Menu

Logistiek personeel zoeken: van procesoperator tot logistiek medewerker

 

 

24/7 flexibiliteit in de personele bezetting is ons specialisme. Dat doen we bij abflexkracht al zo’n 48 jaar, tot grote tevredenheid van collega ondernemers in de Logisitiek en Distributie! Wij hebben medewerkers zonder '9 tot 5' mentaliteit, mensen met hart voor de zaak. Wij kunnen inspelen op adhoc aanvragen maar ook zorgen voor de invulling voor de langere termijn. Productiviteit moet gewaarborgd blijven en dat kan. Met juiste planning en flexibiliteit ontzorgen wij u als ondernemer. abflexkracht biedt medewerkers in de gehele keten, van procesoperator tot logistiek medewerker. Van productiemedewerker tot chauffeurs C en E.

Kracht van abflexkracht
Wij garanderen kwaliteit door mentaliteit. Vertaald naar de werkvloer Logisitiek en Distributie betekent dat: 100%flexibiliteit, inzetbaarheid en 24/7 continuiteit. Er zijn in de branche Logisitiek en Distributie ook piekperiodes waarin extra orders moeten worden verwerkt (in de food bijvoorbeeld rond Pasen, Sinterklaas en Kerst). Soms komen er ook op de valreep grote orders binnen. Aanvulling van medewerkers tijdens vakantieperiodes is ook nog wel eens een struikelblok, het werk gaat door. abflexkracht heeft medewerkers die o.a. kunnen worden ingezet tijdens piekmomenten of productiewerk!

Uw collega ondernemers in de tuinbouw; onze beste referentie!
Bij ongeveer 500 leden en minimaal evenveel klanten van de coöperatie zijn we kind aan huis. We kunnen 90% van alle productie functies invullen met medewerkers met ervaring! Veelal medewerkers die met regelmaat terug keren om voor abflexkracht te werken. Zo leveren wij bij een groothandel in groente en fruit al jaren grote aantallen productie medewerkers. Niet alleen voor het inpakken en verzendklaar maken maar ook orderbegeleiders, heftruck en reachtruck chauffeurs. Ook voor een regionale transporteur leveren wij regelmatig chauffeurs met CCV-B diploma Beroeps- en Eigen Goederenvervoer en C en/of E rijbewijs. Kijk voor refenrenties ook eens op deze pagina.

Vakmensen van nature
Zoals al eerder gezegd kan abflexkracht veel functies invullen. Van productiemedewerkers tot allround medewerkers. Bijvoorbeeld: productie medewerkers opslag/overslag, vegers, schoonmakers, orderpickers, hef- en reachtruck chauffeurs, chauffeurs C, E met CCV-B, monteurs zowel mechanisch als pneumatisch, beladers, dragers, etc. Onze medewerkers beschikken veelal ook een HACCP certificaat, heftruckcertificaat, VCA certificaat. Tevens kunnen wij medewerkers tijdens hun inzet hiervoor opleiden.

Vertrouwd zaken doen
Abflexkracht is gecertificeerd flex-partner. Daar zijn we heel zuinig op. Zo zuinig zelfs dat wanneer instanties bij onze opdrachtgevers controles uitvoeren, het abflexkracht-logo vaak al voldoende is. Abflexkracht is lid van de ABU, voldoet aan de registratieplicht bij het KvK, heeft o.a. het NEN 4400-1 certificaat (een SNA-keurmerk) en abflexkracht heeft ook het certificaat Flexwonen. Kijk voor meer informatie over onze certificeringen op deze pagina.

Interessante logistiek & distributie links:

klokken


Afspreken van maandag tot en met vrijdag, ergens tussen 9 en 5 kan natuurlijk altijd. Maar flexibel als we zijn, het maakt ons niet uit wanneer, hoe laat of waar we met elkaar afspreken voor de eerste kennismaking met abflexkracht. Als ondernemer in de logistiek en distributie hoeft u ons niet uit te leggen dat het soms net even niet uitkomt op de geijkte werktijden of -dagen!