Menu

Zoek & vind jouw Flexbaan

Ben jij een aanpakker van nature en zoek je naar een afwisselende, uitdagende baan die ook nog ‘ns prima betaalt? Dan moet je bij abflexkracht zijn! Wij bemiddelen al ruim 50 jaar succesvol in uiteenlopende bedrijfssectoren zoals; de industrie & productie, de land- en tuinbouwsector, de groenvoorziening en logistiek en distributie Wat voor baan je ook zoekt: bij abflexkracht heb je vele mogelijkheden.

Ga naar vacature alert voor de meest actuele vacatures per mail. Of schrijf je in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

1 / 2
1 2 >>
vacatures gevonden 10 vacatures gevonden
Functie
BOEKETMAKER - REGIO RIJNSBURG
Standplaats
Rijnsburg
Aanstelling
Uitzendbasis

Wij zijn op zoek naar een ervaren boeketmaker (m/v) in Rijnsburg. Ben jij die persoon, die mensen graag blij maakt en altijd voor een ander klaar staat? Voeg jij graag kleur toe aan het leven van jouw familie en vrienden? In deze rol krijg je de mogelijkheid om kleur en geur toe te voegen aan het leven van heel veel mensen. Jij zal als ervaren boeketmaker, bloemenbinder de mooiste bossen bloemen creëren voor bij de mensen thuis.

Functie
LEIDINGGEVENDE AGRARISCHE SECTOR - REGIO AALSMEER EN BOLLENSTREEK
Standplaats
Regio Aalsmeer en Bollenstreek
Aanstelling
Uitzendbasis

Wil jij graag bij verschillende bedrijven in de keuken kijken? Geef jij graag jouw mening en ben je bereidt andere mensen te helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor in ons team bedrijfsverzorgers zoeken wij een ervaren leidinggevende in de agrarische sector.

Functie
MEEWERKEND VOORMANNEN IN REGIO WOUBRUGGE
Standplaats
Regio Woubrugge
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Voor een van onze klanten in de groene sector  in de regio Woubrugge zijn wij op zoek naar  een teamspeler zoals jij. Heb je enkele jaren ervaring in het aansturen van mensen en teams en de ambitie om te groeien? Dan dit is de juiste baan voor jou.

Functie
AGRARISCH BEDRIJFSVERZORGER - REGIO AALSMEER EN BOLLENSTREEK
Standplaats
Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Een abflexkracht bedrijfsverzorger is een echte vakman in het groen. Een specialist in één of meerdere teelten in de agrarische sector zoals de (glas)tuinbouw, open teelt, bloembollen of akkerbouw. Als agrarisch bedrijfsverzorger ben je in vaste dienst bij abflexkracht en word je ingezet bij onze leden en klanten. Wil jij jouw vakkennis inzetten op verschillende bedrijven? Wil jij graag van betekenis zijn? Wil jij graag zelfstandig steeds ergens anders aan de slag? Dan is deze vacature van agrarisch bedrijfsverzorger iets voor jou!

Functie
PRODUCTIEMEDEWERKER IN DE REGIO AALSMEER
Standplaats
Regio Aalsmeer
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Je rijdt 's ochtends vroeg naar je werk, ziet de roodgele gloed van de zon door de wolken en prachtige landschappen langs de route! Eenmaal aangekomen bij dit bedrijf wandel je tussen de palmbomen door naar je collega’s. Je kijkt je ogen uit vanwege de grote oppervlakte van het bedrijf. Er is zoveel te zien!

1 / 2
1 2 >>
vacatures gevonden 10vacatures gevonden