Menu

Personeel gezocht in de tuinbouw? Kies voor abflexkracht!

 

 

24/7 flexibiliteit in de personele bezetting bij tuinbouwbedrijven is ons specialisme. Dat doen we bij abflexkracht al zo’n 48 jaar. ‘Groen’ is van oorsprong ons domein; de agrarische sector.  De (glas)tuinbouw is al jaren ons werkgebied, we kunnen stellen dat we deze sector van haver tot gort kennen. In deze branche kan abflexkracht bijna alle functies vervullen. Wij werken bij hypermoderne grote tuinbouwbedrijven maar ook bij de ouderwetse ambachtelijke familie bedrijven.

Kracht van abflexkracht
Wij garanderen kwaliteit door mentaliteit. Vertaald naar de werkvloer van de tuinbouwsector betekent dat: 100%flexibiliteit, inzetbaarheid en 24/7 continuiteit. Abflexkracht heeft medewerkers die o.a. kunnen worden ingezet tijdens piekmomenten of productiewerk.

Uw collega ondernemers in de tuinbouw; onze beste referentie!
Bij ongeveer 500 leden en minimaal evenveel klanten van de coöperatie zijn we kind aan huis. We kunnen 90% van alle productie functies in de tuinbouw invullen met medewerkers met ervaring! Veelal medewerkers die met regelmaat terug keren om voor abflexkracht te werken. Kijk voor referenties ook eens op deze pagina.

Vakmensen van nature
Zoals al eerder gezegd kan abflexkracht bijna alle functies in de tuinbouw invullen. Van productiemedewerkers tot allround agrarisch medewerkers. Oogstmedewerkers, bloemsnijders, steksnijders, verwerkers, op potters, gewasbeschermers met spuitlicentie, selectiewerkers, scouters, machine opeators, inpak en telmachine bedieners, trekkerchauffeurs, etc.

Vertrouwd zaken doen
abflexkracht is gecertificeerd flex-partner. Daar zijn we heel zuinig op. Zo zuinig zelfs dat wanneer instanties bij onze opdrachtgevers controles uitvoeren, het abflexkracht-logo vaak al voldoende is. Abflexkracht is lid van de ABU, voldoet aan de registratieplicht bij het KvK, heeft o.a. het NEN 4400-1 certificaat (een SNA-keurmerk) en abflexkracht heeft ook het certificaat Flexwonen. Kijk voor meer informatie over onze certificeringen op deze pagina.

Interessante tuinbouw links:

Algemene links:

 

Voor de sector tuinbouw kunnen voor de medewerkers o.a. de volgende Cao's gelden:

Afbeelding: 2kolomsbeeld_480x425_455
klokken


Afspreken van maandag tot en met vrijdag, ergens tussen 9 en 5 kan natuurlijk altijd. Maar flexibel als we zijn, het maakt ons niet uit wanneer, hoe laat of waar we met elkaar afspreken voor de eerste kennismaking met abflexkracht. Als ondernemer in de tuinbouw hoeft u ons niet uit te leggen dat het soms net even niet uitkomt op de geijkte werktijden of -dagen!