Menu

Zoek&vind jouw Flexbaan

Ben jij een aanpakker van nature en zoek je naar een afwisselende, uitdagende baan die ook nog ‘ns prima betaalt? Dan moet je bij abflexkracht zijn! Wij bemiddelen al ruim 40 jaar succesvol in uiteenlopende bedrijfssectoren zoals; de industrie & productie, de land- en tuinbouwsector, de groenvoorziening en logistiek en distributie Wat voor baan je ook zoekt: bij abflexkracht heb je vele mogelijkheden.

Ga naar vacature alert voor de meest actuele vacatures per mail. Of schrijf je in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

2 / 3
<< 1 2 3 >>
vacatures gevonden 12 vacatures gevonden
Functie
HEFTRUCKCHAUFFEUR MET ERVARING IN DE REGIO HILLEGOM
Standplaats
Regio Hillegom
Aanstelling
Uitzendbasis

Ben jij een ervaren productiemedewerker met ervaring op de heftruck? Dan hebben wij misschien wel een leuke baan voor jou!

Functie
JUNIOR HOVENIER - REGIO HAARLEM
Standplaats
Regio Haarlem
Aanstelling
Uitzendbasis

Jij zet graag de bloementjes buiten. Je houdt van de zon en omarmt de kou. Samen met collega’s zorg jij voor de mooiste tuinen en groenobjecten voor zowel particulieren als bedrijven.

Functie
LEIDINGGEVENDE AGRARISCHE SECTOR - REGIO AALSMEER EN BOLLENSTREEK
Standplaats
Regio Aalsmeer en Bollenstreek
Aanstelling
Uitzendbasis

Wil jij graag bij verschillende bedrijven in de keuken kijken? Geef jij graag jouw mening en ben je bereidt andere mensen te helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Functie
PRODUCTIEMEDEWERKER BLOEMEN - REGIO AALSMEER
Standplaats
Regio den Haag
Aanstelling
Uitzendbasis

Vertel jij ook graag in geuren en kleuren aan je vrienden wat voor leuke baan jij hebt? Je bent  namelijk verantwoordelijk voor gave kleuren en heerlijke geuren bij vele mensen thuis. Want jij zorgt ervoor dat de mooiste bloemen bij de mensen thuis in de vaas gezet kunnen worden.

Functie
PRODUCTIEMEDEWERKER BLOEMEN SNIJDEN - REGIO AALSMEER, HILLEGOM, NOORDWIJK
Standplaats
regio Aalsmeer
Aanstelling
Uitzendbasis

Vertel jij ook graag in geuren en kleuren aan je vrienden wat voor leuke baan jij hebt? Je bent  namelijk verantwoordelijk voor mooie kleuren en heerlijke geuren bij vele mensen thuis. Want jij zorgt ervoor dat de mooiste bloemen bij de mensen thuis in de vaas gezet kunnen worden.

2 / 3
<< 1 2 3 >>
vacatures gevonden 12vacatures gevonden