Menu

Zoek&vind jouw Flexbaan

Ben jij een aanpakker van nature en zoek je naar een afwisselende, uitdagende baan die ook nog ‘ns prima betaalt? Dan moet je bij abflexkracht zijn! Wij bemiddelen al ruim 40 jaar succesvol in uiteenlopende bedrijfssectoren zoals; de industrie & productie, de land- en tuinbouwsector, de groenvoorziening en logistiek en distributie Wat voor baan je ook zoekt: bij abflexkracht heb je vele mogelijkheden.

Ga naar vacature alert voor de meest actuele vacatures per mail. Of schrijf je in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

1 / 3
1 2 3 >>
vacatures gevonden 14 vacatures gevonden
Functie
ALLROUND MEDEWERKER ADMINISTRATIE ABFLEXKRACHT - RIJSENHOUT
Standplaats
Regio Rijsenhout
Aanstelling
Uitzendbasis

Vind jij een allround functie met een breed takenpakket een uitdaging? Houd je van afwisseling en raak je niet in de stress als jouw ‘to-do’ lijstje groeit? En weet jij op een professionele klantvriendelijke manier zowel onze klanten als onze medewerkers te woord te staan en hen te helpen bij vraagstukken die met de administratie te maken hebben? Dan zoeken wij jou!

Functie
PRODUCTIEMEDEWERKER PLANTKAR - REGIO NOORDWIJK
Standplaats
Regio Noordwijk
Aanstelling
Uitzendbasis

Soms heb je van die dagen dat je liever nog even in je bed zou willen blijven liggen. Geen probleem bij deze baan, je doet je werk nl. gewoon lekker liggend in de buitenlucht! Voor een aantal vaste plantenkwekers zoeken wij nl. medewerkers voor op de plantkar. Okay, je moet er dus wel even je bed voor uit…benieuwd wat je moet doen?

Lees dan snel verder!

Functie
KEURMEESTER BLOEMBOLLEN - REGIO HAARLEMMERMEER EN BOLLENSTREEK
Standplaats
Regio Haarlemmermeer en Bollenstreek
Aanstelling
Uitzendbasis

Ben jij diegene die altijd als eerste weet als er iets anders of veranderd is? Ben jij die persoon met oog voor detail? Dan zij wij voor deze vacature van keurmeester op zoek naar jou.

Functie
PRODUCTIEMEDEWERKERS TULPEN TREKKEN (BINNEN) - REGIO RIJSENHOUT
Standplaats
Regio Rijsenhout
Aanstelling
Uitzendbasis

Voor verschillende tulpenkwekers in de regio van Rijsenhout en omgeving zijn wij op zoek naar no-nonsense types zoals jij, handige harde werkers die houden van een uitdaging!

Functie
PRODUCTIEMEDEWERKERS TULPEN TREKKEN (BUITEN) - REGIO BOLLENSTREEK
Standplaats
Regio Bollenstreek
Aanstelling
Uitzendbasis

Voor verschillende tulpenkwekers in de regio Bollenstreek zijn wij op zoek naar no-nonsense types zoals jij, harde werkers die wel tegen een stootje kunnen door in verschillende weersomstandigheden buiten op het land te werken tussen de tulpen, zowel in de warme zon als ook in de koude regen (van half maart tot eind mei). Jij bent altijd het zonnetje in huis!

1 / 3
1 2 3 >>
vacatures gevonden 14vacatures gevonden