Menu

Payrolling uitbesteden met payroll van abflexkracht

Met payrolling via abflexkracht neemt u een dienst af waarbij wij de verloning van uw medewerkers verzorgen. Het belangrijkste verschil ten opzichte van uitzenden is dat u bij payrolling zelf de werving en selectie van uw medewerkers regelt. Wij zorgen vervolgens op basis van onze payrolling dienstverlening voor de verloning, uitbetaling, verzekeringen en afdrachten van het salaris. abflexkracht zorgt er bovendien voor dat uw medewerkers krijgen waar ze recht op hebben. Een arbeidsovereenkomst, loonbetaling, toeslagen en vergoedingen volgens cao-norm respectievelijk volgens dezelfde beloningsregeling als gelden voor uw vaste medewerkers.

Kortom; wij nemen met onze payrolling dienstverlening het juridisch werkgeverschap van u over! Meer uitleg over payroll bij abflexkracht leest u in onze payroll brochure.

Uw voordelen bij payrolling via abflexkracht:

Wanneer u payrolling via abflexkracht laat lopen kunt u rekenen op een flink aantal voordelen:

  • U heeft GEEN werkgeversrisico, dus ook geen zorgen;
  • alle werkgeverslasten zijn inbegrepen;
  • flexibiliteit voor de duur van 5,5 jaar, vanuit de huidige regeling;
  • minder administratie en geheel digitale webportaal.
  • ontzorging, ondersteuning en advies tegen een aantrekkelijk tarief.
Maak kennis met ons payroll webportaal!

Payrolling volledig digitaal geregeld

Wij vinden het belangrijk om het u met onze payrolling dienst zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom bieden wij onze payrolling dienstverlening geheel digitaal aan. Het inloggen op ons speciale payrolling webportaal gebeurt via een password en een inlogcode. De ingevulde gegevens worden daarna netjes door abflexkracht verwerkt. Wij kunnen deze dienst bovendien geheel aanpassen aan uw wensen.

Aanvullende payroll module voor ziekmeldingen

Voor ziekmeldingen kunt u eveneens aankloppen bij abflexkracht. Binnen onze payrolling dienst is er een speciale Payroll-module ontworpen die de ziekmelding en het herstelproces van uw werknemers nauwkeurig begeleidt. Uw personeel wordt in overeenstemming met de geldende CAO doorbetaald.

Daarnaast is er de mogelijkheid om ook het ziekterisico uit te besteden aan abflexkracht en zo uw bedrijfsvoering extra te beschermen tegen arbeidsongeschiktheid. Hier hebben wij een arbeidsongeschiktheidsregeling voor.

Uw eigen contactpersoon voor payrolling bij abflexkracht

Met ruim 40 jaar ervaring als flexspecialist weten we als geen ander dat geen enkel bedrijf hetzelfde is. En dat geldt ook voor producten en diensten. Het sleutelwoord is maatwerk! En zonder onbescheiden te zijn: daar zijn we heel goed in, hoe groot of klein een project ook is. Bij abflexkracht werkt u met ervaren accountmanagers.

Maak een afspraak voor een payroll scan!

 

Abflexkracht Payroll scan

Benieuwd wat payrolling voor uw kan betekenen? Met onze Payroll scan krijgt u beter inzicht in wat de mogelijkheden bij uw bedrijf zijn om efficiënter met uw personeel om te gaan, en wat wij met onze payroll dienst voor uw organisatie kunnen betekenen. Daarnaast maken we inzichtelijk wat de kosten zijn van payrolling, zodat u deze op uw gemak met uw huidige situatie kunt vergelijken.

Onze payroll scan is geheel vrijblijvend, ongeacht of u payrolling bij een ander bedrijf belegd hebt of personeelszaken in eigen beheer uitvoert. Laat u overtuigen door de payrolling dienst van abflexkracht en kom erachter wat wij voor u en uw werknemers kunnen betekenen. Maak direct een afspraak!

Maak direct een afspraak!