Menu

Zoek & vind jouw Flexbaan

Ben jij een aanpakker van nature en zoek je naar een afwisselende, uitdagende baan die ook nog ‘ns prima betaalt? Dan moet je bij abflexkracht zijn! Wij bemiddelen al ruim 50 jaar succesvol in uiteenlopende bedrijfssectoren zoals; de industrie & productie, de land- en tuinbouwsector, de groenvoorziening en logistiek en distributie Wat voor baan je ook zoekt: bij abflexkracht heb je vele mogelijkheden.

Ga naar vacature alert voor de meest actuele vacatures per mail. Of schrijf je in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

2 / 2
<< 1 2
vacatures gevonden 10 vacatures gevonden
Functie
JUNIOR BEDRIJFSVERZORGER - REGIO AALSMEER EN BOLLENSTREEK
Standplaats
Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Wij stomen jou klaar om een echte vakman in het groen te worden: een abflexkracht bedrijfsverzorger! Je begint als junior bedrijfsverzorger en je wordt opgeleid tijdens het werk tot een specialist in één of meerdere teelten in de agrarische sector zoals de (glas)tuinbouw, open teelt, bloembollen of akkerbouw. Als junior bedrijfsverzorger kom je in vaste dienst bij abflexkracht en jouw vakkennis wordt vooral vergroot door aan het werk te zijn op verschillende bedrijven en door mee te lopen met collega's.

Functie
ALLROUND OPERATOR
Standplaats
Regio Hillegom
Aanstelling
Uitzendbasis

Voor onze opdrachtgever in de Regio Hillegom wij zijn op zoek naar een machine operator. Heb jij ervaring als operator en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?  Wil jij een mooie carrière starten en groeien in een familiebedrijf bij een groothandel die aardappels produceert? Dan hebben wij een leuke baan voor jou.

Functie
PRODUCTIEMEDEWERKER BLOEMEN - REGIO AALSMEER
Standplaats
Regio Aalsmeer
Aanstelling
Uitzendbasis

Vertel jij ook graag in geuren en kleuren aan je vrienden wat voor leuke baan jij hebt? Je bent  namelijk verantwoordelijk voor gave kleuren en heerlijke geuren bij vele mensen thuis. Want jij zorgt ervoor dat de mooiste bloemen bij de mensen thuis in de vaas gezet kunnen worden.

Functie
JUNIOR HOVENIER - REGIO HAARLEMMERMEER
Standplaats
Haarlemmermeer
Aanstelling
Uitzendbasis

Jij zet graag de bloementjes buiten. Je houdt van de zon en omarmt de kou. Samen met collega’s zorg jij voor de mooiste tuinen en groenobjecten voor zowel particulieren als bedrijven. Voor in ons team bedrijfsverzorgers zoeken wij een junior hovenier.

Functie
VACATURE STAGIAIR(E) BEDRIJFSKUNDE of MARKETING
Standplaats
Rijsenhout
Aanstelling
Tijdelijk

Bij abflexkracht is er een stageplek beschikbaar voor een ambitieuze hbo student die ons helpt onze bedrijfspositie beter in kaart te brengen door het maken van een externe analyse. O.a. door de veranderende markt - waaronder de lokale afzetmarkt – te analyseren en daarbij de concurrentiepositie van abflexkracht onder de loep neemt. Je doet dit onder meer door een marktonderzoek uit te voeren en je weet de resultaten duidelijk te analyseren en te vertalen naar heldere presentaties. Jouw advies breng je uit aan de directie van abflexkracht.

2 / 2
<< 1 2
vacatures gevonden 10vacatures gevonden