Menu

Amflora over de samenwerking met uitzendbureau abflexkracht

Amflora, een bloemenverwerkingsbedrijf in het hart van Flora Holland in Aalsmeer, verzorgt o.a. het uitpakken van haar eigen geteelde rozen uit Ethiopië. De rozen worden hier gecontroleerd, een stukje ingekort, per bos ingehoesd, op het water gezet en dan zijn de rozen dus klant of klok klaar.

“Sinds 2007 werken wij samen met abflexkracht. We zijn begonnen met het inhuren van enkele uitzendkrachten voor ons uitpakbedrijf. Dit heeft zich in de loop van de tijd uitgebreid tot een vaste groep van zo’n 22 uitzendkrachten die de werkzaamheden verrichten. Naast de controle en het op water zetten verzorgen de uitzendkrachten ook het afleveren bij klanten en het afleveren voor de klok.

De reden dat wij voor abflexkracht kiezen is dat wij kwaliteit prefereren boven goedkope snelheid. Doordat abflexkracht inmiddels volledig is ingespeeld op onze behoeften en wij de uitzendkrachten beschouwen als onze eigen mensen, werkt het naar volle tevredenheid. En als het wel eens minder soepel verloopt op de werkvloer, dan bel ik op en komt er iemand van abflexkracht langs. We bespreken dit dan samen en er wordt direct naar een oplossing gekeken.

Het belangrijkste is dat abflexkracht netjes zorgt voor de uitzendkrachten. Dat de randvoorwaarden goed zijn bij abflexkracht, zoals een goede huisvesting bijvoorbeeld, zorgt ervoor dat de uitzendkrachten het naar hun zin hebben en ze dus ook prettig in ons bedrijf werken!”

Wim Ammerlaan Sr. – Eigenaar
www.aqroses.com