Menu

Zoek & vind jouw Flexbaan

Ben jij een aanpakker van nature en zoek je naar een afwisselende, uitdagende baan die ook nog ‘ns prima betaalt? Dan moet je bij abflexkracht zijn! Wij bemiddelen al ruim 50 jaar succesvol in uiteenlopende bedrijfssectoren zoals; de industrie & productie, de land- en tuinbouwsector, de groenvoorziening en logistiek en distributie Wat voor baan je ook zoekt: bij abflexkracht heb je vele mogelijkheden.

Ga naar vacature alert voor de meest actuele vacatures per mail. Of schrijf je in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

1 / 1
1
vacatures gevonden 5 vacatures gevonden
Functie
Allround Productiemedewerker
Standplaats
Regio Noordwijk
Aanstelling
Uitzendbasis

Voor onze opdrachtgever in de Regio Noordwijk zijn wij op zoek naar een allround productiemedewerker. Wil jij een mooie carrière starten en groeien in een familiebedrijf dat producent en veredelaar op de wereldwijde markt voor vaste planten is? Dan hebben wij een leuke baan voor jou.

Je hebt nog geen ervaring in groene sector? Maak je geen zorgen! Als je een goede motivatie hebt om te willen leren in de plantensector, dan is deze baan perfect voor jou.

Functie
Meewerkend voorman/-vrouw in de tuinbouw
Standplaats
Regio divers
Aanstelling
Uitzendbasis

Je dag begint! Soms vroeg, soms laat want je werkt in wisselende diensten bij dit familiebedrijf. Ochtend of avond, dat vind jij niet erg, want je werkt (bijna) altijd met een goed humeur op deze moderne vaste plantenkwekerij. Je loopt nog even rustig met je koffietje langs de strakke velden - 10 hectare maar liefst - met vaste planten en kruiden voordat de heerlijke drukte van een enerverende werkdag losbarst…

Functie
LEIDINGGEVENDE AGRARISCHE SECTOR
Standplaats
Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Een abflexkracht bedrijfsverzorger is een echte vakman in het groen. Een specialist in één of meerdere teelten in de agrarische sector zoals de (glas)tuinbouw, open teelt, bloembollen of akkerbouw. Iemand die in weer en wind kan werken en niet vies is om zijn handen vuil te maken tijdens het soms ook zware werk. Als agrarisch bedrijfsverzorger ben je in vaste dienst bij abflexkracht en word je ingepland om te werken bij onze leden en klanten. Wil jij jouw vakkennis inzetten bij verschillende bedrijven? Wil jij graag van betekenis zijn? Wil jij graag zelfstandig steeds ergens anders aan de slag? Dan is deze vacature van agrarisch bedrijfsverzorger iets voor jou!

Functie
JUNIOR BEDRIJFSVERZORGER
Standplaats
Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Wij stomen jou klaar om een echte vakman in het groen te worden: een abflexkracht bedrijfsverzorger! Je begint als junior bedrijfsverzorger en je wordt opgeleid tijdens het werk tot een specialist in één of meerdere teelten in de agrarische sector zoals de (glas)tuinbouw, open teelt, bloembollen of akkerbouw. Als junior bedrijfsverzorger kom je in vaste dienst bij abflexkracht en jouw vakkennis wordt vooral vergroot door aan het werk te zijn op verschillende bedrijven en door mee te lopen met collega's.

Functie
JUNIOR HOVENIER - REGIO HAARLEMMERMEER
Standplaats
Haarlemmermeer
Aanstelling
Uitzendbasis

Jij zet graag de bloementjes buiten. Je houdt van de zon en omarmt de kou. Samen met collega’s zorg jij voor de mooiste tuinen en groenobjecten voor zowel particulieren als bedrijven. Voor in ons team bedrijfsverzorgers zoeken wij een junior hovenier.

1 / 1
1
vacatures gevonden 5vacatures gevonden