Menu

Zoek&vind jouw Flexbaan

Ben jij een aanpakker van nature en zoek je naar een afwisselende, uitdagende baan die ook nog ‘ns prima betaalt? Dan moet je bij abflexkracht zijn! Wij bemiddelen al ruim 40 jaar succesvol in uiteenlopende bedrijfssectoren zoals; de industrie & productie, de land- en tuinbouwsector, de groenvoorziening en logistiek en distributie Wat voor baan je ook zoekt: bij abflexkracht heb je vele mogelijkheden.

Ga naar vacature alert voor de meest actuele vacatures per mail. Of schrijf je in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

1 / 3
1 2 3 >>
vacatures gevonden 14 vacatures gevonden
Functie
Financieel administratief medewerker - regio Hillegom
Standplaats
Regio Hillegom
Aanstelling
Uitzendbasis

Ben jij op zoek naar een fulltime functie als financieel administratief medewerker in een modern familiebedrijf? Je werkt 38 uur per week bij deze innovatieve aardappelgroothandel. Zij leveren verpakte aardappelen aan diverse supermarktketens in Nederland en België. Als medewerker administratie draag je zorg voor de financiële en personele administratie van deze organisatie.

Functie
ALLROUND MEDEWERKER (PERSONEELS)ADMINISTRATIE ABFLEXKRACHT- RIJSENHOUT
Standplaats
Regio Rijsenhout
Aanstelling
Uitzendbasis

Vind jij een allround functie met een breed takenpakket een uitdaging? Houd je van afwisseling en raak je niet in de stress als jouw ‘to-do’ lijstje groeit? En weet jij op een professionele klantvriendelijke manier zowel onze klanten als onze medewerkers te woord te staan en hen te helpen bij vraagstukken die met de administratie te maken hebben? Dan zoeken wij jou!

Functie
SALARISADMINISTRATEUR - REGIO RIJSENHOUT
Standplaats
Regio Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke uitdaging waarbij je wekelijks zelfstandig ruim 600 medewerkers blij maakt met hun salaris? Jij bent de beste vriend van alle abflexkracht collega’s omdat jij zowel de weekverloning van onze flexkrachten, als de vierwekenverloning van ons vaste personeel tot in de puntjes correct en op tijd verzorgt.

Functie
REINIGER PRODUCTIERUIMTEN IN DE REGIO HILLEGOM
Standplaats
Regio Hillegom
Aanstelling
Uitzendbasis

Houd je van orde en netheid, waar alles op zijn plaats is, opgeruimd zoals het hoort? Voel je je goed als je de effecten van je werk ziet? Dan hebben wij een leuke baan voor je, waar je je liefde voor schoonmaken kunt tonen bij een innovatief familiebedrijf die aardappels produceert.

 

Functie
PRODUCTIEMEDEWERKER BLOEMEN SNIJDEN - REGIO AALSMEER, HILLEGOM, NOORDWIJK
Standplaats
regio Aalsmeer
Aanstelling
Uitzendbasis

Vertel jij ook graag in geuren en kleuren aan je vrienden wat voor leuke baan jij hebt? Je bent  namelijk verantwoordelijk voor mooie kleuren en heerlijke geuren bij vele mensen thuis. Want jij zorgt ervoor dat de mooiste bloemen bij de mensen thuis in de vaas gezet kunnen worden.

1 / 3
1 2 3 >>
vacatures gevonden 14vacatures gevonden