Menu

Workshop ‘Impact van de WAB’

WORKSHOP ‘Impact van de WAB’ : Een workshop over de Wet Arbeidsmarkt in Balans

Nog even en dan is het zover… Vanaf 1 januari 2020 treedt de Wet Arbeidsmarkt in Balans (de WAB) in werking. Vooral voor werknemers betekent dit dat zij meer zekerheid krijgen op de arbeidsmarkt. Voor u als werkgever ligt dat anders, vooral als het voor u belangrijk is om tijdig te kunnen op- en afschalen met personeel of als u medewerkers in dienst heeft met flexibele contacten. Omdat u niet voor niets heeft gekozen voor flexibiliteit, leggen wij u graag uit wat de gevolgen zijn van de veranderingen tijdens deze ingelaste workshop.

Wij hebben de workshop ‘Impact van de WAB’, speciaal georganiseerd voor leden en klanten van abflexkracht. Tijdens deze workshop vertelt mr. drs. Jeroen Brouwer (Beleidsadviseur Arbeidsrecht bij de ABU) u alles over de WAB.

U kunt ook bedrijfsspecifieke vragen stellen. Na afloop is er de mogelijk om met elkaar te praten onder het genot van een lunch.


Datum:       donderdag 28 november 2019
Tijd:            van 10.00 – 12.00 uur
Locatie:      kantoor abflexkracht, Konnetlaantje 10 te Rijsenhout


Er is plek voor 25 deelnemers (per bedrijf max. 1 deelnemers), Leden gratis, niet-leden slechts € 35,00. Aanmelden kan tot 25 november 2019 (vol=vol) door het inschrijfformulier hieronder in te vullen. U bent van harte welkom op deze interessante workshop!

Aanmeldformulier WORKSHOP WAB

  1.  
  2.  
  3.  
  4.        
  5.