Menu

Vertrouwd zaken doen met uitzendbureau abflexkracht

Het inschakelen van een uitzendbureaus kan aantrekkelijk zijn bij het flexibel organiseren van arbeid. In Nederland geldt wet- en regelgeving waar uitzendbureaus zich aan moeten houden. Gelukkig houdt het merendeel van de uitzendbureaus zich  hier ook aan!

Doet u zaken met een uitzendbureau dat zich niet aan de wet- en regelgeving houdt, misschien wel zonder dat u er erg in heeft… Dan loopt u als ondernemer stevige financiële risico’s. Zo kunt u hoofdelijk aansprakelijk zijn voor de correcte betaling van loonbelasting, omzetbelasting en sociale premies. U kunt die aansprakelijkheid niet geheel voorkomen, maar wel zoveel mogelijk beperken. Ga niet alleen af op wat een uitzendbureau zegt of vermeldt op haar website en in foldermateriaal maar controleer altijd bij de betreffende instanties of het uitzendbureau daadwerkelijk veilig zaken doet. Dat bespaart u financiële risico’s.

 

abflexkracht is gecertificeerd flex-partner. Daar zijn we heel zuinig op. Zo zuinig zelfs dat wanneer instanties bij onze opdrachtgevers controles uitvoeren, het abflexkracht -logo vaak al voldoende is. Dat is zeg maar, de technische kant van continuïteit. Want continuïteit zit ‘m natuurlijk vooral in de kwaliteit van onze mensen; dat ze doen wat ze moeten doen en meer. Dat ze er zijn als ze er moeten zijn, waar of wanneer dan ook.

De organisatie bij abflexkracht is daar op ingericht. Van continue kwaliteits- en opkomstcontroles - ook op de werkvloer - tot het vervoer en zo nodig de huisvesting van onze abnatuurtalenten. Onze gouden huisregel: een tevreden werknemer werkt met meer plezier en presteert beter. Dat verstaan we bij abflexkracht onder continuïteit door kwaliteit.

Advies over veilig zaken doen

abflexkracht is gecertificeerd flex-partner. Daar zijn we heel zuinig op. Zo zuinig zelfs dat wanneer instanties bij onze opdrachtgevers controles uitvoeren, het abflexkracht -logo vaak al voldoende is. Dat is zeg maar, de technische kant van continuïteit. Want continuïteit zit ‘m natuurlijk vooral in de kwaliteit van onze mensen; dat ze doen wat ze moeten doen en meer. Dat ze er zijn als ze er moeten zijn, waar of wanneer dan ook.De organisatie bij abflexkracht is daar op ingericht. Van continue kwaliteits- en opkomstcontroles - ook op de werkvloer - tot het vervoer en zo nodig de huisvesting van onze abnatuurtalenten. Onze gouden huisregel: een tevreden werknemer werkt met meer plezier en presteert beter. Dat verstaan we bij abflexkracht onder continuïteit door kwaliteit.

abflexkracht biedt u graag algemene praktische informatie waarmee u teleurstellingen en risico’s rond het inschakelen van een uitzendbureau sterk kunt verminderen.

Bel mij voor een persoonlijk gesprek over "veilig zaken doen":

  1.  
  2.  
  3.        
  4.  
  5.