Menu

Pools uitzendbureau voor Poolse werknemers en EU-vakkrachten

In uw en ons bedrijf draait natuurlijk alles om het werk. Mensenwerk wel te verstaan. Vast of flex, u wilt altijd de beste mensen. Vakmensen die u weinig tot niets hoeft uit te leggen omdat ze van nature het inzicht en de aanleg hebben. Die mensen vinden we voor u. en als Pools uitzendbureau zoeken wij die mensen zowel binnen als buiten onze landsgrenzen; want als het om de beste mensen gaat zijn er wat ons betreft geen grenzen. abflexkracht werft en selecteert de beste vakmensen in heel Europa, waarin we focussen om een uitzendbureau voor Poolse werknemers te zijn. Dat doen we onder meer via onze eigen wervingskantoren in Polen.

Ruime expertise als uitzendbureau voor Poolse werknemers

abflexkracht is als uitzendbureau voor Polen dé specialist als het om tijdelijke medewerkers uit Europese landen zoals Polen gaat. Ons eigen kantorennetwerk ter plaatse zorgt voor de werving, selectie en screening van EU- of Poolse werknemers. Vanzelfsprekend regelt Pools uitzendbureau abflexkracht het vervoer naar Nederland, uitstekende tijdelijke huisvesting, sociale voorzieningen, het woon- werk vervoer en de werkinstructie en begeleiding op de werkvloer.

Betrouwbaar Pools uitzendbureau voor Polen en andere EU-lidstaten

Pools uitzendbureau abflexkracht is gecertificeerd flex-partner. Daar zijn we heel zuinig op. Zo zuinig zelfs dat wanneer instanties bij onze opdrachtgevers controles uitvoeren, het abflexkracht-logo vaak al voldoende is. Dat is zeg maar, de technische kant van continuïteit. Want continuïteit zit ‘m natuurlijk vooral in de kwaliteit van onze mensen; dat ze doen wat ze moeten doen en meer. Dat ze er zijn als ze er moeten zijn, waar of wanneer dan ook.

De organisatie bij ons Pools uitzendbureau is daar op ingericht. Van continue kwaliteits- en opkomstcontroles - ook op de werkvloer - tot het vervoer en zo nodig de huisvesting van onze abnatuurtalenten. Onze gouden huisregel: een tevreden werknemer werkt met meer plezier en presteert beter.  Dat verstaan we bij abflexkracht onder continuïteit door kwaliteit.

Gemotiveerde vakkrachten via ons Pools uitzendbureau
abflexkracht: hét uitzendbureau voor poolse werknemers
Uitzendbureau voor Polen: van werving tot huisvesting

Pools uitzendbureau abflexkracht: gespecialiseerd in EU-medewerkers
Uitzendbureau voor de tijdelijke inzet van Poolse werknemers
Abflexkracht is uitzendbureau voor Polen en de EU