Menu

Zoek&vind jouw Flexbaan

Ben jij een aanpakker van nature en zoek je naar een afwisselende, uitdagende baan die ook nog ‘ns prima betaalt? Dan moet je bij abflexkracht zijn! Wij bemiddelen al ruim 40 jaar succesvol in uiteenlopende bedrijfssectoren zoals; de industrie & productie, de land- en tuinbouwsector, de groenvoorziening en logistiek en distributie Wat voor baan je ook zoekt: bij abflexkracht heb je vele mogelijkheden.

Ga naar vacature alert voor de meest actuele vacatures per mail. Of schrijf je in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

1 / 3
1 2 3 >>
vacatures gevonden 12 vacatures gevonden
Functie
PRODUCTIEMEDEWERKER PARTTIME GERBERA'S OOGSTEN IN DE REGIO MIJNDRECHT
Standplaats
Regio Mijdrecht
Aanstelling
Uitzendbasis

Ben jij op zoek naar een parttime functie, waar bij je de hele middag vrij hebt?  Vier dagen in de week  werk jij 20 uur per week.  Je start om 07.00 uur ’s morgens en werkt tot 12.00 uur in de middag.

Functie
REINIGER PRODUCTIERUIMTEN IN DE REGIO HILLEGOM
Standplaats
Regio Hillegom
Aanstelling
Uitzendbasis

Houd je van orde en netheid, waar alles op zijn plaats is, opgeruimd zoals het hoort? Voel je je goed als je de effecten van je werk ziet? Dan hebben wij een leuke baan voor je, waar je je liefde voor schoonmaken kunt tonen bij een innovatief familiebedrijf die aardappels produceert.

Functie
PRODUCTIEMEDEWERKER PARTTIME OP DE BLOEMENVEILING
Standplaats
Regio Aalsmeer
Aanstelling
Uitzendbasis

Ben jij op zoek naar een parttime functie in een magazijn? Je werkt ongeveer 15 uur per week als productiemedewerker. Je start om 8.00 uur ’s morgens en werkt 2 dagen in de week tot 17.00. Wil je graag zo snel mogelijk aan de slag? Neem dan contact met ons op!

Functie
SALARISADMINISTRATEUR - REGIO RIJSENHOUT
Standplaats
Regio Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke uitdaging waarbij je wekelijks zelfstandig ruim 600 medewerkers blij maakt met hun salaris? Jij bent de beste vriend van alle abflexkracht collega’s omdat jij zowel de weekverloning van onze flexkrachten, als de vierwekenverloning van ons vaste personeel tot in de puntjes correct en op tijd verzorgt.

Functie
ERVAREN ALLROUND MONTEUR IN DE REGIO HILLEGOM
Standplaats
Regio Hillegom
Aanstelling
Uitzendbasis

Geeft het oplossen van problemen jou plezier? Hou er van om met je handen te werken? In de technische wereld van machines voel je je als een spin in het web? Dan hebben wij een leuke baan voor jou bij een groothandel die aardappels produceert.

1 / 3
1 2 3 >>
vacatures gevonden 12vacatures gevonden