Menu

Zoek & vind jouw Flexbaan

Ben jij een aanpakker van nature en zoek je naar een afwisselende, uitdagende baan die ook nog ‘ns prima betaalt? Dan moet je bij abflexkracht zijn! Wij bemiddelen al ruim 50 jaar succesvol in uiteenlopende bedrijfssectoren zoals; de industrie & productie, de land- en tuinbouwsector, de groenvoorziening en logistiek en distributie Wat voor baan je ook zoekt: bij abflexkracht heb je vele mogelijkheden.

Ga naar vacature alert voor de meest actuele vacatures per mail. Of schrijf je in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

1 / 2
1 2 >>
vacatures gevonden 8 vacatures gevonden
Functie
Accountmanager | kantoor abflexkracht
Standplaats
Regio Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Ben jij opzoek naar een job waar je de kans krijgt om iedere dag te werken in de meest innovatieve sector van Nederland? Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en voel jij je thuis in de sales met acquisitie? Join our team!

Als accountmanager bij abflexkracht ben jij het 1e aanspreekpunt voor onze (potentiële) leden en klanten in de agrarische sector (veelal glastuinbouw). Jouw grootste verantwoordelijkheid is een partner te zijn voor onze leden/klanten. Inspelend op hun behoeftes verwachten wij dat jij onze personeelsdienstenaanbod weet te vertalen naar voordelen voor de klant zodat jij hen oplossingen op maat kunt bieden.

Dagen vol afwisseling
Bij ons draait het niet alleen om het verlenen van professioneel advies, maar ook om een ‘hands-on’ aanpak. Om een goede partner te zijn, dien je snel te kunnen schakelen tussen de klanten/leden en de afdelingen intern. Ook intern gebruik jij je saleskwaliteiten en goede communicatie skills om je collega’s van o.a. recruitment, planning en de personeelscoördinatoren te motiveren een succes te maken van iedere aanvraag, zodat jij naast tevreden leden/klanten ook jouw doelstellingen behaalt. Jouw dagen zitten vol afwisseling!

Eén gezamenlijke ambitie
Jij vormt met nog 2 collega's het salesteam. Daarnaast werk je nauw samen met collega’s van de afdelingen planning, recruitment en personeelscoördinatoren. Gezamenlijk hebben wij één ambitie: de beste werkgever in de groene sector te zijn en onze opdrachtgevers veelzijdig talent te bieden zodat zij succesvol kunnen zijn.

Heb jij de afgelopen jaren ervaring in de uitzendbranche opgedaan? Bijvoorbeeld als intercedent, consulent of in een andere commerciële functie en heb je affiniteit met of een hart voor de agrarische sector dan ben je helemaal op je plaats bij ons!

Functie
Teamleider Operationeel | kantoor abflexkracht
Standplaats
Regio Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Jij wordt als teamleider enthousiast van “het werken met mensen” in een veelzijdige baan. Je bent namelijk een teamleider die samen met de teams:

  • een zeer actieve rol heeft in de aanpak van het optimaal binden, boeien, behouden en beheren van onze pool flexkrachten, uitgevoerd door onze personeelscoördinatoren.
  • verantwoordelijk bent voor een optimale planning van werkopdrachten, vervoer en huisvesting van onze flexkrachten, uitgevoerd door de planners.
  • onze (online)recruitment- en wervingsactiviteiten in binnen- en buitenland uitbouwt en je met enthousiasme inzet voor het vinden, binden, boeien en behouden van de flexkrachten die wekelijks voor ons werken.
  • werkplezier hebt, successen behaalt en viert!

Je hebt een stevige persoonlijkheid die ons solide team weet mee te bewegen en hen verder laat groeien en excelleren. In deze functie stuur je de teams recruitment, planning en personeelscoördinatoren aan totaal acht personen.

Jij maakt je snel zaken eigen en je ontwikkelt, implementeert en herziet proactief ons beleid en interne processen, bedoeld om o.a. de onderlinge samenwerking binnen abflexkracht verder te optimaliseren. Jij weet verdere structuur te bouwen in interne processen/procedures, collega’s mee te krijgen en daarmee de praktijk waaronder onze leden en klanten niet uit het oog te verliezen.

Functie
Medewerker administratie | kantoor abflexkracht
Standplaats
Regio Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Als medewerker administratie bij abflexkracht heb je een breed administratief takenpakket gericht op de personeelsadministratie. Samen met het team Administratie heb je één grote verantwoordelijkheid: het verzorgen van een adequate en foutloze verwerking van alle personeels- en klantadministratie. Je houdt van afwisseling en raakt niet in de stress van een groeiend to-do lijstje. Jij weet op een professionele en klantvriendelijke manier zowel onze medewerkers en klanten te helpen bij administratieve of cao gerelateerde vraagstukken.

Functie
BEDRIJFSVERZORGER
Standplaats
Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Een abflexkracht bedrijfsverzorger is een echte vakman in het groen. Een specialist in één of meerdere teelten in de agrarische sector zoals de (glas)tuinbouw, open teelt, bloembollen of akkerbouw. Iemand die in weer en wind kan werken en niet vies is om zijn handen vuil te maken tijdens het soms ook zware werk. Als agrarisch bedrijfsverzorger ben je in vaste dienst bij abflexkracht en word je ingepland om te werken bij onze leden en klanten. Wil jij jouw vakkennis inzetten bij verschillende bedrijven? Wil jij graag van betekenis zijn? Wil jij graag zelfstandig steeds ergens anders aan de slag? Dan is deze vacature van agrarisch bedrijfsverzorger iets voor jou!

Functie
Productiemedewerkers Orchideeën binnen gezocht in de regio Aalsmeer en omgeving!
Standplaats
Regio Aalsmeer
Aanstelling
Uitzendbasis

Voor verschillende orchideeën kwekers in de regio van Aalsmeer en omgeving zijn wij op zoek naar no-nonsense types zoals jij, handige harde werkers die houden van een uitdaging.

1 / 2
1 2 >>
vacatures gevonden 8vacatures gevonden