Interim bedrijfsvoering

Interim bedrijfsvoering, ook bekend onder de naam Bedrijfsverzorging, is het overnemen van de bedrijfsvoering op de bedrijven van onze leden en klanten in geval van arbeidsongeschiktheid of afwezigheid van de eigenaar of bedrijfsleider. Bedrijfsverzorging was de reden van de oprichting van ABflexkracht. Dat organiseren wij ook nu nog voor onze leden. De bedrijfsverzorgers hebben voldoende bagage om snel in te stappen op veel verschillende bedrijven. Dat vraagt ervaring, deskundigheid en flexibiliteit.

Zoekfilter

Functie
Branche

Productiemedewerker in het groen!

Productiemedewerker in het groen! 

  • Rijsenhout
  • Agrarisch Medewerker

Productiemedewerker op de bloemenveiling in de regio Aalsmeer

Productiemedewerker op de bloemenveiling in de regio Aalsmeer  

  • Aalsmeer
  • Productiemedewerker

Hovenier

Ben jij een ervaren hovenier? Houd je van afwisseling en vind je het leuk om voor verschillende opdr…

  • Rijsenhout
  • Hovenier/Tuinman

Hovenier bij ABflexkracht

Ben jij een ervaren hovenier? Houd je van afwisseling en vind je het leuk om voor verschillende opdr…

  • Rijsenhout
  • Hovenier/Tuinman

Bedrijfsverzorger Land- en Tuinbouw

Steek jij je handen graag uit je mouwen? Gaat jouw hart sneller kloppen van werken in het groen, bij…

  • Rijsenhout
  • Bedrijfsverzorger

Op zoek naar een uitdagende baan in de agrarische sector als interim bedrijfsverzorger of als specialist?

Bij ABflexkracht ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een uitdagende baan in de agrarische- en tuinbouwsector. Wij hebben een breed scala aan vacatures beschikbaar, waaronder die van Bedrijfsverzorger en Agrarische vakkracht. Je komt fulltime of parttime bij ons in dienst en je kunt direct aan de slag bij onze leden en klanten. Ben je ZZP’er en opzoek naar verbreding van je werkpakket? Wij komen ook graag met jou in contact.

Wij bieden je de mogelijkheid om je vaardigheden en expertise te benutten voor onze opdrachtgevers. Sluit je aan bij het team van professionals van ABflexkracht.

Werken als Bedrijfsverzorger

Als Bedrijfsverzorger ben je als eerste verantwoordelijk voor het tijdelijk overnemen van de dagelijkse werkzaamheden op een agrarisch bedrijf, bijvoorbeeld in geval van ziekte of vakantie van de eigenaar. Je bent een echte allrounder en draait je hand niet om voor de vele verschillende taken op de bedrijven, zoals het verzorgen van gewassen, onderhoudswerkzaamheden en het uitvoeren van administratieve taken. Je bent flexibel en bent in staat snel in te stappen bij de opdrachtgever. Verder wordt je ingezet op bedrijven die voor kortere of langere tijd ondersteuning nodig hebben van een ervaren professional.
Ben je geïnteresseerd in deze functie, maar mis je nog ervaring? Start als junior bedrijfsverzorger en groei door! Wij begeleiden je graag!

Werken als Agrarische vakkracht

Als Agrarische vakkracht ben je gespecialiseerd in een specifiek vakgebied binnen de agrarische sector. Hierbij kun je denken aan functies als Gewasbeschermingsspecialist, ziek-zoeken in de bollen of andere specialisme. Afhankelijk van jouw specialisme word je ingezet bij bedrijven die jouw kennis en kunde goed kunnen gebruiken.
En met onze opleidingsmogelijkheden helpen wij jou om je kennis up-to-date te houden.

Registreren

* Verplicht veld
Verwijder bestand

Schrijf je in bij ABflexkracht en ervaar de kracht van de coöperatie

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en betrouwbare medewerkers in de agrarische sector. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de agrarische sector en wil jij graag onderdeel uitmaken van ons team? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Via dit formulier kun je direct solliciteren bij ABflexkracht. Vul het formulier zo volledig mogelijk in en voeg jouw CV toe. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over werken bij ABflexkracht? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer +31(0)297 383 400 of stuur een e-mail naar recruitment@abflexkracht.nl. Wij staan je graag te woord! Let op: ABflexkracht hecht veel waarde aan privacy en vertrouwelijkheid van persoonsgegevens. Jouw gegevens worden daarom alleen gebruikt voor het sollicitatieproces en worden niet gedeeld met derden zonder jouw toestemming.

Hans Tönjann
Directeur