Menu

Personeel gezocht in de agrarische sector en aanverwante branches

 


 

Met ruim 48 jaar ervaring als flexspecialist weten we als geen ander dat bij geen enkel bedrijf en in geen enkele branche de flexbehoefte dezelfde is. En dat geldt ook voor producten, diensten of seizoenen. Het sleutelwoord is maatwerk en daar zijn we heel goed in. Hoe groot of klein een project ook is! 24/7 flexibiliteit in de personele bezetting bij tuinbouwbedrijven is ons specialisme. ‘Groen’ is van oorsprong ons domein; de agrarische sector.  De (glas)tuinbouw is al jaren ons werkgebied, we kunnen stellen dat we deze sector van haver tot gort kennen. In deze branche kan abflexkracht bijna alle functies vervullen. Wij werken bij hypermoderne grote tuinbouwbedrijven maar ook bij de ouderwetse ambachtelijke familie bedrijven.

Onze medewerkers
Onze medewerkers werken inmiddels dan ook in uiteenlopende branches en functiesmaasr wel altijd binnen het 'groene' domein! In de Logistiek en distributieGroenvoorzieninig en hoveniersbranche, en niet te vergeten de agrarische sector (tuinbouw en open teelten) natuurlijk! En goed om te weten, u krijgt in elke branche ervaren mensen op de werkvloer. Die weten wat ze moeten doen, die vooraf goed geinstrueerd zijn over de werkzaamheden, huisregels of de veiligheidsinstructies.

Kwaliteit door mentaliteit
Bij abflexkracht werkt u met ervaren relatiebeheerders. Vakmensen met uiteenlopende werkervaring en specialismen die zonder uitzondering de werkvloer(en) van de verschillende branches door en door kennen. Het specialisme en nog belangrijker, het onderscheidend vermogen zit in de daadwerkelijke kracht van abflexkracht, namelijk de menskracht. Het soort mensen; aanpakkers van nature en mensen zonder ‘9 tot 5’ instelling. Mensen die je minder hoeft uit te leggen omdat ze een natuurlijk inzicht hebben, vandaar de payoff: ‘Talent van nature’. abflexkracht werft en selecteert de beste vakmensen in heel Europa. Onder meer via eigen wervingskantoren in Polen.

2kolomsbeeld_480x425_114
2kolomsbeeld_480x425_186
2kolomsbeeld_480x425_700