Menu

Zoek & vind jouw Flexbaan

Ben jij een aanpakker van nature en zoek je naar een afwisselende, uitdagende baan die ook nog ‘ns prima betaalt? Dan moet je bij abflexkracht zijn! Wij bemiddelen al ruim 50 jaar succesvol in uiteenlopende bedrijfssectoren zoals; de industrie & productie, de land- en tuinbouwsector, de groenvoorziening en logistiek en distributie Wat voor baan je ook zoekt: bij abflexkracht heb je vele mogelijkheden.

Ga naar vacature alert voor de meest actuele vacatures per mail. Of schrijf je in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

1 / 2
1 2 >>
vacatures gevonden 8 vacatures gevonden
Functie
Teamleider backoffice | Teamleider Personeelsadministratie
Standplaats
Regio Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Als teamleider backoffice bij abflexkracht heb je een breed administratief takenpakket gericht op de personeelsadministratie. Samen met jouw team Administratie heb je één grote verantwoordelijkheid: het verzorgen van een adequate en foutloze verwerking van alle personeels- en klantadministratie.

Functie
Agrarisch vakkracht | Bedrijfsverzorger
Standplaats
Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Een abflexkracht bedrijfsverzorger is een echte vakman in het groen. Een specialist in één of meerdere teelten in de agrarische sector zoals de (glas)tuinbouw, open teelt, bloembollen of akkerbouw. Iemand die in weer en wind kan werken en niet vies is om zijn handen vuil te maken tijdens het soms ook zware werk. Als agrarisch bedrijfsverzorger ben je in vaste dienst bij abflexkracht en word je ingepland om te werken bij onze leden en klanten. Wil jij jouw vakkennis inzetten bij verschillende bedrijven? Wil jij graag van betekenis zijn? Wil jij graag zelfstandig steeds ergens anders aan de slag? Dan is deze vacature van agrarisch bedrijfsverzorger iets voor jou!

Functie
Recruiter | kantoor abflexkracht
Standplaats
Regio Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Als recruiter zie jij het beste in mensen!  
In deze dynamische functie verbindt jij mensen uit o.a. Polen en Nederland met organisaties en je legt verbanden tussen ervaring, interesses, ambities en kennis. Je helpt mensen aan een nieuwe baan en onze klanten aan de juiste medewerkers. Door jouw ervaring als intercedent, recruiter of een vergelijkbare functie binnen de uitzendbranche weet je echt alles van het zoeken naar de juiste kandidaten, het plaatsen van vacatures, het screenen van cv’s, het houden van intake/sollicitatiegesprekken en het up-to-date houden van overzichten met potentiële medewerkers. Je bent resultaatgericht en houdt van doorpakken: ‘getting the job done’!

Functie
Applicatiebeheerder | kantoor abflexkracht | VACATURE VERVULD
Standplaats
Regio Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Als applicatiebeheerder bij abflexkracht zorgt je ervoor dat alle applicaties die binnen de organisatie worden gebruikt, worden onderhouden en makkelijk te gebruiken zijn, zodat de continuïteit van bedrijfsprocessen is gewaarborgd en alle medewerkers hun werk kunnen doen.

Functie
JUNIOR BEDRIJFSVERZORGER
Standplaats
Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Wij stomen jou klaar om een echte vakman in het groen te worden: een abflexkracht bedrijfsverzorger! Je begint als junior bedrijfsverzorger en je wordt opgeleid tijdens het werk tot een specialist in één of meerdere teelten in de agrarische sector zoals de (glas)tuinbouw, open teelt, bloembollen of akkerbouw. Als junior bedrijfsverzorger kom je in vaste dienst bij abflexkracht en jouw vakkennis wordt vooral vergroot door aan het werk te zijn op verschillende bedrijven en door mee te lopen met collega's.

1 / 2
1 2 >>
vacatures gevonden 8vacatures gevonden