Menu

Zoek & vind jouw Flexbaan

Ben jij een aanpakker van nature en zoek je naar een afwisselende, uitdagende baan die ook nog ‘ns prima betaalt? Dan moet je bij abflexkracht zijn! Wij bemiddelen al ruim 50 jaar succesvol in uiteenlopende bedrijfssectoren zoals; de industrie & productie, de land- en tuinbouwsector, de groenvoorziening en logistiek en distributie Wat voor baan je ook zoekt: bij abflexkracht heb je vele mogelijkheden.

Ga naar vacature alert voor de meest actuele vacatures per mail. Of schrijf je in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

1 / 2
1 2 >>
vacatures gevonden 10 vacatures gevonden
Functie
Commercieel Manager | TOP VACATURE
Standplaats
Regio Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

De Commercieel Manager bij abflexkracht wordt enthousiast van het formuleren, naleven en realiseren van de commerciële plannen op het gebied van groei in omzet, uren en marktaandeel. Je bouwt relaties op met onze leden en klanten. Jij weet de kansen en mogelijkheden die de markt biedt te benutten om meer business te genereren.

De Commercieel Manager heeft een stevige persoonlijkheid die het team weet mee te bewegen en hen verder laat groeien en excelleren. In deze functie stuur je meerdere teams aan op zowel commerciële als operationele aspecten. Daarnaast ben je eindverantwoordelijk voor het vinden, binden, boeien en behouden van de flexkrachten die wekelijks voor ons werken.

Jij maakt je snel zaken eigen en je ontwikkelt, implementeert en herziet proactief interne processen, bedoelt om o.a. de onderlinge samenwerking binnen abflexkracht verder te optimaliseren. Jij weet verdere structuur te bouwen in interne processen/procedures, collega’s mee te krijgen en daarmee de praktijk waaronder onze leden en klanten niet uit het oog te verliezen.

De Commercieel Manager maakt onderdeel uit van het directieteam; samen met de directeur, Financieel Manager en Manager Marketing.

Functie
Medewerker groenvoorziening
Standplaats
Regio Hoofddorp
Aanstelling
Tijdelijk

Ben jij iemand die graag actief buiten bezig is? In dat geval past deze vacature perfect bij jou. Wij zijn op zoek naar mensen die in de groenvoorziening willen werken voor 2 maanden. Samen met collega’s zorg jij voor de mooiste groen objecten van de gemeente in de regio Hoofddorp.

Functie
Agrarisch Medewerker
Standplaats
Regio Aalsmeer
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

“wij zoeken enthousiastelingen met groene vingers”

Stel je voor, je start je ene werkweek fris om 08.00u in een veld vol met tulpen! Een maand later ben je aan het werk in de hectiek bij een bollenexporteur en het volgende moment sta je in een kwekerij en begeleid je de productiekrachten met het planten van stekjes. Wij stomen jou klaar tot een echte vakvrouw of vakman in het groen: een abflexkracht bedrijfsverzorger!

Wij willen ons team ‘bedrijfsverzorgers’ uitbreiden met enthousiaste vrouwen en mannen die een groene carrière in de agrarische sector zien zitten. Ervaring is natuurlijk hartstikke mooi! Maar kom je uit een andere sector, dan kun je instromen en word je door ons opgeleid. Ben je enthousiast? Lees dan verder en bekijk de verhalen van Koen, Collin en Kees op onze website en meld je aan.

Functie
Allround medewerker
Standplaats
Regio De Kwakel
Aanstelling
Uitzendbasis

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in het groen? Bij een van onze klanten in De Kwakel die gespecialiseerd is in het kweken van orchideeën zijn wij op zoek naar een allround medewerker die helpt in de teelt van deze kleurrijke planten. Wil je graag zo snel mogelijk aan de slag na het lezen van deze vacature? Neem dan contact met ons op!

Functie
Handboeketmaker
Standplaats
Rijnsburg
Aanstelling
Uitzendbasis

Wij zijn op zoek naar (ervaren) handboeketmakers (v/m) voor onze opdrachtgever in Rijnsburg. Ben jij een ervaren bloembinder of ben je enthousiast en gemotiveerd om het maken van handboeketten te leren? En voeg jij graag kleur toe aan het leven? In deze rol krijg je de mogelijkheid om je creativiteit te ontwikkelen. Jij zal als ervaren handboeketmaker de mooiste bossen bloemen creëren voor bij de mensen thuis.

1 / 2
1 2 >>
vacatures gevonden 10vacatures gevonden