Onze Interim Bedrijfsverzorgers

ABflexkracht beschikt over een team van bedrijfsverzorgers in vaste dienst die klaarstaan om onze leden te ondersteunen tijdens ziekte, vakantieperiodes of specialistische werkzaamheden. Deze ervaren professionals hebben een sterk proactieve instelling en zijn goed bekend met zelfstandig werken, en indien nodig, het aansturen van teams. Bedrijfsverzorgers zijn bij uitstek geschikt om in te zetten tijdens drukke piekmomenten wanneer extra hulp gewenst is. Ze bieden tevens de mogelijkheid voor ondernemers om tijdelijk een stap terug te doen van hun dagelijkse werkzaamheden.

Werken als bedrijfsverzorger voor ABflexkracht?

Ben jij op zoek naar een dynamische en uitdagende carrière als bedrijfsverzorger? Of ben je een zelfstandige professional (ZZP’er) die op zoek is naar nieuwe kansen in de agrarische sector? Bij ABflexkracht ben je aan het juiste adres! Ontdek hieronder waarom werken met ABflexkracht een slimme keuze is.

Hou je van variatie in werkzaamheden? Als bedrijfsverzorger bij ABflexkracht kom je op verschillende agrarische bedrijven terecht, veelal in de tuinbouw. Dit betekent dat geen dag hetzelfde is. Je krijgt de kans om je vaardigheden te ontwikkelen in diverse sectoren binnen de agrarische branche.

Wil je flexibiliteit?  Bij ABflexkracht begrijpen we dat het leven soms onvoorspelbaar is. Daarom bieden we flexibele werkschema’s die bij jouw levensstijl passen. Of je nu fulltime, parttime, of als ZZP’er wilt werken, wij hebben opties die aan jouw behoeften voldoen.

Wij bieden ondersteuning en training: Wij geloven in voortdurende groei en ontwikkeling. Als je voor ons werkt, kun je rekenen op trainingen en opleidingen om jouw vaardigheden te verbeteren en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de agrarische sector.

Wij waarderen onze medewerkers en ZZP’ers en bieden competitieve beloningen en arbeidsvoorwaarden. Je inzet wordt bij ons beloond.

Onze Interim bedrijfsverzorgers

Arjan Joore
Bedrijfsverzorger
Marc Ruigrok
Bedrijfsverzorger
Arjan van Paridon
Meewerkend voorman
Marcel van der Zwart
Bedrijfsverzorger
Colin Witjes
Bedrijfsleider / meewerkend voorman
Tinus de Mooij
Bedrijfsleider / meewerkend voorman
Rob Lommerse
Bedrijfsverzorger
Ruud Kooij
Bedrijfsverzorger
Heiman van der Wildt
Bedrijfsverzorger
Fred Hommers
Meewerkend voorman
Jan Clemens
Bedrijfsverzorger
Peter van de Ham
Bedrijfsleider / meewerkend voorman
Roland Crama
Bedrijfsleider / meewerkend voorman
Erik Kooij
Bedrijfsverzorger
Kees Koeleman
Meewerkend voorman
Patricia Primowees
Teamleider Interim Bedrijfsvoering

Word lid van ons team

Als onderdeel van ABflexkracht maak je deel uit van een hecht team van bedrijfsverzorgers en agrarische professionals. Je hebt de kans om te netwerken, ervaringen te delen en van elkaar te leren.

Als bedrijfsverzorgers draag je bij aan continuïteit op bedrijven in de groene sector, als de ondernemer of bedrijfsleider wegens ziekte afwezig is. Bij ABflexkracht geloven wij dat zorgen voor continuïteit van grote maatschappelijke waarde is.

Of je nu op zoek bent naar een baan met veel variatie of als zelfstandig ondernemer op zoek bent naar nieuwe zakelijke kansen, ABflexkracht is de juiste plek voor jou. Samen kunnen we groeien, leren en de agrarische sector versterken.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe je deel kunt uitmaken van ons team. Samen bouwen we aan een sterke toekomst in de agrarische wereld.

Patricia Primowees
Teamleider Interim Bedrijfsvoering

Bekijk ook eens

    Ik wil lid worden

    * Verplicht veld

    privacy verklaring