Menu

Zoek & vind jouw Flexbaan

Ben jij een aanpakker van nature en zoek je naar een afwisselende, uitdagende baan die ook nog ‘ns prima betaalt? Dan moet je bij abflexkracht zijn! Wij bemiddelen al ruim 50 jaar succesvol in uiteenlopende bedrijfssectoren zoals; de industrie & productie, de land- en tuinbouwsector, de groenvoorziening en logistiek en distributie Wat voor baan je ook zoekt: bij abflexkracht heb je vele mogelijkheden.

Ga naar vacature alert voor de meest actuele vacatures per mail. Of schrijf je in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

1 / 3
1 2 3 >>
vacatures gevonden 11 vacatures gevonden
Functie
PRODUCTIEMEDEWERKER IN DE REGIO UITHOORN
Standplaats
Regio Aalsmeer
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Je rijdt 's ochtends vroeg naar je werk, ziet de roodgele gloed van de zon door de wolken en prachtige landschappen langs de route! Eenmaal aangekomen bij dit bedrijf wandel je tussen de palmbomen door naar je collega’s. Je kijkt je ogen uit vanwege de grote oppervlakte van het bedrijf. Er is zoveel te zien!

Functie
AGRARISCH BEDRIJFSVERZORGER - REGIO AALSMEER EN BOLLENSTREEK
Standplaats
Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Een abflexkracht bedrijfsverzorger is een echte vakman in het groen. Een specialist in één of meerdere teelten in de agrarische sector zoals de (glas)tuinbouw, open teelt, bloembollen of akkerbouw. Als agrarisch bedrijfsverzorger ben je in vaste dienst bij abflexkracht en word je ingezet bij onze leden en klanten. Wil jij jouw vakkennis inzetten op verschillende bedrijven? Wil jij graag van betekenis zijn? Wil jij graag zelfstandig steeds ergens anders aan de slag? Dan is deze vacature van agrarisch bedrijfsverzorger iets voor jou!

Functie
JUNIOR BEDRIJFSVERZORGER - REGIO AALSMEER EN BOLLENSTREEK
Standplaats
Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Wij stomen jou klaar om een echte vakman in het groen te worden: een abflexkracht bedrijfsverzorger! Je begint als junior bedrijfsverzorger en je wordt opgeleid tijdens het werk tot een specialist in één of meerdere teelten in de agrarische sector zoals de (glas)tuinbouw, open teelt, bloembollen of akkerbouw. Als junior bedrijfsverzorger kom je in vaste dienst bij abflexkracht en jouw vakkennis wordt vooral vergroot door aan het werk te zijn op verschillende bedrijven en door mee te lopen met collega's.

Functie
ALLROUND OPERATOR
Standplaats
Regio Hillegom
Aanstelling
Uitzendbasis

Voor onze opdrachtgever in de Regio Hillegom wij zijn op zoek naar een machine operator. Heb jij ervaring als operator en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?  Wil jij een mooie carrière starten en groeien in een familiebedrijf bij een groothandel die aardappels produceert? Dan hebben wij een leuke baan voor jou.

Functie
PRODUCTIEMEDEWERKER BLOEMEN SNIJDEN - REGIO AALSMEER, HILLEGOM, NOORDWIJK
Standplaats
Regio Aalsmeer en Bollenstreek
Aanstelling
Uitzendbasis

Vertel jij ook graag in geuren en kleuren aan je vrienden wat voor leuke baan jij hebt? Je bent  namelijk verantwoordelijk voor mooie kleuren en heerlijke geuren bij vele mensen thuis. Want jij zorgt ervoor dat de mooiste bloemen bij de mensen thuis in de vaas gezet kunnen worden.

1 / 3
1 2 3 >>
vacatures gevonden 11vacatures gevonden