Menu

Hoveniers en medewerkers voor de groenvoorziening?

 

 

24/7 flexibiliteit in de personele bezetting is ons specialisme. Dat doen we bij abflexkracht al zo’n 48 jaar, tot grote tevredenheid van collega ondernemers in de Groenvoorziening / hoveniers branche. De no nonsens mentaliteit vanuit de tuinbouw sluit heel goed aan! Wij hebben medewerkers zonder '9 tot 5' mentaliteit, mensen met hart voor de zaak. Wij kunnen inspelen op adhoc aanvragen maar ook zorgen voor de invulling voor de langere termijn. Zijn er aanpakkers nodig? Productiewerk vergt een bepaald slag medewerkers die niet alleen tempo kunnen draaien maar ook weten wat te doen bij calamiteiten en er tegen kunnen uren hetzelfde werk te doen. Abflexkracht heeft die medewerkers!

Kracht van abflexkracht
Wij garanderen kwaliteit door mentaliteit. Vertaald naar de werkvloer voor groenvoorziening | hovenier betekent dat: 100% flexibiliteit, inzetbaarheid en 24/7 continuiteit. abflexkracht heeft zowel handige handjes als opgeleide hoveniers in dienst. Ook kunnen wij mensen met ervaring en specialistische kennis inzetten op de momenten dat u als ondernemer ze nodig heeft. U kunt dan denken aan medewerkers die bekend zijn met schoffelwerkzaamheden, straten maken, snoeien van bomen, maaien van sloten en bermen, vervangen en maken van beschoeiingen, rijden op de selectsprayer, aanbrengen markeringen en aanleg en onderhoud van groenprojecten. Ook trekker chauffeurs voor het schoon houden van sloten of medewerkers met VCA-certificaat, spuitlicentie, motorkettingzaaglicentie en een E-rijbewijs.

Uw collega ondernemers in de tuinbouw; onze beste referentie!
Bij ongeveer 500 leden en minimaal evenveel klanten van de coöperatie zijn we kind aan huis. We kunnen 90% van alle groenvoorziening / hovenier functies invullen met medewerkers met ervaring! Veelal medewerkers die met regelmaat terug keren om voor abflexkracht te werken. Zo heeft abflexkracht medewerkers ingezet bij een grote groenvoorziener die in opdracht van diverse gemeenten bermen aan het maaien is. Ook zijn medewerkers van abflexkracht ingehuurd om te maaien langs het spoor voor een regionale groenvoorziener (In opdracht van ProRail). ook rijden twee specialisten van abflexkracht op de selectspray wagens in de gemeente Leiden en zijn ervaren hoveniers van abflexkracht ingezet bij verschillende grote en kleine hoveniersbedrijven die particulieren tuinen onderhouden en aanleggen. Kijk voor referenties ook eens op deze pagina.

Vakmensen van nature
Zoals al eerder gezegd kan abflexkracht veel functies invullen. Van handige groene handjes tot opgeleide hoveniers. Bijvoorbeeld: groenvoorziener, gazonmaaier, kooimaaier, cirkelmaaiers, voorman groen (RWS werken), bosmaaier, schoffelaar, boomverzorger (Tree worker), Quad machinist, tuinman, hovenier onderhoud, aanleg, voorman

Vertrouwd zaken doen
Abflexkracht is gecertificeerd flex-partner. Daar zijn we heel zuinig op. Zo zuinig zelfs dat wanneer instanties bij onze opdrachtgevers controles uitvoeren, het abflexkracht-logo vaak al voldoende is. Abflexkracht is lid van de ABU, voldoet aan de registratieplicht bij het KvK, heeft o.a. het NEN 4400-1 certificaat (een SNA-keurmerk) en abflexkracht heeft ook het certificaat Flexwonen. Kijk voor meer informatie over onze certificeringen op deze pagina.

Interessante groenvoorziening & hovenier links:

Algemene links:

 

Voor de sector groenvoorziening & hovenier kunnen voor de medewerkers de volgende Cao's gelden:

Afbeelding: 2kolomsbeeld_480x425994
klokken


Afspreken van maandag tot en met vrijdag, ergens tussen 9 en 5 kan natuurlijk altijd. Maar flexibel als we zijn, het maakt ons niet uit wanneer, hoe laat of waar we met elkaar afspreken voor de eerste kennismaking met abflexkracht. Als ondernemer in de groenvoorziening / hovenier hoeft u ons niet uit te leggen dat het soms net even niet uitkomt op de geijkte werktijden of -dagen!