Menu

Van Dongen De Jong Verpakkingen en uitzendbureau abflexkracht

Van Dongen de Jong Verpakkingen BV bestaat ruim 60 jaar en is als groothandel gespecialiseerd in het leveren van alle vormen van hoogwaardige verpakkingsmaterialen op het gebied van bloemen, planten en industriële producten.

“Zo’n 12 jaar geleden is de prima samenwerking met abflexkracht ontstaan. Wij hebben gedurende het hele jaar een aantal Poolse en Nederlandse uitzendkrachten bij ons werken en tot nu toe 2 personen via de werving & selectie tak bij ons in dienst. Het is echt ontzorgen wat abflexkracht doet.

Wij zetten vaak de aanvraag naar arbeidskrachten bij abflexkracht uit, maar het gebeurt soms ook dat mensen bij ons aankloppen dat ze bij ons zouden willen werken. Wij sturen ze dan door naar abflexkracht. Want zowel de Poolse als de Nederlandse uitzendkrachten beginnen bij ons standaard op uitzendbasis. Na een jaar in dienst via abflexkracht kunnen ze in vaste dienst bij ons komen. Omdat abflexkracht de huisvesting regelt voor de Poolse uitzendkrachten, is het wel belangrijk dat zij eerst zelfstandig huisvesting regelen als ze in Nederland willen blijven. Hebben ze dit nog niet geregeld, dan blijven ze in dienst via abflexkracht. Deze afspraak is helder en dat werkt prima.

Ook de communicatie met abflexkracht verloopt zeer goed, ik kan wel zeggen dat we zeer tevreden zijn. Er is voldoende contact om eventuele onduidelijkheden op tijd opgelost te hebben.

Je weet waar je aan toe bent. De prijs die we bij abflexkracht betalen is t.o.v. andere bureaus vergelijkbaar. De bedragen ontlopen elkaar niet. En als je een goed adres hebt, hoef je niet te veranderen.”

Joan van Dongen – eigenaar
www.vandongendejong.nl