Menu

Zoek & vind jouw Flexbaan

Ben jij een aanpakker van nature en zoek je naar een afwisselende, uitdagende baan die ook nog ‘ns prima betaalt? Dan moet je bij abflexkracht zijn! Wij bemiddelen al ruim 50 jaar succesvol in uiteenlopende bedrijfssectoren zoals; de industrie & productie, de land- en tuinbouwsector, de groenvoorziening en logistiek en distributie Wat voor baan je ook zoekt: bij abflexkracht heb je vele mogelijkheden.

Ga naar vacature alert voor de meest actuele vacatures per mail. Of schrijf je in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

1 / 3
1 2 3 >>
vacatures gevonden 14 vacatures gevonden
Functie
Allround Productiemedewerker gezocht voor de omgeving Noordwijk!
Standplaats
Regio Noordwijk
Aanstelling
Uitzendbasis

Voor onze opdrachtgever in de Regio Noordwijk zijn wij op zoek naar een allround productiemedewerker. Wil jij een mooie carrière starten en groeien in een familiebedrijf dat producent en veredelaar op de wereldwijde markt voor vaste planten is? Dan hebben wij een leuke baan voor jou.

Je hebt nog geen ervaring in groene sector? Maak je geen zorgen! Als je een goede motivatie hebt om te willen leren in de plantensector, dan is deze baan perfect voor jou.

Functie
Medewerker buitendienst
Standplaats
Regio divers
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

De BOA van abflexkracht, zo wordt onze Ryszard ook wel genoemd! Omdat hij binnenkort heerlijk van zijn pensioen gaat genieten, zijn wij op zoek naar een opvolger van deze strenge en toch vrolijke probleemoplosser.

Functie
Productiemedewerker in het groen!
Standplaats
Regio Aalsmeer
Aanstelling
Uitzendbasis

Je had het je net even iets anders voorgesteld. Deze onvoorziene crisis heeft er misschien voor gezorgd dat je (tijdelijk) zonder baan zit of dat het werk in jouw sector nu stil ligt. Maar niets doen is voor jou geen optie. Je wilt je nuttig maken en natuurlijk ook geld verdienen. Dat is nu precies wat wij nodig hebben, een aanpakker, een doorzetter! Jij stroopt je mouwen op en helpt onze klanten in de bloemen- en planten sector graag uit de brand, want alles groeit gewoon door en er moet geoogst worden.

Functie
Fulltime vakantiewerk in de groene sector!
Standplaats
Regio Aalsmeer
Aanstelling
Uitzendbasis

Wat? Groen? Ja buiten of binnen werken met planten en bloemen! Want je had het je natuurlijk ook net even iets anders voorgesteld. Euforisch dat je (soepel) geslaagd bent voor je eindexamen of je studiejaar bijna hebt afgerond. Maar tijd over omdat je zomerbaan in die chille strandtent voorlopig nog even op zich laat wachten. Je zou jezelf het liefst nuttig willen maken...en ok, geld verdienen is ook wel lekker!

Dat is precies wat wij nodig hebben, een aanpakker, een doorzetter! Jij stroopt je mouwen op en helpt onze klanten in de bloemen- en planten sector graag uit de brand, want er moet geoogst worden, samen met je vrienden en vriendinnen of andere lotgenoten.  Zo kun je tegelijk nog even doorsparen voor dat te gekke eindexamenfeest of die vakantie. Het is belangrijk dat je in de omgeving van Aalsmeer, Rijsenhout, De Kwakel, Zwaanshoek, Noordwijk, Hillegom of Lisse woont.

Functie
KEURMEESTER BLOEMBOLLEN - REGIO HAARLEMMERMEER EN BOLLENSTREEK
Standplaats
Regio Haarlemmermeer en Bollenstreek
Aanstelling
Uitzendbasis

Ben jij diegene die altijd als eerste weet als er iets anders of veranderd is? Ben jij die persoon met oog voor detail? Dan zij wij voor deze vacature van keurmeester op zoek naar jou.

1 / 3
1 2 3 >>
vacatures gevonden 14vacatures gevonden