Menu

Zoek & vind jouw Flexbaan

Ben jij een aanpakker van nature en zoek je naar een afwisselende, uitdagende baan die ook nog ‘ns prima betaalt? Dan moet je bij abflexkracht zijn! Wij bemiddelen al ruim 50 jaar succesvol in uiteenlopende bedrijfssectoren zoals; de industrie & productie, de land- en tuinbouwsector, de groenvoorziening en logistiek en distributie Wat voor baan je ook zoekt: bij abflexkracht heb je vele mogelijkheden.

Ga naar vacature alert voor de meest actuele vacatures per mail. Of schrijf je in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

1 / 3
1 2 3 >>
vacatures gevonden 12 vacatures gevonden
Functie
TOP VACATURE - Accountmanager
Standplaats
Rijsenhout
Aanstelling
Vast

Ben jij opzoek naar een job waar je de kans krijgt om iedere dag te werken in de meest innovatieve sector van Nederland? Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en voel jij je thuis in de sales met acquisitie? Lees dan snel verder!

Functie
Productiemedewerkers Orchideeën in de regio Aalsmeer en omgeving!
Standplaats
Regio Aalsmeer
Aanstelling
Uitzendbasis

Voor verschillende orchideeën kwekers in de regio van Aalsmeer en omgeving zijn wij op zoek naar no-nonsense types zoals jij, handige harde werkers die houden van een uitdaging.

Functie
LEIDINGGEVENDE AGRARISCHE SECTOR - REGIO AALSMEER EN BOLLENSTREEK
Standplaats
Regio Aalsmeer en Bollenstreek
Aanstelling
Uitzendbasis

Wil jij graag bij verschillende bedrijven in de keuken kijken? Geef jij graag jouw mening en ben je bereidt andere mensen te helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor in ons team bedrijfsverzorgers zoeken wij een ervaren leidinggevende in de agrarische sector.

Functie
MEEWERKEND VOORMANNEN IN REGIO WOUBRUGGE
Standplaats
Regio Woubrugge
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Voor een van onze klanten in de groene sector  in de regio Woubrugge zijn wij op zoek naar  een teamspeler zoals jij. Heb je enkele jaren ervaring in het aansturen van mensen en teams en de ambitie om te groeien? Dan dit is de juiste baan voor jou.

Functie
AGRARISCH BEDRIJFSVERZORGER - REGIO AALSMEER EN BOLLENSTREEK
Standplaats
Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Een abflexkracht bedrijfsverzorger is een echte vakman in het groen. Een specialist in één of meerdere teelten in de agrarische sector zoals de (glas)tuinbouw, open teelt, bloembollen of akkerbouw. Als agrarisch bedrijfsverzorger ben je in vaste dienst bij abflexkracht en word je ingezet bij onze leden en klanten. Wil jij jouw vakkennis inzetten op verschillende bedrijven? Wil jij graag van betekenis zijn? Wil jij graag zelfstandig steeds ergens anders aan de slag? Dan is deze vacature van agrarisch bedrijfsverzorger iets voor jou!

1 / 3
1 2 3 >>
vacatures gevonden 12vacatures gevonden