Menu

Van Egmond Lisianthus en uitzendbureau abflexkracht

Van Egmond Lisianthus B.V. is een familiebedrijf dat is gespecialiseerd in Lisianthus. Zij richt zich op het gehele proces van opkweek tot verkoop en aflevering van de jonge planten. De sorteermachines van het bedrijf draaien 24 uur per dag, zes dagen per week.

“We werken met een team van 20 vaste mensen en de pieken worden opgevangen door uitzendkrachten. Abflexkracht is daar heel flexibel in. Als we extra mensen nodig hebben, dan is dat zó geregeld. Dat heb ik nog niet eerder meegemaakt met een uitzendbureau.
Ook de korte lijnen vind ik prettig. Zo werken we zelf ook, dus dan is het fijn als je ook zo met leveranciers kunt omgaan.

De uitzendkrachten van abflexkracht werken bij ons vooral ’s nachts en ‘s avonds. Daarom is het belangrijk verantwoordelijke en betrouwbare mensen te hebben. Abflexkracht snapt dit en bezorgt ons die ook. We zijn heel tevreden. De uitzendkrachten worden goed behandeld en goed betaald. Ook wordt alles netjes uitgelegd en dat vind ik belangrijk. Een goede samenwerking dus!”

José van Egmond – Operationeel directeur
www.vanegmondlisianthus.com