Hans Tönjann directeur abflexkracht

Vanaf april 2021 is Hans Tönjann aangesteld als directeur van abflexkracht. Tönjann was vanaf begin 2017 (zoals de meeste van u mogelijk weten) al eerder directeur bij abflexkracht. Na drie succesvolle jaren bij abflexkracht maakte hij eind 2019 de overstap naar een technische uitzendorganisatie in het oosten van het land.

Er is (ook na zijn vertrek) altijd goed contact geweest tussen Tönjann en het bestuur, zo werd duidelijk dat beide partijen een mogelijkheid zagen in de terugkeer van Tönjann als directeur bij abflexkracht. Er volgde formelere gesprekken en sinds eind vorige week is officieel bekend dat Tönjann de nieuwe directeur wordt van abflexkracht.

Tönjann is een enthousiaste, ervaren en ondernemende man met een veelzijdige carrière in de uitzend- en detacheringsbranche en met een bewezen staat van dienst, ook bij abflexkracht. Tönjann voldoet in ruime mate aan het profiel dat wij als bestuur voor ogen hebben en wij verwachten dan ook dat Tönjann weer in staat zal zijn een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van abflexkracht.

“De echtheid, het aanpassingsvermogen en de betrokkenheid van het team, het bestuur en de leden/ondernemers bij abflexkracht is één van de redenen dat ik ontzettend veel zin heb om binnenkort weer te starten bij abflexkracht. Ondanks de coronacrisis is het noodzaak om, naast het bedrijf draaiende te houden, ook na te blijven denken over de toekomst. Ik verheug me erop om samen met het team en het bestuur te bouwen aan een (financieel) gezonde toekomstbestendige coöperatie en met elkaar na te denken over de toekomst om vervolgens aan de slag te gaan met nieuwe plannen. Ik vind het belangrijk om te focussen op positieve ideeën, die hebben altijd meer effect, zeker in tijden van crisis en transitie.”, aldus Tönjann.

Tönjann gaat vanaf 1 februari tot 31 maart 2021 gefaseerd een aantal dagen per week starten bij abflexkracht zodat hij vanaf begin april 2021 goed kan beginnen als fulltime directeur. Wij vertrouwen erop dat onder leiding van Hans Tönjann uw samenwerking met abflexkracht ook in de toekomst naar wens zal verlopen.

Namens het bestuur,
Herman de Jong

Voorzitter bestuur abflexkracht

Delen via:

Gerelateerde verhalen

Er zijn geen resultaten gevonden.