Menu

Zoek&vind jouw Flexbaan

Ben jij een aanpakker van nature en zoek je naar een afwisselende, uitdagende baan die ook nog ‘ns prima betaalt? Dan moet je bij abflexkracht zijn! Wij bemiddelen al ruim 40 jaar succesvol in uiteenlopende bedrijfssectoren zoals; de industrie & productie, de land- en tuinbouwsector, de groenvoorziening en logistiek en distributie Wat voor baan je ook zoekt: bij abflexkracht heb je vele mogelijkheden.

Ga naar vacature alert voor de meest actuele vacatures per mail. Of schrijf je in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

1 / 4
1 2 3 4 >>
vacatures gevonden 17 vacatures gevonden
Functie
VACATURE STAGIAIR(E) BEDRIJFSKUNDE of MARKETING
Standplaats
Rijsenhout
Aanstelling
Tijdelijk

Bij abflexkracht is er een stageplek beschikbaar voor een ambitieuze hbo student die ons helpt onze bedrijfspositie beter in kaart te brengen door het maken van een externe analyse. O.a. door de veranderende markt - waaronder de lokale afzetmarkt – te analyseren en daarbij de concurrentiepositie van abflexkracht onder de loep neemt. Je doet dit onder meer door een marktonderzoek uit te voeren en je weet de resultaten duidelijk te analyseren en te vertalen naar heldere presentaties. Jouw advies breng je uit aan de directie van abflexkracht.

Functie
Vacature Salarisadministrateur
Standplaats
Aanstelling
Tijdelijk

Kies voor deze vacature Salarisadministrateur omdat: je dan wekelijks de verantwoordelijkheid hebt om zelfstandig ruim 600 medewerkers blij te maken met hun salaris! Jij bent de beste vriend van alle abflexkracht collega’s omdat jij zowel de weekverloning van onze flexkrachten, als de vierwekenverloning van ons vaste personeel, tot in de puntjes correct en op tijd verzorgt.

 

Functie
Vacature Bedrijfsverzorger
Standplaats
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Kies voor deze vacature omdat: je houdt van afwisselende opdrachten bij verschillende bedrijven (onze leden) in de groene sector! Als bedrijfsverzorger regel jij zelfstandig de belangrijkste taken binnen het bedrijf als er een vaste medewerker arbeidsongeschikt raakt of als er tijdens drukte extra hulp nodig is. Van het adviseren en ondersteunen van de directeur, bedrijfsleider of voorman tot het meehelpen met de productiewerkzaamheden, alles is mogelijk. Jij brengt jouw energie over op je nieuwe collega’s tijdens het werken met producten uit de natuur!

Functie
Vacature Medewerker Recruitment - VERVULD
Standplaats
Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Kies voor deze vacature Medewerker Recruitment omdat:
jij het beste ziet in mensen! Jij verbindt zowel mensen uit Nederland en verschillende EU landen met organisaties en je legt verbanden tussen ervaring, interesses, ambities en kennis. Je helpt mensen aan een nieuwe baan en onze klanten aan de juiste medewerkers. Door jouw ervaring als intercedent, recruiter of een vergelijkbare functie binnen de uitzendbranche weet je echt alles van het zoeken naar de juiste kandidaten, het plaatsen van vacatures, het screenen van cv’s, het houden van intake/sollicitatie gesprekken en het up-to-date houden van overzichten met potentiële medewerkers. Je bent resultaatgericht, je houdt van doorpakken: ‘getting the job done’!

Functie
De leukste vakantiebaan vind je bij abflexkracht!
Standplaats
Aanstelling
Uitzendbasis

Kies voor een vakantiebaan via abflexkracht omdat:

Je twee vliegen in één klap slaat! Doordeweeks doe je leuk en interessant werk samen met collega’s in de mooie omgeving van de bollenstreek en tegelijkertijd verdien je geld om je vakantieplannen deze zomer te kunnen realiseren.

1 / 4
1 2 3 4 >>
vacatures gevonden 17vacatures gevonden