Menu

Zoek&vind jouw Flexbaan

Ben jij een aanpakker van nature en zoek je naar een afwisselende, uitdagende baan die ook nog ‘ns prima betaalt? Dan moet je bij abflexkracht zijn! Wij bemiddelen al ruim 40 jaar succesvol in uiteenlopende bedrijfssectoren zoals; de industrie & productie, de land- en tuinbouwsector, de groenvoorziening en logistiek en distributie Wat voor baan je ook zoekt: bij abflexkracht heb je vele mogelijkheden.

Ga naar vacature alert voor de meest actuele vacatures per mail. Of schrijf je in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

3 / 3
<< 1 2 3
vacatures gevonden 14 vacatures gevonden
Functie
PRODUCTIEMEDEWERKER AARDAPPELS - REGIO HILLEGOM
Standplaats
Regio Hillegom
Aanstelling
Uitzendbasis

Hoe fijn is het als jij na je werk niet meer langs de sportschool hoeft om je spieren te trainen? Wil jij je er deze zomer gespierd uitzien? En vind jij het leuk om in een productie omgeving te werken midden tussen de aardappels? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie
BOEKETMAKER - REGIO DEN HAAG
Standplaats
Regio Den Haag
Aanstelling
Uitzendbasis

Wij zijn op zoek naar een boeketmaker (m/v) in de regio Den Haag.
Ben jij die persoon, die mensen graag blij maakt en altijd voor een ander klaar staat? Voeg jij graag kleur toe aan het leven van jouw familie en vrienden? In deze rol krijg je de mogelijkheid om kleur en geur toe te voegen aan het leven van heel veel mensen. Jij zal als ervaren boeketmaker, bloemenbinder de mooiste bossen bloemen creëren voor bij de mensen thuis.

Functie
Vacature Personeelscoördinator
Standplaats
Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Kies voor deze vacature Personeelscoördinator omdat:
jij energie krijgt van het begeleiden en coachen van anderen! In deze functie begeleid en coach je onze uitzendmedewerkers vanaf hun eerste werkdag tot het einde van hun werkzaamheden. Je weet op een professionele klantvriendelijke manier zowel onze klanten als onze medewerkers te woord te staan en hen te helpen bij vraagstukken betreffende jouw vakgebied. Je houdt van de afwisseling en raakt niet in de stress als jouw ‘to-do’ lijstje groeit.

Functie
VACATURE STAGIAIR(E) BEDRIJFSKUNDE of MARKETING
Standplaats
Rijsenhout
Aanstelling
Tijdelijk

Bij abflexkracht is er een stageplek beschikbaar voor een ambitieuze hbo student die ons helpt onze bedrijfspositie beter in kaart te brengen door het maken van een externe analyse. O.a. door de veranderende markt - waaronder de lokale afzetmarkt – te analyseren en daarbij de concurrentiepositie van abflexkracht onder de loep neemt. Je doet dit onder meer door een marktonderzoek uit te voeren en je weet de resultaten duidelijk te analyseren en te vertalen naar heldere presentaties. Jouw advies breng je uit aan de directie van abflexkracht.

3 / 3
<< 1 2 3
vacatures gevonden 14vacatures gevonden