Menu

Zoek & vind jouw Flexbaan

Ben jij een aanpakker van nature en zoek je naar een afwisselende, uitdagende baan die ook nog ‘ns prima betaalt? Dan moet je bij abflexkracht zijn! Wij bemiddelen al ruim 50 jaar succesvol in uiteenlopende bedrijfssectoren zoals; de industrie & productie, de land- en tuinbouwsector, de groenvoorziening en logistiek en distributie Wat voor baan je ook zoekt: bij abflexkracht heb je vele mogelijkheden.

Ga naar vacature alert voor de meest actuele vacatures per mail. Of schrijf je in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

2 / 3
<< 1 2 3 >>
vacatures gevonden 11 vacatures gevonden
Functie
BOEKETMAKER - REGIO RIJNSBURG
Standplaats
Rijnsburg
Aanstelling
Uitzendbasis

Wij zijn op zoek naar een boeketmaker (m/v) in Rijnsburg. Ben jij die persoon, die mensen graag blij maakt en altijd voor een ander klaar staat? Voeg jij graag kleur toe aan het leven van jouw familie en vrienden? In deze rol krijg je de mogelijkheid om kleur en geur toe te voegen aan het leven van heel veel mensen. Jij zal als ervaren boeketmaker, bloemenbinder de mooiste bossen bloemen creëren voor bij de mensen thuis.

Functie
ERVAREN ALLROUND MONTEUR IN DE REGIO HILLEGOM
Standplaats
Regio Hillegom
Aanstelling
Uitzendbasis

Geeft het oplossen van problemen jou plezier? Hou er van om met je handen te werken? In de technische wereld van machines voel je je als een spin in het web? Dan hebben wij een leuke baan voor jou bij een groothandel die aardappels produceert.

Functie
LEIDINGGEVENDE AGRARISCHE SECTOR - REGIO AALSMEER EN BOLLENSTREEK
Standplaats
Regio Aalsmeer en Bollenstreek
Aanstelling
Uitzendbasis

Wil jij graag bij verschillende bedrijven in de keuken kijken? Geef jij graag jouw mening en ben je bereidt andere mensen te helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor in ons team bedrijfsverzorgers zoeken wij een ervaren leidinggevende in de agrarische sector.

Functie
PRODUCTIEMEDEWERKER BLOEMEN - REGIO AALSMEER
Standplaats
Regio Aalsmeer
Aanstelling
Uitzendbasis

Vertel jij ook graag in geuren en kleuren aan je vrienden wat voor leuke baan jij hebt? Je bent  namelijk verantwoordelijk voor gave kleuren en heerlijke geuren bij vele mensen thuis. Want jij zorgt ervoor dat de mooiste bloemen bij de mensen thuis in de vaas gezet kunnen worden.

Functie
JUNIOR HOVENIER - REGIO HAARLEMMERMEER
Standplaats
Haarlemmermeer
Aanstelling
Uitzendbasis

Jij zet graag de bloementjes buiten. Je houdt van de zon en omarmt de kou. Samen met collega’s zorg jij voor de mooiste tuinen en groenobjecten voor zowel particulieren als bedrijven. Voor in ons team bedrijfsverzorgers zoeken wij een junior hovenier.

2 / 3
<< 1 2 3 >>
vacatures gevonden 11vacatures gevonden