Fijn om leden weer LIVE te ontmoeten op de ALV bij FloriWorld

Wij kijken terug op een geslaagde Algemene Ledenvergadering! We hebben de leden mogen ontvangen bij FloriWorld in Aalsmeer. Een inspirerende en splinternieuwe locatie bij de veiling FloraHolland. Na de vergadering was er voor alle deelnemers een verrassende ‘experience’ in FloriWorld met aansluitend een gezellige netwerkborrel.

De ALV stond in het teken van het financieel jaarverslag van de coöperatie. Wij mochten aan de leden van abflexkracht verantwoording afleggen over het gevoerde beleid en de behaalde resultaten 2020. Ondanks de coronapandemie hebben we een positief resultaat kunnen opleveren. Voor 2021 ligt ons een grote uitdaging te wachten, die we overigens met vertrouwen aangaan. De vier belangrijkste speerpunten: recruitment, ICT, huisvesting en het waarde creatie t.a.v. het lidmaatschap.

Het was echt heel fijn om eindelijk weer eens een live event voor onze leden van de coöperatie te kunnen organiseren! We merkte dat de ook de leden het fijn vonden om elkaar en ons weer even te spreken en te zien en dat heeft bijgedragen aan een hele positieve avond!

Delen via: