Menu

Zoek & vind jouw Flexbaan

Ben jij een aanpakker van nature en zoek je naar een afwisselende, uitdagende baan die ook nog ‘ns prima betaalt? Dan moet je bij abflexkracht zijn! Wij bemiddelen al ruim 50 jaar succesvol in uiteenlopende bedrijfssectoren zoals; de industrie & productie, de land- en tuinbouwsector, de groenvoorziening en logistiek en distributie Wat voor baan je ook zoekt: bij abflexkracht heb je vele mogelijkheden.

Ga naar vacature alert voor de meest actuele vacatures per mail. Of schrijf je in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

1 / 2
1 2 >>
vacatures gevonden 10 vacatures gevonden
Functie
Accountmanager | kantoor abflexkracht
Standplaats
Regio Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Ben jij opzoek naar een job waar je de kans krijgt om iedere dag te werken in de meest innovatieve sector van Nederland? Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en voel jij je thuis in de sales met acquisitie? Join our team!

Functie
Marketing en Communicatie Manager met sterke focus op digitale (marketing)activiteiten.
Standplaats
Regio Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Als Marketing & Communicatie Manager bij abflexkracht ben je verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van alle MarCom gerelateerde activiteiten van abflexkracht.

Functie
Medewerker administratie | kantoor abflexkracht
Standplaats
Regio Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Als medewerker administratie bij abflexkracht heb je een breed administratief takenpakket gericht op de personeelsadministratie. Samen met het team Administratie heb je één grote verantwoordelijkheid: het verzorgen van een adequate en foutloze verwerking van alle personeels- en klantadministratie. Je houdt van afwisseling en raakt niet in de stress van een groeiend to-do lijstje. Jij weet op een professionele en klantvriendelijke manier zowel onze medewerkers en klanten te helpen bij administratieve of cao gerelateerde vraagstukken.

Functie
Operationeel Commercieel Manager | kantoor abflexkracht
Standplaats
Regio Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

De Operationeel Commercieel Manager bij abflexkracht wordt enthousiast van het formuleren en realiseren van de commerciële plannen op het gebied van groei in omzet, uren en marktaandeel. Je bouwt relaties op met onze leden en klanten. Jij weet de kansen en mogelijkheden die de markt biedt te benutten om meer business te genereren. De Operationeel Commercieel Manager maakt onderdeel uit van het directieteam; samen met de directeur, Financieel Manager en Manager Marketing.

Functie
Agrarisch vakkracht | Bedrijfsverzorger
Standplaats
Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Een abflexkracht bedrijfsverzorger is een echte vakman in het groen. Een specialist in één of meerdere teelten in de agrarische sector zoals de (glas)tuinbouw, open teelt, bloembollen of akkerbouw. Iemand die in weer en wind kan werken en niet vies is om zijn handen vuil te maken tijdens het soms ook zware werk. Als agrarisch bedrijfsverzorger ben je in vaste dienst bij abflexkracht en word je ingepland om te werken bij onze leden en klanten. Wil jij jouw vakkennis inzetten bij verschillende bedrijven? Wil jij graag van betekenis zijn? Wil jij graag zelfstandig steeds ergens anders aan de slag? Dan is deze vacature van agrarisch bedrijfsverzorger iets voor jou!

1 / 2
1 2 >>
vacatures gevonden 10vacatures gevonden