Menu

HBO of MBO op uw werkvloer!

Talent en mentaliteit. Dat heb je van nature. Daarom zeggen we, of beter nog, garanderen we bij abflexkracht: kwaliteit door mentaliteit. Vertaald naar uw werkvloer betekent dat; 100% flexibiliteit, inzetbaarheid en 24/7 continuïteit. Bij abflexkracht staat maatwerk in dienstverlening voorop. Het gaat er vooral om wat voor soort mensen u als klant op uw werkvloer wilt hebben! Naast echte aanpakkers, de doeners, zetten wij ook steeds vaker MBO'ers en HBO'ers in bij onze klanten.

Slimme vakmensen

Van abflexkracht krijgt u tijdelijke of vaste mensen die van nature gewend zijn om aan te pakken. Flexibele vakmensen met de juiste opleiding op mbo of hbo niveau en met werkervaring die ertoe doet. Slimme vakmensen die u simpelweg niet hoeft uit te leggen dat tijd geld is en bedrijfs- of productieprocessen geen uitstel dulden

De beste mensen

Ons wervingsteam kent in de regio als geen ander de kanalen om de beste vakmensen te vinden. We maken hierbij onder andere gebruik van diverse mobiliteitscentra en vacaturewebsites. De eerste ruwe selectie geschiedt op basis van het CV waarna geschikte kandidaten worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt het CV met de opdrachtgever besproken en volgt mogelijk een tweede gesprek. Wel geschikt maar niet de juiste match -het blijft tenslotte mensenwerk waarbij ‘de klik’ essentieel is- zoeken we vanzelfsprekend verder. Dat doen we zowel voor u als opdrachtgever als voor de kandidaat, want beiden zijn immers op zoek. abflexkracht bouwt op deze wijze continu aan een database met vakmensen die hier uit de regio komen. En goed om te weten; ‘Nee’ verkopen komt in ons woordenboek niet voor!

Persoonlijk en vertrouwd

Bij abflexkracht investeren we veel tijd en aandacht in de persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers. Uw persoonlijke abflexkracht contactpersoon snapt als geen ander dat de flexbehoefte bij ieder bedrijf anders is, dus ook de uwe. Sleutelwoord is maatwerk. Je moet elkaars taal spreken, de bedrijfscultuur begrijpen, bedrijfsspecifieke eisen en wensen kunnen vertalen om te weten aan wat voor soort vakmensen nou echt behoefte is. Onze collega's zijn vakmannen en vrouwen, door jarenlange ervaring in veel verschillende bedrijven weten zij wat er op de werkvloer gebeurt en welke flexkracht nodig is.

Wilt u ook HBO'ers of MBO'ers op uw bedrijf? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met ons. Wij helpen u graag!
Bel 0297 383400. Mailen kan natuurlijk ook: info@abflexkracht.nl