Menu

Zoek&vind jouw Flexbaan

Ben jij een aanpakker van nature en zoek je naar een afwisselende, uitdagende baan die ook nog ‘ns prima betaalt? Dan moet je bij abflexkracht zijn! Wij bemiddelen al ruim 40 jaar succesvol in uiteenlopende bedrijfssectoren zoals; de industrie & productie, de land- en tuinbouwsector, de groenvoorziening en logistiek en distributie Wat voor baan je ook zoekt: bij abflexkracht heb je vele mogelijkheden.

Ga naar vacature alert voor de meest actuele vacatures per mail. Of schrijf je in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

1 / 4
1 2 3 4 >>
17 vacatures gevonden
Functie
Vacature Medewerker Recruitment
Standplaats
Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Kies voor deze vacature Medewerker Recruitment omdat:
jij het beste ziet in mensen! Jij verbindt zowel mensen uit o.a. Polen en Nederland met organisaties en je legt verbanden tussen ervaring, interesses, ambities en kennis. Je helpt mensen aan een nieuwe baan en onze klanten aan de juiste medewerkers. Door jouw ervaring als intercedent, recruiter of een vergelijkbare functie binnen de uitzendbranche weet je echt alles van het zoeken naar de juiste kandidaten, het plaatsen van vacatures, het screenen van cv’s, het houden van intake/sollicitatie gesprekken en het up-to-date houden van overzichten met potentiële medewerkers. Je bent resultaatgericht, je houdt van doorpakken: ‘getting the job done’ !

Functie
De leukste vakantiebaan vind je bij abflexkracht!
Standplaats
Aanstelling
Uitzendbasis

Kies voor een vakantiebaan via abflexkracht omdat:

Je twee vliegen in één klap slaat! Doordeweeks doe je leuk en interessant werk samen met collega’s in de mooie omgeving van de bollenstreek en tegelijkertijd verdien je geld om je vakantieplannen deze zomer te kunnen realiseren.

Functie
Vacature Bedrijfsverzorger
Standplaats
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Kies voor deze vacature omdat: je houdt van afwisselende opdrachten bij verschillende bedrijven (onze leden) in de groene sector! Als bedrijfsverzorger regel jij zelfstandig de belangrijkste taken binnen het bedrijf als er een vaste medewerker arbeidsongeschikt raakt of als er tijdens drukte extra hulp nodig is. Van het adviseren en ondersteunen van de directeur, bedrijfsleider of voorman tot het meehelpen met de productiewerkzaamheden, alles is mogelijk. Jij brengt jouw energie over op je nieuwe collega’s tijdens het werken met producten uit de natuur!

Functie
Vacature Ziekzoeker in de bloembollen
Standplaats
Lisserbroek
Aanstelling
Tijdelijk

Kies voor deze vacature Vacature Ziekzoeker in de bloembollen omdat:
Je dan de komende weken aan het werk gaat bij een marktleider van wereldklasse op het gebied van verpakte bloembollen en knollen. Als Ziekzoeker in de bloembollen weet jij moeiteloos lastige problemen betreffende bijvoorbeeld bacteriën, virussen of schimmels die de bloemenbollen of knollen kunnen treffen te identificeren. Zo zorg jij ervoor dat de mensen thuis kunnen genieten van de perfecte bloembollen, knollen en vaste planten die met hun topkwaliteit uitgroeien tot prachtige kleurrijke producten.

Functie
Vacature Hovenier
Standplaats
Haarlemermeer
Aanstelling
Uitzendbasis

Je kiest voor deze vacature hovenier omdat jij: graag letterlijk de bloemetjes buiten zet! Je bent een buitenmens en gaat door weer en wind. Jij bent iemand die graag een zonnestraal opvangt in de zomer én een frisse neus haalt in de winter. Samen met je collega's ga jij voor de mooiste tuinen en andere groenobjecten voor zowel bedrijven en particulieren op het hoogst haalbare niveau. Jij schuwt fysiek werk niet, jouw handen zijn het bewijs van hard en zwaar werk.

1 / 4
1 2 3 4 >>
17vacatures gevonden