Menu

Agrarisch medewerker voor open teelt gezocht?

 

 

24/7 flexibiliteit in de personele bezetting bij Open Teelt bedrijven is ons specialisme. Dat doen we bij abflexkracht al zo’n 48 jaar. ‘Groen’ is van oorsprong ons domein; de agrarische sector. Ook de Open Teelt is al jaren ons werkgebied, we kunnen stellen dat we deze sector door en door kennen. In deze branche kan abflexkracht dan ook bijna alle functies vervullen. Of het nu gaat om een productiemedewerker of een specialist die bijvoorbeeld goed is in het ziekzoeken van bolgewas!

Kracht van abflexkracht
Wij garanderen kwaliteit door mentaliteit. Vertaald naar de werkvloer Open Teelt betekent dat: 100% flexibiliteit, inzetbaarheid en 24/7 continuiteit. Abflexkracht heeft medewerkers die o.a. kunnen worden ingezet tijdens piekmomenten of productiewerk. Zij kunnen bijvoorbeeld voor u ziekzoeken, selecteren, oogsten, bollen rooien, freesen, ploegen, zaaien, planten, prepareren, grond bewerking, veiling klaarmaken of sorteren.

Uw collega ondernemers in de tuinbouw; onze beste referentie!
Bij ongeveer 500 leden leden en minimaal evenveel klanten van de coöperatie zijn we kind aan huis. We kunnen 90% van alle productie functies in de Open Teelt invullen met medewerkers met ervaring! Veelal medewerkers die met regelmaat terug keren om voor abflexkracht te werken. Kijk voor referenties ook eens op deze pagina.

Vakmensen van nature
Zoals al eerder gezegd kan abflexkracht bijna alle functies in de Open Teelt invullen. Van productiemedewerkers tot allround agrarisch medewerkers. Oogstmedewerkers, bloemsnijders, steksnijders, verwerkers, op potters, gewasbeschermers met spuitlicentie, selectiewerkers, scouters, machine opeators, inpak en telmachine bedieners, trekkerchauffeurs, etc.

Vertrouwd zaken doen
Abflexkracht is gecertificeerd flex-partner. Daar zijn we heel zuinig op. Zo zuinig zelfs dat wanneer instanties bij onze opdrachtgevers controles uitvoeren, het abflexkracht-logo vaak al voldoende is. Abflexkracht is lid van de ABU, voldoet aan de registratieplicht bij het KvK, heeft o.a. het NEN 4400-1 certificaat (een SNA-keurmerk) en abflexkracht heeft ook het certificaat Flexwonen. Kijk voor meer informatie over onze certificeringen op deze pagina.

Interessante Open teelt links:

Algemene links:

 

Voor de sector tuinbouw kunnen voor de medewerkers o.a. de volgende Cao's gelden:

Afbeelding: 2kolomsbeeld_480x425_9
klokken


Afspreken van maandag tot en met vrijdag, ergens tussen 9 en 5 kan natuurlijk altijd. Maar flexibel als we zijn, het maakt ons niet uit wanneer, hoe laat of waar we met elkaar afspreken voor de eerste kennismaking met abflexkracht. Als ondernemer in de Open Teelt hoeft u ons niet uit te leggen dat het soms net even niet uitkomt op de geijkte werktijden of -dagen.