Menu

Zoek&vind jouw Flexbaan

Ben jij een aanpakker van nature en zoek je naar een afwisselende, uitdagende baan die ook nog ‘ns prima betaalt? Dan moet je bij abflexkracht zijn! Wij bemiddelen al ruim 50 jaar succesvol in uiteenlopende bedrijfssectoren zoals; de industrie & productie, de land- en tuinbouwsector, de groenvoorziening en logistiek en distributie Wat voor baan je ook zoekt: bij abflexkracht heb je vele mogelijkheden.

Ga naar vacature alert voor de meest actuele vacatures per mail. Of schrijf je in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

1 / 3
1 2 3 >>
vacatures gevonden 12 vacatures gevonden
Functie
AGRARISCH BEDRIJFSVERZORGER
Standplaats
Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Een abflexkracht bedrijfsverzorger is een echte vakman in het groen. Een specialist in één of meerdere teelten in de agrarische sector zoals de(glas)tuinbouw, open teelt, bloembollen of akkerbouw. Als agrarisch bedrijfsverzorger ben je in vaste dienst bij abflexkracht en word je ingezet bij onze leden en klanten. Wil jij jouw vakkennis inzetten op verschillende bedrijven? Wil jij graag van betekenis zijn? Wil jij tijdelijk een agrarisch bedrijf runnen? Dan is het vak van bedrijfsverzorger iets voor jou!

Functie
JUNIOR BEDRIJFSVERZORGER
Standplaats
Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Wij stomen jou klaar om een echte vakman in het groen te worden: een abflexkracht bedrijfsverzorger! Je begint als junior bedrijfsverzorger en je wordt opgeleid tijden het werk tot een specialist in één of meerdere teelten in de agrarische sector zoals de(glas)tuinbouw, open teelt, bloembollen of akkerbouw. Als junior bedrijfsverzorger kom je in vaste dienst bij abflexkracht en jouw vakkennis wordt vooral vergroot door mee te lopen met collega's op verschillende bedrijven. Wil jij ook in je werk graag van betekenis zijn? Wil jij leren hoe je tijdelijk een agrarisch bedrijf moet runnen? Dan is deze vacature junior bedrijfsverzorger iets voor jou!

Functie
ALLROUND OPERATOR
Standplaats
Regio Hillegom
Aanstelling
Uitzendbasis

Voor onze opdrachtgever in de Regio Hillegom wij zijn op zoek naar een machine operator. Heb jij ervaring als operator en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?  Wil jij een mooie carrière starten en groeien in een familiebedrijf bij een groothandel die aardappels produceert? Dan hebben wij een leuke baan voor jou.

Functie
SALARISADMINISTRATEUR - REGIO RIJSENHOUT
Standplaats
Regio Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke uitdaging waarbij je wekelijks zelfstandig ruim 600 medewerkers blij maakt met hun salaris? Jij bent de beste vriend van alle abflexkracht collega’s omdat jij zowel de weekverloning van onze flexkrachten, als de vierwekenverloning van ons vaste personeel tot in de puntjes correct en op tijd verzorgt.

Functie
PRODUCTIEMEDEWERKER BLOEMEN SNIJDEN - REGIO AALSMEER, HILLEGOM, NOORDWIJK
Standplaats
regio Aalsmeer
Aanstelling
Uitzendbasis

Vertel jij ook graag in geuren en kleuren aan je vrienden wat voor leuke baan jij hebt? Je bent  namelijk verantwoordelijk voor mooie kleuren en heerlijke geuren bij vele mensen thuis. Want jij zorgt ervoor dat de mooiste bloemen bij de mensen thuis in de vaas gezet kunnen worden.

1 / 3
1 2 3 >>
vacatures gevonden 12vacatures gevonden