Menu
Services

Services van abflexkracht o.a.:

  • flexpool beheer & planning
  • vervoer & huisvesting
  • project organisatie
  • erkend leer- werkbedrijf
  • bewijs van goed gedrag
  • werkkleding & veiligheidsmiddelen
  • identiteitscontrole

Vakkundig personeel gezocht?

Met spoed personeel gezocht om u werk uit handen te nemen? Via uitzendbureau abflexkracht krijgt u altijd vakkundig personeel voor tijdelijk of vast werk. Zij zijn het van nature gewend om de handen uit de mouwen te steken en aan te pakken. Vakmensen zoals uzelf, die u niet hoeft uit te leggen dat tijd geld is en dat het bedrijfs- of productieproces, de oogst of de verwerking daarvan geen uitstel dulden. Dát is kwaliteit door mentaliteit: dat hebben ze van nature. Tijd voor een afspraak?

Ik zoek personeel!

Met 50 jaar ervaring als flexspecialist weten we als geen ander dat de flexbehoefte bij geen enkel bedrijf dezelfde is, net zoals uw product, dienst of het seizoen ook nooit hetzelfde is. Maatwerk is de sleutel die voor de verbinding zorgt. Daar zijn we heel goed in - hoe groot of klein een project ook is.


Bij abflexkracht werkt u met uw eigen, ervaren relatie-beheerder. Vakmensen met uiteenlopende werkervaring en specialismen die de werkvloer door en door kennen.

Afspraak maken

Interim personeel

Bij arbeidsongeschiktheid zijn twee dingen zeker: iedere ondernemer krijgt er mee te maken en het komt altijd ongelegen. Zowel bij kort als langdurig verzuim kunt u rekenen op abflexkracht. Uw personeel wordt direct door ons (tijdelijk) vervangen, zodat uw bedrijf draaiende blijft.


Maar onze service gaat verder. Leden van abflexkracht kunnen een beroep doen op tijdelijke vervanging op functieniveau - voor het geval dat u zelf of één van uw bedrijfsvoerders uitvalt.

Meer informatie

De coöperatie 2.0

Van oorsprong is abflexkracht een coöperatieve organisatie voor de agrarische sector. 50 jaar later zijn we dat nog steeds. Sterker nog, juist in deze tijd geloven we meer dan ooit in de coöperatie. Want samen werken in een groter verband heeft veel voordelen. Voordelen die we graag met onze leden delen.


Denk aan het delen van kennis en ervaring, directe ziekte-vervanging en inkoopvoordeel. En nog meer goed nieuws: alle bedrijven kunnen nu lid worden van coöperatie abflexkracht!

Meer informatie
Personeel gezocht: continuïteit door kwaliteit

abflexkracht is gecertificeerd flex-partner. Daar zijn we heel zuinig op. Zo zuinig zelfs dat wanneer instanties bij onze opdrachtgevers controles uitvoeren, het abflexkracht-logo vaak al voldoende is. Dat is zeg maar, de technische kant van continuïteit. Want continuïteit zit ‘m natuurlijk vooral in de kwaliteit van onze mensen; dat ze doen wat ze moeten doen en meer. Dat ze er zijn als ze er moeten zijn, waar of wanneer dan ook.

De organisatie bij abflexkracht is daar op ingericht. Van continue kwaliteits- en opkomstcontroles - ook op de werkvloer - tot het vervoer en zo nodig de huisvesting van onze abnatuurtalenten. Onze gouden huisregel: een tevreden werknemer werkt met meer plezier en presteert beter.  Dat verstaan we bij abflexkracht onder continuïteit door kwaliteit, en dat garanderen we zelfs als er met spoed personeel gezocht wordt.