Menu

Zoek & vind jouw Flexbaan

Ben jij een aanpakker van nature en zoek je naar een afwisselende, uitdagende baan die ook nog ‘ns prima betaalt? Dan moet je bij abflexkracht zijn! Wij bemiddelen al ruim 50 jaar succesvol in uiteenlopende bedrijfssectoren zoals; de industrie & productie, de land- en tuinbouwsector, de groenvoorziening en logistiek en distributie Wat voor baan je ook zoekt: bij abflexkracht heb je vele mogelijkheden.

Ga naar vacature alert voor de meest actuele vacatures per mail. Of schrijf je in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

1 / 2
1 2 >>
vacatures gevonden 7 vacatures gevonden
Functie
Teamleider backoffice | Teamleider Personeelsadministratie
Standplaats
Regio Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Abflexkracht is op zoek naar een teamleider backoffice die verantwoordelijk is voor verschillende administratieve werkzaamheden. Je zorgt voor een correcte uitvoer van de personeelsadministratie en klantenservice en hebt kennis van arbeidsrecht en Cao’s. Jij krijgt energie van dingen oplossen en weet je team te motiveren en te inspireren.

Functie
Agrarisch vakkracht | Bedrijfsverzorger
Standplaats
Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Een abflexkracht bedrijfsverzorger is een echte vakman in het groen. Een specialist in één of meerdere teelten in de agrarische sector zoals de (glas)tuinbouw, open teelt, bloembollen of akkerbouw. Iemand die in weer en wind kan werken en niet vies is om zijn handen vuil te maken tijdens het soms ook zware werk. Als agrarisch bedrijfsverzorger ben je in vaste dienst bij abflexkracht en word je ingepland om te werken bij onze leden en klanten. Wil jij jouw vakkennis inzetten bij verschillende bedrijven? Wil jij graag van betekenis zijn? Wil jij graag zelfstandig steeds ergens anders aan de slag? Dan is deze vacature van agrarisch bedrijfsverzorger iets voor jou!

Functie
Recruiter | kantoor abflexkracht
Standplaats
Regio Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Als recruiter zie jij het beste in mensen!  
In deze dynamische functie verbindt jij mensen uit o.a. Polen en Nederland met organisaties en je legt verbanden tussen ervaring, interesses, ambities en kennis. Je helpt mensen aan een nieuwe baan en onze klanten aan de juiste medewerkers. Door jouw ervaring als intercedent, recruiter of een vergelijkbare functie binnen de uitzendbranche weet je echt alles van het zoeken naar de juiste kandidaten, het plaatsen van vacatures, het screenen van cv’s, het houden van intake/sollicitatiegesprekken en het up-to-date houden van overzichten met potentiële medewerkers. Je bent resultaatgericht en houdt van doorpakken: ‘getting the job done’!

Functie
Personeelscoördinator | Coördinator | Fieldmanager
Standplaats
Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Krijg jij energie van het coachen en begeleiden van anderen? Dat is jouw rol in deze functie voor onze flexkrachten; vanaf hun eerste werkdag tot het einde van hun werkzaamheden. Je weet op een professionele klantvriendelijke manier zowel onze klanten als onze medewerkers te woord te staan (in hun eigen taal) en hen te helpen bij vraagstukken betreffende jouw vakgebied. Je houdt van de afwisseling en raakt niet in de stress als jouw ‘to-do’ lijstje groeit.

Functie
JUNIOR BEDRIJFSVERZORGER
Standplaats
Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Wij stomen jou klaar om een echte vakman in het groen te worden: een abflexkracht bedrijfsverzorger! Je begint als junior bedrijfsverzorger en je wordt opgeleid tijdens het werk tot een specialist in één of meerdere teelten in de agrarische sector zoals de (glas)tuinbouw, open teelt, bloembollen of akkerbouw. Als junior bedrijfsverzorger kom je in vaste dienst bij abflexkracht en jouw vakkennis wordt vooral vergroot door aan het werk te zijn op verschillende bedrijven en door mee te lopen met collega's.

1 / 2
1 2 >>
vacatures gevonden 7vacatures gevonden