtarieven. Ons hoofddoel is het behartigen van jouw belangen als lid, niet het genereren van winst. Het lidmaatschap kost slechts €195,00 (2024) per jaar.

Masterclass

De Masterclass is een van de activiteiten die wij organiseren voor onze leden. Met leden wordt een actueel thema besproken. Niet alleen kennisoverdracht, maar ook in contact zijn met collega-ondernemers levert waarde op voor de deelnemers

Ben je geïnteresseerd om lid te worden van onze coöperatie?

Jouw belang staat voorop; het genereren van winst voor de coöperatie is niet ons voornaamste doel, zorgen voor continuïteit bij onze leden en klanten door te zorgen voor passende, flexibele arbeidskrachten ook voor de langere termijn is onze doelstelling. Lid worden?  Het lidmaatschap bedraagt slechts € 195,00 (2024) per jaar!

Hans Tönjann
Directeur

    Ik wil lid worden

    * Verplicht veld

    privacy verklaring