Menu

Bedrijfsverzorger worden

Een abflexkracht bedrijfsverzorger is een echte vakman in het groen. Een professional in één of meerdere teelten in de agrarische sector zoals de(glas)tuinbouw, open teelt, bloembollen of akkerbouw.

Als bedrijfsverzorger bij abflexkracht ben je in vaste dienst van abflexkracht en word je ingezet bij de leden en klanten van abflexkracht. De ene keer geef je leiding aan productiemedewerkers en de andere keer werk je mee op de werkvloer en ondersteun je de ondernemer bij piekmomenten. Je steek je handen uit de mouwen en je werkt zelf graag mee. Jij het overzicht van alle werkzaamheden die gedaan moeten worden en je overlegt met de eigenaar over de voortgang op de werkvloer.
Drie redenen om bedrijfsverzorger te worden:
Reden 1 Jij wil je vakkennis inzetten

Als bedrijfsverzorger lever je gegarandeerd kwaliteit; je hebt ruime ervaring en je wordt door abflexkracht regelmatig bijgeschoold. Iedere bedrijfsverzorger heeft zo zijn/haar eigen specialisme. Een aantal bedrijfsverzorgers in de agrarische sector houdt zich onder meer bezig met ‘ziekzoeken’. Andere zijn gespecialiseerd in 'selecties in alle gewassen' of het 'rondsteken van buxusbomen'. Er zijn ook bedrijfsverzorgers die zijn opgeleid om met de abflexkracht boormachines gaten te boren voor het poten van trekheesters, hortensia’s en buxusbomen en andere kwekerijgewassen. Alle bedrijfsverzorger behalen een spuitlicentie en heftruckcertificaat.
Wil jij ook jouw vakkennis inzetten op verschillende bedrijven? Dan is het vak van bedrijfsverzorger iets voor jou!

Reden 2 Jij wil van betekenis zijn

Als bedrijfsverzorger heb je een afwisselende baan, je bent dan ook flexibel wat betreft je werk, de locatie en de werktijden. Als je als bedrijfsverzorger bij abflexkracht werkt, dan wordt je uitgezonden naar onze leden en klanten. Jij vervang de ondernemer op de momenten dat hij het echt niet meer alleen af kan. Jij komt als geroepen, er wordt naar je uitgekeken en er wordt echt op je gerekend. Jij komt op het moment dat de ondernemer zelf arbeidsongeschikt of ziek is. Of op het moment dat hij tijdelijk alles uithanden geeft om op vakantie te gaan of afwezigheid is. Je wordt ook bij onze leden ingezet tijdens drukte of voor speciale projecten. Jij biedt hulp op momenten dat het nodig is. Jij bent als bedrijfsverzorger echt van betekenis. Wil jij graag van betekenis zijn? Dan is het vak van bedrijfsverzorger iets voor jou!

Reden 3 Jij wil zelfstandig een agrarisch bedrijf runnen
Je verricht zelfstandig alle voorkomende werkzaamheden bij de agrarisch bedrijven. Jij beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je kunt goed communiceren. Niet alleen met onze leden en klanten (de opdrachtgevers) maar je bent ook goed in het  aansturen en motiveren een groep (Poolse) medewerkers. Als bedrijfsverzorger weet je wat er moet gebeuren op een bedrijf en jij zorgt dat alle werkzaamheden goed worden uitgevoerd. Eigenlijk komt het er op neer dat jij als bedrijfsverzorger zelfstandig een agrarisch bedrijf kunt runnen. Wil jij  zelfstandig een agrarisch bedrijf runnen? Dan is het vak van bedrijfsverzorger iets voor jou!

Maak een een afspraak voor een kennismakingsgesprek:

  1.  
  2.  
  3.    
  4.        
  5.  
  6.  

Bedrijfsverzorgers over het boeiende werk als bedrijfsverzorger

Via abflexkracht gaan iedere dag weer 800 gemotiveerde medewerkers naar hun werk in de groene sector. Maak kennis met Colin en Rob. Zij vertellen je waarom zij er iedere dag weer naar uitkijken om aan het werk te gaan als bedrijfsverzorger in de groene sector. Herken jij jezelf in deze verhalen of maken ze jouw enthousiast? Dan is het vak van bedrijfsverzorger iets voor jou!

Colin
Bedrijfsverzorger
Maak kennis
Rob
Bedrijfsverzorger
Maak kennis