Menu

Zoek & vind jouw Flexbaan

Ben jij een aanpakker van nature en zoek je naar een afwisselende, uitdagende baan die ook nog ‘ns prima betaalt? Dan moet je bij abflexkracht zijn! Wij bemiddelen al ruim 50 jaar succesvol in uiteenlopende bedrijfssectoren zoals; de industrie & productie, de land- en tuinbouwsector, de groenvoorziening en logistiek en distributie Wat voor baan je ook zoekt: bij abflexkracht heb je vele mogelijkheden.

Ga naar vacature alert voor de meest actuele vacatures per mail. Of schrijf je in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

1 / 2
1 2 >>
vacatures gevonden 6 vacatures gevonden
Functie
Medewerker Technische Dienst
Standplaats
Regio Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker voor onze technische dienst. Voor deze functie heb je een geldig rijbewijs nodig en is voor 5 dagen in de week op basis van 37,5 uur.

Functie
Agrarisch vakkracht | Bedrijfsverzorger
Standplaats
Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Een abflexkracht bedrijfsverzorger is een echte vakman in het groen. Een specialist in één of meerdere teelten in de agrarische sector zoals de (glas)tuinbouw, open teelt, bloembollen of akkerbouw. Iemand die in weer en wind kan werken en niet vies is om zijn handen vuil te maken tijdens het soms ook zware werk. Als agrarisch bedrijfsverzorger ben je in vaste dienst bij abflexkracht en word je ingepland om te werken bij onze leden en klanten. Wil jij jouw vakkennis inzetten bij verschillende bedrijven? Wil jij graag van betekenis zijn? Wil jij graag zelfstandig steeds ergens anders aan de slag? Dan is deze vacature van agrarisch bedrijfsverzorger iets voor jou!

Functie
Personeelscoördinator | Coördinator | Fieldmanager | VACATURE VERVULD
Standplaats
Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Krijg jij energie van het coachen en begeleiden van anderen? Dat is jouw rol in deze functie voor onze flexkrachten; vanaf hun eerste werkdag tot het einde van hun werkzaamheden. Je weet op een professionele klantvriendelijke manier zowel onze klanten als onze medewerkers te woord te staan (in hun eigen taal) en hen te helpen bij vraagstukken betreffende jouw vakgebied. Je houdt van de afwisseling en raakt niet in de stress als jouw ‘to-do’ lijstje groeit.

Functie
JUNIOR BEDRIJFSVERZORGER
Standplaats
Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Wij stomen jou klaar om een echte vakman in het groen te worden: een abflexkracht bedrijfsverzorger! Je begint als junior bedrijfsverzorger en je wordt opgeleid tijdens het werk tot een specialist in één of meerdere teelten in de agrarische sector zoals de (glas)tuinbouw, open teelt, bloembollen of akkerbouw. Als junior bedrijfsverzorger kom je in vaste dienst bij abflexkracht en jouw vakkennis wordt vooral vergroot door aan het werk te zijn op verschillende bedrijven en door mee te lopen met collega's.

Functie
Agrarisch Medewerker
Standplaats
Regio Aalsmeer
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

“wij zoeken enthousiastelingen met groene vingers”

Stel je voor, je start je ene werkweek fris om 08.00u in een veld vol met tulpen! Een maand later ben je aan het werk in de hectiek bij een bollenexporteur en het volgende moment sta je in een kwekerij en begeleid je de productiekrachten met het planten van stekjes. Wij stomen jou klaar tot een echte vakvrouw of vakman in het groen: een abflexkracht bedrijfsverzorger!

Wij willen ons team ‘bedrijfsverzorgers’ uitbreiden met enthousiaste vrouwen en mannen die een groene carrière in de agrarische sector zien zitten. Ervaring is natuurlijk hartstikke mooi! Maar kom je uit een andere sector, dan kun je instromen en word je door ons opgeleid. Ben je enthousiast? Lees dan verder en bekijk de verhalen van Koen, Collin en Kees op onze website en meld je aan.

1 / 2
1 2 >>
vacatures gevonden 6vacatures gevonden