Menu

MBO en HBO carrières

Talent en mentaliteit. Dat heb je van nature. Daarom zeggen we, of beter nog, garanderen we bij abflexkracht: kwaliteit door mentaliteit. Vertaald naar de werkvloer betekent dat; 100% flexibiliteit, inzetbaarheid en 24/7 continuïteit. Bij abflexkracht staat maatwerk in dienstverlening voorop. Het gaat er vooral om wat voor soort mensen onze klant op uw werkvloer wilt hebben! Naast echte aanpakkers, de doeners, zetten worden er ook steeds vaker MBO'ers en HBO'ers gevraagd door onze klanten.

Slimme vakmensen

Bij abflexkracht zoeken we flexibele vakmensen met de juiste opleiding op mbo of hbo niveau en met werkervaring die ertoe doet.

De beste mensen

Ons wervingsteam kent in de regio als geen ander de kanalen om de beste vakmensen in te zetten.

  • De eerste ruwe selectie geschiedt op basis van het CV waarna geschikte kandidaten worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt het CV met de opdrachtgever besproken en volgt mogelijk een tweede gesprek.
  • Wel geschikt maar niet de juiste match -het blijft tenslotte mensenwerk waarbij ‘de klik’ essentieel is- zoeken we vanzelfsprekend voor je verder.
  • Dat doen we zowel voor onze opdrachtgever als voor jou als kandidaat, want beiden zijn immers op zoek.

 

Abflexkracht bouwt op deze wijze continu aan een database met vakmensen en vacatures die hier uit de regio komen. En goed om te weten; ‘Nee’ verkopen komt in ons woordenboek niet voor!

Persoonlijk en vertrouwd

Bij abflexkracht investeren we veel tijd en aandacht in de persoonlijke relatie met onze medewerkers. Onze persoonlijke personeelscoördinator Jan Visser snapt als geen ander dat de flexbehoefte bij ieder bedrijf en de behoefte van iedere medewerker anders is, dus ook de jouwe. Zijn sleutelwoord is maatwerk. Je moet elkaars taal spreken, de bedrijfscultuur begrijpen, bedrijfsspecifieke eisen en wensen kunnen vertalen om te weten aan wat voor soort vakmensen nou echt behoefte is. Jan Visser is een vakman, door jarenlange ervaring in veel verschillende bedrijven weet hij wat er op de werkvloer gebeurt en welke flexkracht nodig is.

Ben jij een HBO'er of MBO'er en wil je aan de slag via abflexkracht?

Schrijf je dan in! KLIK HIER

Meer weten? Bekijk de brochure!