Menu

Zoek&vind jouw Flexbaan

Ben jij een aanpakker van nature en zoek je naar een afwisselende, uitdagende baan die ook nog ‘ns prima betaalt? Dan moet je bij abflexkracht zijn! Wij bemiddelen al ruim 40 jaar succesvol in uiteenlopende bedrijfssectoren zoals; de industrie & productie, de land- en tuinbouwsector, de groenvoorziening en logistiek en distributie Wat voor baan je ook zoekt: bij abflexkracht heb je vele mogelijkheden.

Ga naar vacature alert voor de meest actuele vacatures per mail. Of schrijf je in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

1 / 2
1 2 >>
vacatures gevonden 9 vacatures gevonden
Functie
SALARISADMINISTRATEUR - REGIO RIJSENHOUT
Standplaats
Regio Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke uitdaging waarbij je wekelijks zelfstandig ruim 600 medewerkers blij maakt met hun salaris? Jij bent de beste vriend van alle abflexkracht collega’s omdat jij zowel de weekverloning van onze flexkrachten, als de vierwekenverloning van ons vaste personeel tot in de puntjes correct en op tijd verzorgt.

Functie
PRODUCTIEMEDEWERKER BLOEMEN SNIJDEN - REGIO AALSMEER, HILLEGOM, NOORDWIJK
Standplaats
regio Aalsmeer
Aanstelling
Uitzendbasis

Vertel jij ook graag in geuren en kleuren aan je vrienden wat voor leuke baan jij hebt? Je bent  namelijk verantwoordelijk voor mooie kleuren en heerlijke geuren bij vele mensen thuis. Want jij zorgt ervoor dat de mooiste bloemen bij de mensen thuis in de vaas gezet kunnen worden.

Functie
REINIGER PRODUCTIERUIMTEN IN DE REGIO HILLEGOM
Standplaats
Regio Hillegom
Aanstelling
Uitzendbasis

Houd je van orde en netheid, waar alles op zijn plaats is, opgeruimd zoals het hoort? Voel je je goed als je de effecten van je werk ziet? Dan hebben wij een leuke baan voor je, waar je je liefde voor schoonmaken kunt tonen bij een innovatief familiebedrijf die aardappels produceert.

 

Functie
BOEKETMAKER - REGIO RIJNSBURG
Standplaats
Rijnsburg
Aanstelling
Uitzendbasis

Wij zijn op zoek naar een boeketmaker (m/v) in Rijnsburg.
Ben jij die persoon, die mensen graag blij maakt en altijd voor een ander klaar staat? Voeg jij graag kleur toe aan het leven van jouw familie en vrienden? In deze rol krijg je de mogelijkheid om kleur en geur toe te voegen aan het leven van heel veel mensen. Jij zal als ervaren boeketmaker, bloemenbinder de mooiste bossen bloemen creëren voor bij de mensen thuis.

Functie
ERVAREN ALLROUND MONTEUR IN DE REGIO HILLEGOM
Standplaats
Regio Hillegom
Aanstelling
Uitzendbasis

Geeft het oplossen van problemen jou plezier? Hou er van om met je handen te werken? In de technische wereld van machines voel je je als een spin in het web? Dan hebben wij een leuke baan voor jou bij een groothandel die aardappels produceert.

1 / 2
1 2 >>
vacatures gevonden 9vacatures gevonden