Menu

Zoek & vind jouw Flexbaan

Ben jij een aanpakker van nature en zoek je naar een afwisselende, uitdagende baan die ook nog ‘ns prima betaalt? Dan moet je bij abflexkracht zijn! Wij bemiddelen al ruim 50 jaar succesvol in uiteenlopende bedrijfssectoren zoals; de industrie & productie, de land- en tuinbouwsector, de groenvoorziening en logistiek en distributie Wat voor baan je ook zoekt: bij abflexkracht heb je vele mogelijkheden.

Ga naar vacature alert voor de meest actuele vacatures per mail. Of schrijf je in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

1 / 2
1 2 >>
vacatures gevonden 10 vacatures gevonden
Functie
MEDEWERKER FINANCIËLE ADMINISTRATIE
Standplaats
Regio Aalsmeer
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker voor onze financiële administratie die energie krijgt van het werken met een correcte boekhouding. En je ziet het voorbereiden van en het ondersteunen bij de periode afsluitingen als een uitdaging. Jij zorgt voor bijgewerkte administraties voor onze coöperatie abflexkracht, abflexkracht uitzenden, abflexkracht payroll én abflexkracht vastgoed, zodat deze administraties een basis vormen voor de juiste stuurinformatie.

Je weet op een professionele klantvriendelijke manier zowel onze klanten als onze medewerkers te woord te staan en hen te helpen bij vraagstukken betreffende jouw vakgebied. Je houdt van de afwisseling en raakt niet in de stress als jouw ‘to-do’ lijstje groeit.

Functie
Allround Productiemedewerker
Standplaats
Regio Noordwijk
Aanstelling
Uitzendbasis

Voor onze opdrachtgever in de Regio Noordwijk zijn wij op zoek naar een allround productiemedewerker. Wil jij een mooie carrière starten en groeien in een familiebedrijf dat producent en veredelaar op de wereldwijde markt voor vaste planten is? Dan hebben wij een leuke baan voor jou.

Je hebt nog geen ervaring in groene sector? Maak je geen zorgen! Als je een goede motivatie hebt om te willen leren in de plantensector, dan is deze baan perfect voor jou.

Functie
Meewerkend voorman/-vrouw in de tuinbouw
Standplaats
Regio divers
Aanstelling
Uitzendbasis

Je dag begint! Soms vroeg, soms laat want je werkt in wisselende diensten bij dit familiebedrijf. Ochtend of avond, dat vind jij niet erg, want je werkt (bijna) altijd met een goed humeur op deze moderne vaste plantenkwekerij. Je loopt nog even rustig met je koffietje langs de strakke velden - 10 hectare maar liefst - met vaste planten en kruiden voordat de heerlijke drukte van een enerverende werkdag losbarst…

Functie
Productiemedewerker in het groen!
Standplaats
Regio Aalsmeer
Aanstelling
Uitzendbasis

Je had het je net even iets anders voorgesteld. Deze onvoorziene crisis heeft er misschien voor gezorgd dat je (tijdelijk) zonder baan zit of dat het werk in jouw sector nu stil ligt. Maar niets doen is voor jou geen optie. Je wilt je nuttig maken en natuurlijk ook geld verdienen. Dat is nu precies wat wij nodig hebben, een aanpakker, een doorzetter! Jij stroopt je mouwen op en helpt onze klanten in de bloemen- en planten sector graag uit de brand, want alles groeit gewoon door en er moet geoogst worden.

Functie
LEIDINGGEVENDE AGRARISCHE SECTOR
Standplaats
Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Een abflexkracht bedrijfsverzorger is een echte vakman in het groen. Een specialist in één of meerdere teelten in de agrarische sector zoals de (glas)tuinbouw, open teelt, bloembollen of akkerbouw. Iemand die in weer en wind kan werken en niet vies is om zijn handen vuil te maken tijdens het soms ook zware werk. Als agrarisch bedrijfsverzorger ben je in vaste dienst bij abflexkracht en word je ingepland om te werken bij onze leden en klanten. Wil jij jouw vakkennis inzetten bij verschillende bedrijven? Wil jij graag van betekenis zijn? Wil jij graag zelfstandig steeds ergens anders aan de slag? Dan is deze vacature van agrarisch bedrijfsverzorger iets voor jou!

1 / 2
1 2 >>
vacatures gevonden 10vacatures gevonden