Menu

De diensten van uitzend- en detacheringsbureau abflexkracht

abflexkracht zet zich al bijna 50 jaar in om de agrarische sector te ondersteunen. Van oudsher bieden wij continuïteit in de vorm van agrarische Bedrijfsverzorgers. Ook verzorgt uitzendbureau abflexkracht capaciteit door het uitzenden van uitzendkrachten: van productiemedewerker (veelal Pools) tot bedrijfsleider.

Diensten vanuit het groene servicepakket
Vandaag de dag bieden wij al onze diensten vanuit het groene servicepakket! Oude vertrouwde en vernieuwende diensten die ondernemers in de sterk veranderende groene sector nodig hebben. abflexkracht wil bijdragen aan een sterke groene Nederlandse branche door continuïteit, kennissupport en capaciteit te leveren zodat klanten en leden bestaansrecht houden en het verschil kunnen blijven maken in de voortdurend sterk veranderende markt!

Overzicht van onze diensten

Wij bieden een breed scala aan diensten aan! Allen vanuit het groene servicepakket. Op deze manier willen wij zoveel mogelijk opdrachtgevers in de groene sector kunnen voorzien in hun personele bezetting én behoeften. Wat uw behoefte ook is; wij kunnen u er mee verder helpen. Dat doen we graag en dat doen we al jaren met succes. Maak kennis met onze dienstverlening en laat u overtuigen door abflexkracht. Wij helpen u graag!