Menu

A+ over de samenwerking met uitzendbureau abflexkracht

A+ werkt al ruim 20 jaar in de tentoonstellingsbouw (stands, shops en signs) voor Nederlandse en internationale opdrachtgevers uit een scala van branches. Van heel klein tot gigantisch groot.

“Onze klanten beslissen steeds later of ze willen deelnemen aan een beurs. Tijdens de drukke periodes rondom de beurzen hebben we dus kortstondig mensen nodig. Wij hebben ervoor gekozen een flexibele schil om ons heen te creëren door o.a. een goede samenwerking met abflexkracht aan te gaan.

Abflexkracht past goed bij ons omdat zij op een juiste manier inspelen op onze ad hoc behoefte aan medewerkers. Zo hebben zij bijvoorbeeld de payrolling verzorgd voor een medewerker met een nul-urencontract. Daar waren we heel blij mee, want het scheelt een hoop rompslomp.

En de no-nonsense cultuur spreekt ons ook erg aan. We maken graag gebruik van de diensten van abflexkracht wanneer we die nodig hebben. En het is goed te weten dat we met onze specifieke arbeidsvraagstukken altijd kunnen rekenen op hun expertise!”

Lennart van Nieuwkoop – Algemeen directeur
www.aplus.nl