Menu

Agrarisch medewerker worden

Als agrarisch medewerker - ook wel bedrijfsverzorger genoemd - ben je vast in dienst bij abflexkracht en word je ingezet bij onze leden en klanten. Jouw werk is zo afwisselend als de seizoenen! Zo werk je de andere keer mee bij een hovenier, de andere keer ondersteun je een bloembollenkweker bij piekmomenten, en dan weer geef je leiding aan productiemedewerkers op een glastuinbouwbedrijf.

Lijkt het jou leuk om bij veel bedrijven mee te werken? Of je nu al jaren ervaring hebt of net komt kijken, wij maken graag kennis met jou!

Plan een kennismaking in of solliciteer direct:

  1.  
  2.  
  3.    
  4.        
  5.  
  6.  
  7. Een CV uploaden is niet verplicht, wij maken veel liever face-to-face kennis met jou!

Wat is een bedrijfsverzorger?

De titel bedrijfsverzorger is een verzamelnaam voor een agrarische vakkracht die steeds aan het werk gaat bij verschillende agrarische bedrijven. Soms voor een paar dagen, dan weer een paar weken en soms ook voor een paar maanden. Je bent een echte vakman in het groen en gaat werken in één of meerdere teelten in de agrarische sector zoals de (glas)tuinbouw, open teelt, bloembollen of akkerbouw. 

Drie van de vele redenen om bedrijfsverzorger te worden:
Reden 1 Jij wilt je vakkennis inzetten en opdoen

Als bedrijfsverzorger lever je gegarandeerd kwaliteit. Je wordt door abflexkracht regelmatig bijgeschoold. Iedere bedrijfsverzorger heeft zo zijn/haar eigen specialisme. Een aantal bedrijfsverzorgers in de agrarische sector houdt zich onder meer bezig met ‘ziekzoeken’. Anderen zijn gespecialiseerd in 'selecties in alle gewassen' of het 'rondsteken van buxusbomen'. Er zijn ook bedrijfsverzorgers, die zijn opgeleid om met de abflexkracht boormachines gaten te boren voor het poten van trekheesters, hortensia’s, buxusbomen en andere kwekerijgewassen. Alle bedrijfsverzorgers behalen een spuitlicentie en een heftruckcertificaat. Doordat je steeds bij andere bedrijven wordt ingezet leer je veel van verschillende teelten en bedrijven. Wil jij ook jouw vakkennis inzetten en kennis opdoen op verschillende bedrijven? Dan is het vak van bedrijfsverzorger iets voor jou!

Reden 2 Jij wilt van betekenis zijn

Als bedrijfsverzorger heb je een afwisselende baan, je bent dan ook flexibel wat betreft je werk, de locatie en de werktijden. Als je als bedrijfsverzorger bij abflexkracht werkt, dan word je uitgezonden naar onze leden en klanten. Jij vervangt de ondernemer op de momenten dat hij het echt niet meer alleen af kan. Jij komt als geroepen, er wordt naar je uitgekeken en er wordt op je gerekend. Jij komt als de ondernemer zelf arbeidsongeschikt of ziek is. Of op het moment dat hij tijdelijk alles uit handen geeft om op vakantie te gaan of afwezig is. Je wordt ook bij onze leden ingezet tijdens drukte of voor speciale projecten. Jij biedt hulp op momenten dat het nodig is. Wil jij graag van betekenis zijn? Dan is het vak van bedrijfsverzorger iets voor jou!

Reden 3 Jij wilt zelfstandig steeds ergens anders aan de slag
Je verricht zelfstandig veel voorkomende werkzaamheden bij verschillende agrarisch bedrijven. Je neemt steeds een kijkje in de keuken van een ander bedrijf en dat vind jij leuk! Eigenlijk komt het er op neer dat jij energie krijgt van steeds ergens anders aan de slag gaan. Je zet niet alleen jouw vakkennis in maar je doet ook steeds weer nieuwe kennis op. Als bedrijfsverzorger heb jij al gauw door wat er moet gebeuren op een bedrijf en jij zorgt ervoor dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd. Wil jij graag zelfstandig steeds ergens anders aan de slag? Dan is het vak van bedrijfsverzorger iets voor jou!
Maak alvast kennis!

Op het moment bestaat het team bedrijfsverzorgers uit 25 collega’s. Klik hier en bekijk het team.

 

DE VACATURES:

Wij kennen verschillende rollen binnen de bedrijfsverzorging. Bekijk hieronder de actuele vacatures:

Bedrijfsverzorgers over het boeiende werk als agrarisch medewerker

Via abflexkracht gaan iedere dag weer 800 gemotiveerde medewerkers naar hun werk in de groene sector. Maak kennis met Colin en Rob. Zij vertellen je waarom zij er iedere dag weer naar uitkijken om aan het werk te gaan als bedrijfsverzorger. Herken jij jezelf in deze verhalen of maken ze jou enthousiast? Dan is het vak van bedrijfsverzorger iets voor jou!

Colin
Bedrijfsverzorger
bedrijfsverzorger
Maak kennis
Rob
Bedrijfsverzorger
bedrijfsverzorger
Maak kennis