Menu

Zoek & vind jouw Flexbaan

Ben jij een aanpakker van nature en zoek je naar een afwisselende, uitdagende baan die ook nog ‘ns prima betaalt? Dan moet je bij abflexkracht zijn! Wij bemiddelen al ruim 50 jaar succesvol in uiteenlopende bedrijfssectoren zoals; de industrie & productie, de land- en tuinbouwsector, de groenvoorziening en logistiek en distributie Wat voor baan je ook zoekt: bij abflexkracht heb je vele mogelijkheden.

Ga naar vacature alert voor de meest actuele vacatures per mail. Of schrijf je in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

1 / 2
1 2 >>
vacatures gevonden 6 vacatures gevonden
Functie
Accountbeheerder Groenvoorziening 32-40 uur
Standplaats
Regio Haarlemmermeer
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

In deze rol ben je de schakel tussen de werkvoorbereider, de gemeente en de medewerkers die buiten in het groen werken. Ben jij die vrouw of man die een leider is in hart en nieren en ruime ervaring heeft in een soortgelijke functie? Lees dan vooral verder of deze functie bij jou past.

Functie
Voorman Groenvoorziening
Standplaats
Regio Haarlemmermeer
Aanstelling
Uitzendbasis

Als Voorman Groenvoorziening zorg jij ervoor dat het openbaar groen voor de gemeente Haarlemmermeer netjes verzorgd wordt. Je houd van buiten werken en samen met de medewerkers in jouw team zorg je dat het openbaar groen er piekfijn uit ziet!

Functie
Meewerkend voorman/-vrouw in de tuinbouw
Standplaats
Regio divers
Aanstelling
Uitzendbasis

Je dag begint! Soms vroeg, soms laat want je werkt in wisselende diensten bij dit familiebedrijf. Ochtend of avond, dat vind jij niet erg, want je werkt (bijna) altijd met een goed humeur op deze moderne vaste plantenkwekerij. Je loopt nog even rustig met je koffietje langs de strakke velden - 10 hectare maar liefst - met vaste planten en kruiden voordat de heerlijke drukte van een enerverende werkdag losbarst…

Functie
LEIDINGGEVENDE AGRARISCHE SECTOR
Standplaats
Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Een abflexkracht bedrijfsverzorger is een echte vakman in het groen. Een specialist in één of meerdere teelten in de agrarische sector zoals de (glas)tuinbouw, open teelt, bloembollen of akkerbouw. Iemand die in weer en wind kan werken en niet vies is om zijn handen vuil te maken tijdens het soms ook zware werk. Als agrarisch bedrijfsverzorger ben je in vaste dienst bij abflexkracht en word je ingepland om te werken bij onze leden en klanten. Wil jij jouw vakkennis inzetten bij verschillende bedrijven? Wil jij graag van betekenis zijn? Wil jij graag zelfstandig steeds ergens anders aan de slag? Dan is deze vacature van agrarisch bedrijfsverzorger iets voor jou!

Functie
JUNIOR BEDRIJFSVERZORGER
Standplaats
Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Wij stomen jou klaar om een echte vakman in het groen te worden: een abflexkracht bedrijfsverzorger! Je begint als junior bedrijfsverzorger en je wordt opgeleid tijdens het werk tot een specialist in één of meerdere teelten in de agrarische sector zoals de (glas)tuinbouw, open teelt, bloembollen of akkerbouw. Als junior bedrijfsverzorger kom je in vaste dienst bij abflexkracht en jouw vakkennis wordt vooral vergroot door aan het werk te zijn op verschillende bedrijven en door mee te lopen met collega's.

1 / 2
1 2 >>
vacatures gevonden 6vacatures gevonden