Menu

Zoek & vind jouw Flexbaan

Ben jij een aanpakker van nature en zoek je naar een afwisselende, uitdagende baan die ook nog ‘ns prima betaalt? Dan moet je bij abflexkracht zijn! Wij bemiddelen al ruim 50 jaar succesvol in uiteenlopende bedrijfssectoren zoals; de industrie & productie, de land- en tuinbouwsector, de groenvoorziening en logistiek en distributie Wat voor baan je ook zoekt: bij abflexkracht heb je vele mogelijkheden.

Ga naar vacature alert voor de meest actuele vacatures per mail. Of schrijf je in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

1 / 2
1 2 >>
vacatures gevonden 9 vacatures gevonden
Functie
Medewerker administratie kantoor abflexkracht
Standplaats
Regio Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Als medewerker administratie bij abflexkracht heb je een breed administratief takenpakket gericht op de personeelsadministratie. Samen met het team Administratie heb je één grote verantwoordelijkheid: het verzorgen van een adequate en foutloze verwerking van alle personeels- en klantadministratie. Je houdt van afwisseling en raakt niet in de stress van een groeiend to-do lijstje. Jij weet op een professionele en klantvriendelijke manier zowel onze medewerkers en klanten te helpen bij administratieve of cao gerelateerde vraagstukken.

Functie
Commercieel Manager kantoor abflexkracht
Standplaats
Regio Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

De Commercieel Manager bij abflexkracht wordt enthousiast van het formuleren, naleven en realiseren van de commerciële plannen op het gebied van groei in omzet, uren en marktaandeel. Je bouwt relaties op met onze leden en klanten. Jij weet de kansen en mogelijkheden die de markt biedt te benutten om meer business te genereren. De Commercieel Manager maakt onderdeel uit van het directieteam; samen met de directeur, Financieel Manager en Manager Marketing.

Functie
Medewerker groenvoorziening
Standplaats
Regio Hoofddorp
Aanstelling
Tijdelijk

Ben jij iemand die graag actief buiten bezig is? In dat geval past deze vacature perfect bij jou. Wij zijn op zoek naar mensen die in de groenvoorziening willen werken voor 2 maanden. Samen met collega’s zorg jij voor de mooiste groen objecten van de gemeente in de regio Hoofddorp.

Functie
Agrarisch Medewerker
Standplaats
Regio Aalsmeer
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

“wij zoeken enthousiastelingen met groene vingers”

Stel je voor, je start je ene werkweek fris om 08.00u in een veld vol met tulpen! Een maand later ben je aan het werk in de hectiek bij een bollenexporteur en het volgende moment sta je in een kwekerij en begeleid je de productiekrachten met het planten van stekjes. Wij stomen jou klaar tot een echte vakvrouw of vakman in het groen: een abflexkracht bedrijfsverzorger!

Wij willen ons team ‘bedrijfsverzorgers’ uitbreiden met enthousiaste vrouwen en mannen die een groene carrière in de agrarische sector zien zitten. Ervaring is natuurlijk hartstikke mooi! Maar kom je uit een andere sector, dan kun je instromen en word je door ons opgeleid. Ben je enthousiast? Lees dan verder en bekijk de verhalen van Koen, Collin en Kees op onze website en meld je aan.

Functie
Voorman Groenvoorziening
Standplaats
Regio Haarlemmermeer
Aanstelling
Uitzendbasis

Als Voorman Groenvoorziening zorg jij ervoor dat het openbaar groen voor de gemeente Haarlemmermeer netjes verzorgd wordt. Je houd van buiten werken en samen met de medewerkers in jouw team zorg je dat het openbaar groen er piekfijn uit ziet!

1 / 2
1 2 >>
vacatures gevonden 9vacatures gevonden